21

Анонимен

преди 12 години

Изходът е гражданска война като в Гърция и да бъдат изритани от властта сегашните прозападни банди от корумпирани демократи от ГЕРБ, които само крадат от българския народ в полза на западните компании и банки.

20

Пацо

преди 12 години

Оп, обарках другарю Кутев, то морето май по ваше време се сасипа....

19

КРАС

преди 12 години

ИНВЕСТИТОРИ ???Не бяха ли тези които с колониалната си политика ни превърнаха в роби в собствената ни държава?? НеНЕ бяха ли това тези чужди фирми принудили ни да плащаме най скъпия ток , вода , телефон, а сега посащи и на земята ни !!!ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ НИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,Няма да дадем земята си на някакви шейхове от Оман и Катар.Та нали Корпоративна банка е собственост на султана на Оман. Неговият катарски събрат е вкарал в БНБ 200 мил долара за да купува с тях българска земя.

18

Анонимен

преди 12 години

Да подкрепим протестите! Бой до дупка за скиорската ***! Да окупираме Банско зимата и да им провалим сезона!!! Като са им планински общините - да гледат картофи и кози, не да строят скапани ски съоръжения и да съсипват природата!

17

до 15

преди 12 години

ей затова падна Виденов, защото не искаше да хариже по дефиниция печелившите бизнеси на частници от Русия Нефтохим, Исландия БТК и тн. И за падането му се договорили РОвч, Костов и сие, разбира се ние платихме сметката и още я плащаме защото продъненият бюджет и скъпият бензин още са ни за гушата хванали...

16

Наблюдател

преди 12 години

Колко сте жалки! Гледам ви и ви се чудя..... колко *** и ограничен трябва да е човек че да си го мери на "партиино" ниво? Масово "овце" скачат и се бият в гърдите.... червените тва, сините онова, зелените еди кво си, *** незнам си кво си...... ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИТЕ! Разберете че партията няма значение, в края на деня всички сме хора, храним семейства, работим, къпъваме си хляб в магазина, ходим да разпускаме на море или в планина..... ама както е тръгнало, все повече от тези неща це отнемат

15

Анонимен

преди 12 години

И досега може да се строят лифтове, но се сменя предназначението на гората. А сега искат да лъжат Европа че имаме еди колко си процента гори а пък то ще са каменни кариери, лифтове и други ми ти работи. Горите ни са превърнати в храсталак и тук-там по дърво.Включиха в горския фонд трънясалите планински ливади на бабите ни и лъжат Европа че има увеличение на горския фонд - с какво - с шипки, трънки и глогинки и нищо не е залесено с дървета....

14

Анонимен

преди 12 години

Вето за Герб!

13

Анонимен

преди 12 години

Олигархията взе морето, иска ни и планината.

12

Анонимен

преди 12 години

също и частните гори останаха неизсечени защото никой частник не е толкова безстопанствен колкото собственикът на общински и държавни гори, опустошени за жълти стотинки и без мисъл за утрешния ден. Та сега мафията гледа да ликвидира и тези гори плюс горите в парковете. Лесоустройствения проект на малка гора се изплаща само с масовото и изсичане. Или пък надеждата е собствениците на частни гори да ги харижат на държавата, те на мафията ДЪРВЕНА.

11

eкоманаф

преди 12 години

идвайте секачи-но освен брадвата си вземете и вазелин от близката аптека.

10

Скиор

преди 12 години

Аз нещо немога да разбера, след като са за развитие на планинския туризъм, защо непременно трябва да се дават концесиите на определени хора, няма ли да е за всички ни по-добре, общините които искат да го развиват да им се осигури финансиране от държавата и тези ски зони да останат общинска собственост...........Защо цяла община трябва да е зависима от прищевките на някакви мутри ?

9

Анонимен

преди 12 години

След като за последните десет години се изсекоха всички гори извън националните паркове - Витоша, Рила, Пирин, Централен балкан, дървената мафия протяга гнусните си ръце и към тях. Абе те ще ги изсекат пък не ги интересува ще правят ли писти там. Толкова им е акълът.

8

Анонимен

преди 12 години

България няма нужда от нови ски писти и прилежащите им съоръжения. Имаме достатъчно курорти, в които има достатъчно писти. Има и достатъчно природни паркове. Проблемът е, че до въпросните курорти и природни паркове се стига по осветителни пътища. Ще дам само два примера. Пътищата, водещи до хижите на Витоша и ски пистите не са ремонтирани от години. За да стигне човек с кола до Златните мостове трябва да се прави слалом между десетки дупки. Улиците в Боровец пък са на места като след бомбардировки.

7

???

преди 12 години

Защо зелените не поставят въпроса за ОФШОРКИТЕ.Защо не го поставят в закона като условие за упражняване на дейност,фирмите да са регистрирани в БГ.

6

За ЗАКОНА

преди 12 години

ТВЪРДО ЗА ЗАКОНА

5

брадваро

преди 12 години

желанието на народа ми е през к*ра:))да си оди при контингенто "народо"

4

Анонимен

преди 12 години

Споровете между екоорганизациите и властта продължават---------------------Да се чете:Споровете между мафията бесепе и властта продължават

3

онбашията

преди 12 години

залените да ги направят сини от бой

2

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Спрете да наричате народа еколози! Псевдожурналя такива!