127

don

преди 12 години

и след закона за шистовия газ бойко падна от властаура другари да живее свободата и любовта ние сме едини на бойко шут ще бием чак атлета ще падне от власта и пак бакшиш ще стане той а нащата страна ще емила родна тя .нова партия да съсдадем с идеите на ЗВЕНО които трипати власта вземаха и *** шут бихаСЪОБЩЕНИЕ :партизански отряд звено набира членове за нова каузабратлета стига 20 години робство.Да не сме последни в Европа на Бойко шута да бием в едно с атлета и финастита

126

chicago

преди 12 години

233На мен българския народ ми харесва,не ми харесват хора като теб които квалифицирате и давате оценки без да познавате опонентите си.Но както се казва свят широк,хора всякакви,мнения всякакви.

125

Анонимен

преди 12 години

Робска държавица , робска психика ! 2-3хил . младежи изразяват мнение чрез протест - не коментирам дали са прави или не веднага обаче 5-6 хил плюят по протестиращите -защо?Ако няма протести ще сме като животните - купичка храна и вода Съвсем изпростяхме в тази държава - поне 100 години сме назад от света

124

от ареста

преди 12 години

Следващия път ще раздават ли пак бира?

123

роб

преди 12 години

.. който на високо лети, от високо пада. Вчера на генерала му подариха теленцето "Станишко"....Поздравления за скъпо-платените ПР-агенти на генерала! телевизия бтв - бившата БНТ по времето на Тодор Живков.

122

Анонимен

преди 12 години

Протестиращите да внимават, че току виж ББ е застроил всичко на инат !

121

Мамантос

преди 12 години

Айде-е-е, включиха се младите кандидат-заптийета от школата в Симеоново... *** сте тъпунгерчета, няма как иначе.

120

Анонимен

преди 12 години

Кольо Бареков-Дудучето: г-н Борисов, Бойко в началото на вашият мандат връх Мусала беше почти 3000 метра, а сега в края на мандата Ви той вече е тад 7000 метра !

119

Анонимен

преди 12 години

Bravo

118

Дудук

преди 12 години

- за първи път от 1997 когато започна реституция на горите, държавата ще разреши на частните собственици на гори с големина до 20 декара, да могат да ги секат без каквито и да е регулации от страна на държавата;- за първи път от 1925 година, крайречните гори няма да се водят вече гори и ще могат да се изсичат без никакъв контрол от собствениците им.

117

chicago

преди 12 години

До 221 Щото така искам.

116

Дудук

преди 12 години

- за първи път от 1991 г. насам държавата създава отраслова схема за държавна помощ за строителството на ски-курорти и голф игрища, освобождавайки ги от дължимите държавни такси за промяна на предназначението на имотите;за първи върху 1996 г (когато влиза в сила Закона за държавната собственост) се дава възможност публичната държавна собственост да се утежнява с вещни права, които се раздават без търг само с решение на министъра на земеделието;

115

Дудук

преди 12 години

- за първи път от 1955г държавата позволява да се ползват държавните гори двойно над техния естествен прираст, което ще доведе до намаляване запасите на дървесина;- за първи път от 1991г. насам (когато се приема Конституцията) държавата разрешава земеделските земи да се застрояват за цели, които не са свързани с земеделието, като например ски курорти и голф-игрища;- за първи път от 1991 г. насам държавата създава отраслова схема за държавна помощ за строителството на ски-курорти и голф игрищ

114

Анонимен

преди 12 години

До chicago И ти като Мухобойко имаш 2-ка по География !

113

Анонимен

преди 12 години

207, и аз митингувах 1997, но тази *** няма нищо общо с тогавашните младежи. Явно политическите партии съвсем са си изгубили авторитета, щом са стигнали до услугите на такива.

112

Дудук

преди 12 години

За неразбралите мотивите на протестиращите:ДРАГИ РЕПОРТЕРИ ЕТО ЗАЩО ПРОТЕСТИРАМЕ :Какво се гласува на 13.Юни.2012:- за първи път от Освобождението насам държавата позволява на трето лице да строи в чужда собственост без да има съгласието на собственика и без необходимото обезщетение.- за първи път от 1931 г. насам (когато е обявена първата защитена територия у нас) държавата ще даде възможност на частни лица и компании да строят в защитените територии държавна собственост;- за първи път

111

chicago

преди 12 години

Признавам си че не разбирам проблема но,открояват се две тези.Протестиращите казват че искат да се запази природата за поколенията,Бойко контрира че в Австрия имало 12000км писти и пита:Там еколози няма ли?И двете тези ми изглеждат справедливи и би трябвало да се вземе някакво удоволетворяващо двете страни решение.

110

5552

преди 12 години

На повечето снимки се вижда колко са луди... те са прибиране всичките.Боже, не искам и моите деца да се търкалят дрогирани като въпросните "еколози".Искам да спортуват! Да имат достъп до планината, ако трябва ще излезат от България завинаги!!!

109

Анонимен

преди 12 години

На следващият протест да пускат танковете и да ги мачкат като ***. и без това както ги гледам платената *** на какво приличат на никого няма да липсват.

108

бг

преди 12 години

Цялата тази работа е жалък опит да копираме гърците. Ама и за това не ставаме. Смешници сме си.