23

гост

преди 11 години

Грозна ***!

22

ЗА КОЙ

преди 11 години

ТЪЙ ЩЕ Е ДОКАТО ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗТАТЪЦИ СЕ ИЗРЕЖАТ,ТЯ КАКВО ПРАВИ БАБКАТА ДА ПРЕПОДАВА В ПЛОВДИВСКИЯ УНИВИРСИТЕТ,МЛАДИТЕ ЩЕ БЯГАТ ОТ ТЕЗИ ЛИШОЯДИ,УЖ СЪД А ВИЖ КОЛКО СВЕЖАРСКИ ВИД АМИ НАЛИ Е НАХРАНЕНА И ПРЕЛИТА В СТРАНСТВО,ПОСИГУРИЛА ЗА ПОКОЛЕНИЕТО В РОДАТА КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ,СЕГА САМО МОЖЕ ДА СЕ КИПРИ,ЧЕ УЖ НИЩЕ СТАТУСА НИ НА ЖИВОТ ЗА ТАКИВА НА ЕДНО ВРЕМЕ СЕ КАЗВАШЕ ТКЗС ИЛИ БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА,ЧЕ СЕ НАТЪКМИЛА КАто коледно дравче.

21

сволачЪТ

преди 11 години

това НЕ са млади и образовани хора а тип гастарбайтери които отиват да берат ягоди и портокали или да сервират в заведенията на запад за 200 евро повече.тези хора са продукт на политиката и на тройната коалиция и на правителствата на прехода. младите и образованите хора се реализират или търсят начин да се реализират но в страната. никой не иска да мие чинии навън. при тази криза и безработица е малко вероятно млад, кадърен и образован специалист да си намери работа в испания, италия, германия

20

Мдаааа.........

преди 11 години

Почти 40 000 емигранти за 2012 . За 3 години 120 000 емигранти . До 1 500 000 остават още 1 380 000 емигрирали за последните 23 години ........СМРАДДДДДДД

19

Анонимен

преди 11 години

Другарката Масларова е един истински професионалист, и много почтен човек.Не само че по нейно време се индексираха редовно пенсиите, ами имаше и програми за почивка на пенсионери, иначе кога стари баби и дядовци щяха да видят море.

18

valentino46

преди 11 години

На Масларчето и пожелавам за една вечер да преброи поне 100 големи '*** в *** си ! И всички да свършат в нея , *** *** !

17

ан

преди 11 години

АБЕ ТАЗИ НЕ ТРЯБВАШЕЛИ ДА Е В ЗАТВОРА? НАЛИ УЖ Я СЪДЕХА. КАКТО ГО Е КАЗАЛ МНОГО УМЕН ЧОВЕК. ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА. ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ. САМО ОТ СЕГАЛИ МЛАДИТЕ ХОРА БЯГАТ ДРУГАРКО? Я СИ РАЗРОВИ КУХАТА ЛЕЙКА И СИ ПРИПОМНИ КОЛКО МИЛИОНА НАРОД ИЗБЯГАХА ОЩЕ ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ. ПОМНИШЛИ ПОТРЕБИТЕЛСКАТА КОШНИЦА ДРУГАРКО. ДРУГАРЯ ТИ ПОПОВ АГИТИРАШЕ НАРОДА. ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ. ОТКАКТО ДОЙДЕ ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТАКА ДРУГАРКО. И ОЩЕ ПО ЗЛЕ СТАВА. ЗАЩОТО С НЕЖНИ РЕВОЛЮЦЙИ ИМА САМО ЕДИН ПО ДЕБЕЛ

16

Анонимен

преди 11 години

Това се нарича ГЬОНСУРАТЛЪК !

15

кошницата

преди 11 години

Масларова,пълна ли е твоята "кошница"???"Динозаврите които окрадоха българите"-български филм,като на "всеки километър".

14

Анонимен

преди 11 години

БЯГАМЕ ЗАРАДИ ВАС, КОМУНИСТИЧЕСКИ *** !!!

13

я

преди 11 години

ще участва на изборите май разшавала се е

12

Бай Иван

преди 11 години

да няма предвид заминалите на бригади ?

11

dedi

преди 11 години

дебелогъза комунделска ***- взатвора

10

Анонимен

преди 11 години

Може би ако бяхте спрели да крадете още преди 20 години никога нямаше да се стигне до тук.Повечето български политици.Или ако не крадат да правят така,че разни фирми и организации да печелят милиарди за сметка на милиарди загуби.А сега запушвате пробойна с размерите на слънцето с парцали и се плюете взаимно...Не разбирате ли,че изчезваме като народ.Не ви пука вие отдавна сте емигрирали духовно във Франция,САЩ и други страни дето бихте изгнили по затворите вместо да се чудите кой по колко милиона

9

Червеношийкова

преди 11 години

Хората масово бягат от комунизъма и социализъма. От разни масларки, тикви и други кратуни, дето се са на първо място и на трибуната от няколко десетилития.

8

Весско

преди 11 години

Тази, масларовата нали преди 3 години я съдеха?!?!? Що стана... Отново ли съдебно споразумение или оправдана поради липса на доказателства.. Цецо Цървула нали се беше заканил ! Ба'си държавата !

7

Ина

преди 11 години

Тая кукундрела не е ли наясно, че масово безработни са вече завършили образованието си. Та взела да предлага учениците да работят. А къде ги вижда с премрежения си поглед тези работодатели. На пръсти се броят по-големите предприятия, останалото е семеен бизнес за изхранване на фамилията.

6

Анонимен

преди 11 години

Тая крадлива помакиня...ОЩЕ ли е на свобода? Другарю Велчев и тая крадкиня ли изкарахте невинна? Пазиш си съпартийците мутри....***!

5

Социалист

преди 11 години

Масларова кажи как си купи Бентли с 3-4000лв заплата!? И аз вземам почти толкова но и през ума ми не може да мине закупуването на такава кола!?

4

Иван

преди 11 години

И аз емигрирах с жената и детето ама как ни преброиха много ми е интересно?