100

до Потресена

преди 11 години

Аз съм потресен от идиотията ти! И ти платена като дригите *** тук да се изакаш 10 пъти искаш а ? И твоето плиткоумие ли не разбра че не се даваше до сега ПРОСЕКА ад се направи тая с булдозери тръгнала! И ТО НЕ СЕ ДАВА ОТ ЕКОЛОЗИТЕ МАМА ВИ ИНФАНТИЛНА!!! Потресена *** проста си ти!

99

do C1

преди 11 години

Абе *** ли си или на такъв се правиш за 20 лв? Толкова ли не ти увира в простата кратуна че "еколози" спират проекта за подмяна на старите лифтове и се връща вече 4та година проекта ? Толкова ли ти е трудно да разбереш че със сегашния закон е НЕЗАКОННО дори да се КОСИ пистата лятото !!! Аман от псевдо "скиори" като теб които спамят по форумите! както казах и на "Пич" другия път огромен анти протест ама с бухалки да ви накривим главите прости!!!

98

Анонимен

преди 11 години

АБСОЛЮТНО УМИШЛЕН ПОЖАР, НА ТОВА МЯСТО НЯМА ПЪТЕКА, И АКО НЕ СИ ОТ МЕСТНИТЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ.

97

Потресена

преди 11 години

При добро желание може да потушат пожара за един ден. Как ли? Колкото и да е недостъпно мястото в БГ има техника на CAT - пускат само 2 броя булдозери с дъски по 6 м., е найстина ще унищожат от гората, но поне няма да са толкова декарите изгоряла площ. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!

96

hop

преди 11 години

trop

95

филм

преди 11 години

който го е направил е за убиване

94

Анонимен

преди 11 години

И аз смятам,че е умишлен, но мисля ,че причината за него е по-дълбока от едни ски писти. Мястото е резерват и по закон там човешка ръка не трябва да се меси. Това е причината и мъртвите и сухи дървета да си стоят непокътнати. Сега обаче ще излезе поправка в закона за защитените територии позволяващ намеса за уш здравословна сеч, прочистване на паднали и сухи дървета и ХОП в резерватите нахлува Дървената мафия, а след тях и ски пистите. Бог да пази България. Сами не можем да я опазим.

93

2014 година

преди 11 години

добър вечер драги зрителието печелившите от лотариятапърва награда-750 киловат часа електроенергия печели Пантелей Манатарков от с.Куртово Конаревтора награда-2 нощувки в хотел Бистришко бранище печели Петкан Делиорманов от с.*** кладенецна печелившите честито!

92

вас

преди 11 години

или нагледно да покажем как става от нищо-нещо

91

С1

преди 11 години

До ''пич":1. Витоша ски стопанисва ски-зона Витоша от има няма 5 години!И аз тънех в заблуда отначало!Викам си: ей са и Витоша ше се модернизира, ше подменят Романски, Лалетата и т.н. обаче ..Какво напраи въпросният индивид за толкова време: затвори Витоша за да напълни Боровец (кйто контролира със заеими т.н., мръсни неща и др. тема), непрекъснато се конфронтира с еколозите, опита се да монополизира ски-училищата, наложи бариерни цени за ски-учители дето не му слугуват, не е сложил един лев в нови съоръжения!!Единствено направи ски-пас.. за да не го крадат лифтаджиите! хаха!?За какви разговори и за какво тръшкане става на въпрос?!Какво са му виновни еколозите на тоя?!2. Ти опредлено не караш ски, та затова май не си наясно защо ПЕРМАНЕНТНО не работят половината от лифтовете на Банско и хората се ръгат, като животно на 5та и 10та писта?! Тодорка е изровена, като след война, а лифтовете на Платото системно не работят (доскоро) от 2 години го бойкотирам това място! Томба е затоврена за некво състезание в 2/3 от сезона и за кво да плащам близо 70 лв (карта+ паркинг) ?! За да се блъскам като добиче ли бе?!Този , повтарям, е вреден за ските избощо!За горите да не говорим!

90

Професора

преди 11 години

Окупирай ДЕКЕВР на 6.7.12 петък пред храм-паметник "Александър Невски" от 11 часа ще се проведе митинг-шествие от площада до ДЕКЕВР на бул."Дондуков"Полицията не разреши протестът да се проведе в четвъртък и поради тази причина ще се проведе в петък.Призоваваме всички хора да дойдат и да протестират срещу увеличението на ток,вода и парно.Има смисъл и го доказаха протестите на Орлов мост и тези във Варна.Окупирай ДЕКЕВР -зашлеви шамар на мафията и олигарсите!петък 6.7.12 от 11 часа!!!!!!!!!!

89

фен

преди 11 години

Ало пожарникарчето (ББ), къде си?Вземи да режеш лентички в гората, белким откриеш плато до София.

88

васко

преди 11 години

Много си прав братле !!!!

87

Анонимен

преди 11 години

Много ми е чудно наш Боко, дето все ***, че нямало да допусне да му извиват ръцете миньори, археолози, зърнопроизводители, железничари и т.н., защо се поддава на изнудванията на една частна фирма като "Витоша ски"? Това изобщо премиер ли е? Значи уж никой не можело да му определя политиката, която ще води, а се оказва, че една частна фирма може да го изнудва, просто като спре някой и друг лифт...... Очевидно и това правителство защитава олигарсите и мафията.

86

Анонимен

преди 11 години

do nadrusaniq s amfeta 101...pich dai da te vidim koi beshe ti, ta drugiq pat na orlov most da te "blagoslovim" podobavashto!

85

тити

преди 11 години

Хора,няма да бетонират борбата е за писти.Там ще има писта наи модерна, като в Алпите.

84

gorski

преди 11 години

koe mu e unikalnoto,tapanari,4e prirodata gori.za trepane sa tiq goweda,koito sa bili tam.

83

Do 101

преди 11 години

Сам си пишеш сам си цъкаш плюсове и сам си отговаряш, в типичния стил на герб. Мутренска ***!

82

Гражданин

преди 11 години

Цеко беше основен 'играч', свързан с Тройната коалиция. Незаконните писти в Пирин бяха построени именно тогава, никой не му направи проблем. През 2009 г. се преориентира, стана спонсор на ГЕРБ и хоп - вместо да го принудят да ги махне, те започнаха да дрънкат за 'инвестиции' и му гласуваха специално 'законче', за да узаконят както този, така и бъдещите грабежи. Ето затова протестират хората - не искат същите бандити, които презастроиха и *** Черноморието, да сторят същото и с планините.

81

До МОДЕРАТОРА

преди 11 години

Поне телефона си вдигни. От колко време ме лъжеш за онези 50 лева където агитирах за БСП.