566

ivnikolaev

преди 11 години

Дайте инфо къде и по колко плащат за отрицателен коментар, бих се включил и аз за някой лев

565

...

преди 11 години

Dqnkov, vie trqbva da ste pojizneno vyv vlastta, zashtoto inache ste q v groba, q v zatvora. Spored individualnite vi zaslugi.

564

Баба

преди 11 години

ЗА НАС ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ Е ПРЕДОСТАТЪЧНО, СТИГА НИ ТОЛКОЗ, БЛАГОДАРЯ! ВЪРВЕТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ НЕДОУЧЕНИ ГЕРБЕРИ.

563

Анонимен

преди 11 години

А този Мики Маус - Дянков, да не си отваря устата на марионетка, че и без това говори само глупости!

562

Лора

преди 11 години

до Енчо:ГЕРБ вече са си напечатали бюлетините за следващите избори, чакат в чували готови и това информация от магистрат! само дето този път ми се струва, че ще срещнат хорския отпор, защото много ще гласуват само и само да дадат своя наказателен вот! Дано не станем свидели на манипулирани избори отново

561

а

преди 11 години

Мони. какво хубаво видях от такива като теб. че да гласувам за Герб?

560

Д-ра

преди 11 години

Бе то и на мен ми трябват още две заплати ама ти не даваш, за това и ние няма да ти дадем втори мандат!

559

Анонимен

преди 11 години

Наглоста няма граници.Пълен провал сте вие,Нямам коментар за вас.Един нормален министър нямате.....Колкото по бързо паднете от власт толкова по добре за българския народ.....

558

Димитър

преди 11 години

Да пишим нещо хубаво за след 09 09 1944 година та до сега.

557

Баба

преди 11 години

ДЯНКОВ ПАК ГОВОРИ НЕБИВАЛИЦИ. ОТ ОБЕЩАНИЕТО В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ МН.ДОБРЕ В КРАЯ НА МАНДАТА. ДО ЗАЯВЛЕНИЕТО МУ ПРЕДИ ВРЕМЕ, ЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВА ВЪВ ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕРБ. ***, ЧЕ МУ ВЯРВАЙ ДА ДУМИТЕ. ЛЪЖЕ И МАЖЕ КАТО НАЧАЛНИКА СИ.

556

Енчо

преди 11 години

Как става така, че всички сме недоволни отуправлението на тия ***, а те като броят гласовете (и на предните избори) - печелят. ЗНАЧИ ИМА СТРАХОТНА МАНИПУЛАЦИЯ С ВОТА!Положението е много зле - влязат ли масово като тези милиционерите във властта - трудно ще се отървем от тях. Освен ако не се повторят събитията през 1977 и масково да ги наритаме. На тия властта им се ослади и ще стават свирепи, за да я запазят..

555

до аз

преди 11 години

Ние и без това си мълчим ,защото ако си мълчахме като арабите друго би било,нали?

554

Карлсон

преди 11 години

До 666:Правилно хортуваш, другарю. "Онези комунисти", а вие сте "тези комунисти"

553

Анонимен

преди 11 години

На вас ви е малко ама на нас ни дойде много

552

българин

преди 11 години

На бандитите, мутрите и неграмотниците - и 100 години управление им е малко. Нагла банда, заробила България, която управлява само с лъжи...и още искат!

551

Димитър до 651

преди 11 години

Приятелю,България е невероятно красива,но народа в много беден или съмнително богат.Затова се плюе по форумите.Ако направим аналогия с Франция,тя се е Франция,защото редом с Революцията е вървяла гилатината.Така аз гледам на нещата.

550

Slayerp5

преди 11 години

Трябва ви затвор.

549

Анонимен

преди 11 години

AAA,ONEZI KOMUNISTI KRADOHA DVA MANDATA,A NIE SAMO EDIN.NE E 4ESTNO DRUGARI...

548

Кайо

преди 11 години

за три години успяха да ни разсипят, колкото не успяха другите за 20! Най-калпавият матр'ял се оказа правителствения и гербаджийския, сложиха хора без образование, опит и ценз на ключови позиции, гаф след гаф, абсолютна некомпетентност и липса на мисъл за бъдещето. Спряха проекта Белене без аргументи, тихо мълком, цената на тока скочи до небесата, а те нямат яснота как да се справят с проблема. И това е просто един пример от хилядите гаври, които си правят всекидневно с нас!

547

ГЕРБераст Капутников

преди 11 години

Искам оше 5 мандата да съм главен нахуйник на ББ и старши мъдурист на ЦвЦв