94

НЕРЕЗА

преди 11 години

До СТРАНЖАТА- Искаш ли да ти бутна само ***,то е малко и няма да боли,пък и вие *** сте свикнали и явно ви харесва!

93

Миро

преди 11 години

Германия и Франция имат доста по-големи дългове като процент от БВП,но тези държави имат развита и диверсифицирана икономика,никакъв проблем нямат с връщането на заемите си.А Испания наистина потъва,но там проблемите са други-липсата на конкурентноспособност,хаос в пазара на труда с надути заплати,оттам висока себестойност на продукцията,пречеща на износа,огромния заемен капитал,който наляха в строителството.Нищо общо с нашата нефункционираща икономика,основана на услугите.

92

rossen.kulov

преди 11 години

Ей как пък всички са сигурни, че Станишев бил оставил 8 милиарда излишък??? Откъде сте толкова сигурни?????

91

Анонимен

преди 11 години

Путьооо,стой си у вас на село че и без това с това че си гласувал за Тиквата си направил такава беля че едно цяло поколение ще плаща слабоумието тИ'!!!!!!!

90

Жоро-бг

преди 11 години

Хаха ние емитираме дълг на 4,3%А Италия и Испания на над 7% хъхъхъхъхъ голем майтап !

89

Анонимен

преди 11 години

33200ОтговориАнонименпреди 2 секундиБг борсата е абсолютният показате за НУЛЕВИЯТ Интерес на инвеститорите към Бг.НУЛЕВ!!!Бг борсата е НАЙ-ЗЛЕ представятщата се борса в света.Тези наредени емисии(купувачи са бг банки принудени от правителството да купуват)рано или късно ще рухнат и тогава ще лъснат голите бокови ***.

88

Бай Иван

преди 11 години

а ако тези милиарди ги нямаше и бяхме заборчели с 8, тогава какво щеше да стане

87

до 105

преди 11 години

"Герберче да се наричам,първа радост е за мене" изчезни неграмотен,изпердашен герберски ***.

86

Реинвеститор

преди 11 години

"Така на чуждите инвеститори е предоставен своеобразен бонус, като според анализатори той може да се разглежда и като успешна инвестиция в положителна репутация."Горното изречение за мен изчерпва темата изцяло. Не бях чувал за "успешни инвестиции в репутация" но видно е от ГЕРБ имало още с какво да ни изненадат. На всичкото отгоре се и тупат в гърдите. Да му мислим ние простосмъртните избиратели или по-точно гласоподаватели. Вече нямам наистина идея за кой да гласувам, ще си остана дома.

85

Българин

преди 11 години

Абе, нас на *** ли ни правят!Реално погледнато това си е получаване на заем, както и да го захаросват управляващите.При излишък 8 млрд. и това да се случи, просто грабежа на държавата си е налице.Дано да има възмездие за политическото недоразумение ГЕРБ!

84

мдааа

преди 11 години

Прав е Бойко да погледнем цифрите.Мин Раб заплата 290лв-най-ниската в ЕС.Средна раб запл. 600лв-най-ниската в ЕС.Нещото друго другарю Борисов,имате ли да кажете???

83

Анонимен

преди 11 години

Трябва ли найстина да се радвам че си увеличаваме дълга с 1 милрд? Това сериозно ли е? Наистина ли е повод за радост? лол! :D

82

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Закопаха ни...

81

Гъци

преди 11 години

Тоя и*иот се хвали, че е взел един милиард на заем при 4.2% лихва, за да върне друг борч от преди 10 г.! Това го разбирам, че за 10 години България не е могла да изкара чисти 1 млрд. за да си върне борча, През тези години обаче е плащала лихви - никой не казва колко! Онези лихви са замонали в нечии банкерски джобове, а ние пак висим с 1 млрд. и нови 42 млн. лихви, които ще плащаме всяка година!*** хвалнята! Ама не сме всички толкова прости, та да се радваме като него!

80

ДЕДО ЙУХ

преди 11 години

Ха - герберастите вече на заемите им викат "продажба на облигации"Бокооо - кажи си, че опукахте всичко и сега набутвате държавата със заеми.

79

Анонимен

преди 11 години

Ми крадците изядоха всичко и сега следват заеми! Всички преди тях погасяваха взети заеми, а тези взимат! Трябва да крадат милите! Влезте им в положението!

78

88

преди 11 години

"България издаде дълг за 950 млн. "Това не е ли дълг:))))))))) И не се хвали с постиженията на тройката, защото те ви оставиха нисък държавен дълг , а вие вече го увеличавате:)) Я погледни 2008 колко е дълга от БВП и 2011 колко е:)))))

77

миро

преди 11 години

До браво-извинявай много,но не можеш да имаш увеличение на резерва за сметка на недостиг на средства.Резервът се получава от излишъци при преизпълнение на бюджета за годината,а не в средата на същата.И то при добре балансиран бюджет.Аз много лесно мога да не си плащам тока 1 г и ето заделям 1000 лв-това резерв ли ще ми бъде????Парите,които държавата дължи на бизнеса не са ли друга дупка в бюджета????????????

76

88

преди 11 години

И какво като е! Това не променя факта, че дори онкоболен се взриви, защото му спряха лекарствата герберите! В същото време съпруга на една министърка печели обществени поръчки на кило:))))

75

Анонимен

преди 11 години

Абе сред всичкия този свински възторг някой сети ли се, че току-що изтеглихме един заем, за да погасим друг, като отложихме плащането за след 5 години (тогава я камилата...) През януари 2015 г. имаме още един падеж по дълга. Щом сега нямаме пари да си разплащаме дълговете, дали тогава ще имаме?