99

начина на развитие

преди 12 години

Напротив, по този въпрос може да има пълен консенсус.Стига въпросът да е поставен правилно и да се направи опция за разумното решение. А правилният въпрос е какво ще развиваме и как ще се развиваме. Устойчиво, мислейки за поколенията напред и извличайки печалби от устойчиво развитие или неустоучиво чрез генериране на печалби за няколко мошеника днес и поражения от това в бъдеще, които ще трябва да се компенсират с много средства на обществото.

98

Анонимен

преди 12 години

ABE TIQ NAGLI GERBERI KOGA SHTE GI SLOJIM NA MQSTOTO SI ,NE SA TAM DA SI PRAVQT MILIONITE A DA SLUJAT NA DARJAVATA AKO NE E TAKA DOGODINA SHTE VI ZABIEM SREDEN PRAST NA VSI4KI V ZADNICITE A PAK KOI ZNAE SLED TOVA MOJE PO NQKOLKO DELA DA IMATE ZA DOBRO UTRO MRASNI MIZERNICI I MUTRI

97

АЗ

преди 12 години

Вожде на герб, точно пък по този въпрос НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПЪЛЕН КОНСЕНСУС!!!

96

ЗОРО

преди 12 години

109-много си прав(а),нито един управляващ досега не ми създаде условия да се придвижвам удобно,спокойно и бързо,нито един не обнови толкова много детски и спортни площадки(паркове).....не знам дали краде,дали е мутра и т.н.,но аз се чувствам по-добре!!!

95

Екотуризъм трябва

преди 12 години

Защо България не развива екотуризъм в горите, вместо унищожителните ски? Австралия прави милиарди от екотуризъм. Хем пари падат, хем природата си пазят и умножават биоразнообразието, хем е полезно за горското и селското стопанство, хем е устойчиво развитие. Стига с тези антиустойчиви ски!!! Ски пистите в Австрия и Швейцария са над горския пояс, не засягат гората. Цялата работа е сбърката. Значи трябва устойчивост - екотуризъм, печалби от него и от горите чрез него. Не ски!!!Особено НЕ на Витоша

94

Мнениие

преди 12 години

Бойко винаги се опитва да чуе общественото мнение. Защо го критикувате? Станишев, Костов, горския цар да не би да са обръщали внимание на мнението на обществото? Какво не ви харесва тук не разбирам. Един премиер, който се съобразява с народа.Но има други въпроси: защо тези "зелени" ми изглеждат червени, че и на кафявичко бият?Защо изобщо се стигна до този закон? Не трябва ли Борисов да си прегледа хората в парламента и да види за кого лобуват? Защо не се развива екотуризъм вместо ски?

93

Луцифер

преди 12 години

Някой още да твърди,че има партия ГЕРБ ? Няма,ББ решава всичко.

92

до 104

преди 12 години

Няма какво да се заклеваш, ясно е, че си червен или син или някакъв друг вид ***

91

Анонимен

преди 12 години

Тоя пак си влезе в ролята - той кара влака, той направи всички българи, той построи България, той "ни даде" заплати и пенсии... голям грандоман.Сякаш няма цяло правителство, парламент и население.Забрани на послушковците си да споменават думата ще, за да може да я повтаря навсякъде и постоянно - със повод и без повод.

90

от мутрата за мутрат

преди 12 години

"Няма да позволя мафиотите да лепят върху моето име определения.На мутрите да им дадем шанс, това няма да го бъде" Това е наглост МУТРО.

89

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Заклевам се.Няма да пипна бюлетина на ГЕРБ.

88

Бащицата

преди 12 години

Нема да протестирате, че подписвам на инат не ви е срам и дребните хорица.

87

pimpalicious

преди 12 години

ДО 100, Мисля, че всеки един трезвомислещ човек в тази държава си е направил правилния извод и е разбрал, че първо е сбъркал с избирането на Бойко за премиер и след това е сбъркал при избирането на Бойко за президент... Боко е Тато на 21-ви век, само, че малко по-добър актьор

86

Анонимен

преди 12 години

Тези наши управници за големи балъци ни броят. Аз като поредния балък си мисля, че причината е широкото обществено недоволство от закона и по заповед на премиера последва ветото на президента. Е, НЕКА БОРИСОВ ДА СЕ РАДВА, А АЗ-БАЛЪКА СИ НАПРАВИХ ИЗВОД И ОТ СЕГА МИ Е ЯСНО, ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ЗА НИКОГО ДА ГЛАСУВАМ.

85

pimpalicious

преди 12 години

И как пък точно заради него сме на този хал? Човека си го каза много правилно и аз ще добавя.В България няма демокрация през последните 3 години. За 3 години ГЕРБ успя да ни превърне в една полицейска държава, която въпреки че е полицейска, законите не съществуват за най-големите престъпници!! Вижте какво стана с Валката Топлото и Братя Галеви.. Вижте какво стана с проекта АЕЦ ''Белене'' и с добиването на шистов газ.. Навсякъде е толкова навързано, че дори ние не можем да си преставим..

84

Иван

преди 12 години

Само не разбрах кои са мутрите и кой им е тартора.Боже слез си прибери простотийте, да не мъчат народеца.

83

до 72

преди 12 години

Пази, Боже, от такива като тебе, дето така разпознават "добрите" от "лошите'! Ей заради такива сме на този хак, драги No 94!

82

САМО БОЙКО !!!

преди 12 години

САМО БОЙКО !!! БОЙКО ЗАВИНАГИ !!!

81

Анонимен

преди 12 години

"Вампири ,таласъми подскачат по налъми" и решават съдбините на България.Тъмнина,мерзост и тъпотия до шия."Българийо,земя мила ,земя пълна с добрини,земя що си ме родила моя поклон приеми"...е*гати мафиотската държава.Зловеща карма ли ни преследва или що.

80

До

преди 12 години

Б.Б. може да казва на депутатите от ГЕРБ какво си иска, защото все още е лидер на ГЕРБ и си има начини това да се случва съгласно закона. Дали начина на изказването му е правилен е друг въпрос.