22

Vf

преди 11 години

ОМЕРЗИТЕЛНА МУТРА.

21

разумен подход

преди 11 години

Премиера Бойко Борисов отсъжда максимално справедливо - 100% съвместимост с еколозите.........Опозицията както винаги пречи Не конструктивна.....идат избори , ако се направи вещо практично за цялата страта Не е в интерес на опозицията ......Факт!!!

20

Анонимен

преди 11 години

вече съм спокоен

19

Анонимен

преди 11 години

"Найденов, в парламента отиваш и декларираш, че докато няма 100% съгласие, този закон няма да върви! Приемат ветото и това е!"Тикво, стига си се мислил за Бог. НЯМА ЗАКОН ИЗБРАН С 100% СЪГЛАСИЕ.Плюеш върху конституцията, за да браниш собственния си г*з.

18

Гражданин

преди 11 години

Айде Борисов, отивай, отивай да подаваш оставка, че много се заседя!

17

Анонимен

преди 11 години

Доста евтин номер, след като те самите го предлагат. А това да направиш протест в подкрепа за закона, напомня на протестите организирани от Путин, против протестите срещу него ... Жалкото е, че хората се вързват на тия неща ...

16

ЗОМБИРАМЕ С БОЙКО

преди 11 години

КОЙТО НИ ПЛАЩА, ЗА НЕГО ЩЕ ПИШЕМ - отговор на коментара за "Вожда"

15

гербистолог

преди 11 години

Добре е народа да се управлява както трябва, като има протести първо да се изчистят исканията и после да се гласува закона. За да е доволен народа и пак да ни подкрепи на изборите догодина. Браво и успех.

14

Охранител

преди 11 години

Истината е:Докато се говори за промени в този закон и докато само се обсъжда и се очакват някакви неизвестни промени,никой инвеститор в туризма не би инвестирал нищо там,а това е хубаво,защото това означава,че природата ни ще бъде запазена поне още година.В планините,защото на морето и плажовете вече им видяхме сметката.Чудя се кога ли плажовете и крайбрежната ни ивица ще потънат подобно на част от златни пясъци,отнесени от свлачища и купищата бетон върху тях.Крайно време да започне събарянето

13

С теб сме БОЙКО

преди 11 години

С теб сме Бойко напред....мачкай ДПС и червените грабители мачкай !

12

гражданин

преди 11 години

Самият Борисов беше изрекъл фразата"лобистки интереси",а сега какви ги говори?Що за парламентарна група е ГЕРБ щом чака какво ще и каже ББ.Защо за вдигането цената на бензин,газт,водата не иска страните да се споразумяват?Нали ти си управлението бе ББ-ти решаваш как ще се развива държавата еднолично, защото парламентарната група е камуфлаж за прокарването на един или друг закон.Как няма един журналист да събере всичките му противоречиви изказвания и да го постави на мястото му.

11

Анонимен

преди 11 години

До кога ще търпиме шепа мутри да крадът нашите пари и да се учат да управляват държава. Незабавна оставка и сформиране на експертно правителство! Съд за всички национални предатели от 89 г до днес!

10

Д.

преди 11 години

няма такива параноици като българите.

9

кобзон, йосиф

преди 11 години

има доказателства, че бойко борисов е гълтал на цеко минев

8

Анонимен

преди 11 години

Започвам да си мисля,че Бойко май не знае какво се случва.Едно време на бай Тошо така се говореше,че му представят нещата в розово,но той беше по-възрастен и минаваше номера.Обаче днес във времето на Интернет да не е информиран?Нещо или не е така,или се прави ,че не знае.И то не е само в тази област,а във всички бизнеси е така.Хора на ГЕРБ с фирмите си превземат работещи бизнеси,оцеляващи все още в кризата.ФАКТ!!!

7

Гербист-патриот

преди 11 години

Браво, добре е че имаме далновидно управление. Нека първо да се разберат протестиращите едни с други какво искат, а закона винаги може да бъде одобрен после. Добре е че се слуша народа и се управлява според волята на народа.

6

+-

преди 11 години

И това е новина? Поредната изцепка??? И това обикаля новинарските сайтове, довечера всички телевизии, а утре и по вестниците? Как се налага Бойко лично да праща Найденов да спира закона? Същият този Найденов, който преди една седмица каза, че му било писнало от доработки върху този закон?

5

ЬЬЬ

преди 11 години

Без бай Боко сме за никъде, той също нареди на министрите си да си мият ръцете след ходене в тоалетна и да си бършат дапетата с тоалетна хартия. Кво щеше да бъде в ГРОБ без Батман ужас и господ здраве да дава на мъдрата мутра.

4

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за мутрите от герб!

3

НИТО ДЕН БЕЗ ВОЖДА

преди 11 години

НИТО ДЕН БЕЗ ВЕСТИ ЗА ВОЖДА, САМО ТАКА ДРАГИ МЕДИИ, НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЛИКА И КРЕПКАТА ДЕСНИЦА И ИЗЦЕПКИТЕ НА ВОЖДА