99

фен

преди 12 години

Решаваш и заставаш отпред.Дайте да не слагаме етикети на Матей и Радо, защото имат позиция и я защитават.Много е удобно да се прикриват големите фалове на Федерацията с постиженията на някого и спорът да стане междуличностен. Колкото по-дълго се мълчи и шикалкави, толкова по-големи са вредите. Времето изтича.

98

Анонимен

преди 12 години

Матей може да е император на игрището, но като човек не постъпи достойно.

97

Чети

преди 12 години

Напишете в Google "мъжки национален отбор по волейбол на България" и цъкнете на първото нещо което излиза......Вижте фактите и тогава защитавайте Радостин Стойчев. Никагви успехи за България. Никакви! Сега само претенции и интриги. Да се мах.

96

за фен 4

преди 12 години

Абе,***,ти чул ли си, че в Италия на Казийски му туриха прякора "ИМПЕРАТОРА",защото наистина е ВЕЛИК!

95

Фенът 6

преди 12 години

.... На Олимпиадата НЯМА да ни разбият!!! В това съм убеден! Който и да е треньора.... Сигурен съм че няма да падаме наляво и надясно.. А след като видях и в коя група ни "метнаха" от Световната Федерация смятам че на едно 80 процента сме на четвъртфинала и там вече каквото "сабя покаже".. защото което и място да заемем в нашата група от другата,като виждам кои отбори са.. все ще ни дойде някой доста силен!!! Но нашите са МЪЖКИ МОМЧЕТА и мисля че имаме шанс! Без "женския полов орган" Матейчо..!!

94

Анонимен

преди 12 години

Нека да е гнусна ***,но е постигнал успехи за България.

93

Анонимен

преди 12 години

това ли ти е проблема бе Радо,екипипировката.вземи класирай тоя хубав отбор на по предно място.

92

Анонимен

преди 12 години

тая гнусна *** ганев

91

До Един Българин

преди 12 години

И викачите не ме интересуват- те от волейбол не разбират,а само викат по инерция- фейсбук и тем подобни маси- смешна работа Най-важното е ,че всички волейболни хора са против наглостта на Стойчев и го заплюха. Ето днес и Димо Тонев каза,че Стойчев греши. Стойчев е един нагляр- на фона на пълния си провал с отбора - иска оставка на шефа си,който шеф е постигнал медали за България,а Стойчев- служителя- НИЩО. Колко трябва да си нагъл да се пъчиш при това обстоятелство.

90

94

преди 12 години

Защото само герберите сте толкова залюхани:)))))

89

До 93

преди 12 години

Извинявай, не искам да те обидя, но ти да не си Палачи или Пранди или някой велик треньор. Много разбираш от спорт! По тази логика Съра в Юнайтед трябваше да са го уволнили, също така и Венгер! То това да не е някаква зависимост! Понеже сме големи разбирачи, сега ще гледаме как ни разбиват на Олимпиадата! Понеже Стойчев ще бъде изкаран изкупителна жертва!

88

До Един Българин

преди 12 години

Свършиха ти аргументите, ти просто нямаш такива, а викаш по инерция! Стойчев взе печеливш отбор и го направи губещ. Това са фактите, искаше да си пробута фланелките,не го огря, взе големи пари за никаква работа. Лазаров като шеф на Федерацията и Любо Ганев са донесли медали на България, Радо Стойчев интриги и разцепление на отбора.

87

Фенът 5

преди 12 години

13 000 БЪЛГАРИ им скандират имената в "Арена Армеец" и на първата... и сега на втората квалификация... А тези "големи мъжкари" а в същност ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ - Стойчев и Казийски със това,което направиха точно все едно им се изплюха да не казвам и нещо по грозно ОТГОРЕ!!! Ето това е истината! Айде някой да ме опровергае! Да не говорим за "успехите" на Стойчев начело на национала че става още по нагло и гадно! Като знаете Стойчев къде си взима голямата заплата ДАЛИ ИСКАШЕ ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ИТАЛИЯ А?;)

86

Един Българин

преди 12 години

До пича против Стойчев (най-много двама да сте под различни имена :)): Момче, съжалявам те. Наистина си много зле. Погледни си рейтинга и ще видиш че цяла БЪЛГАРИЯ е против теб. Вземи се метни от някой висок етаж и лиши земята от паразитното си присъствие на нея. Няма смисъл от теб. Само кажи (или напиши) преди да скочиш защо трябва да съм почитател на ГЕРБ :))) Така ли пише в директивите на "партията"(която и да е твоят спонсор)?

85

До 90

преди 12 години

В Италия не играят само българи в Европа, там има и други скъпи играчи.Проблемът е в Стойчев,че взе печеливш отбор, дойде и го направи губещ.Ето там е проблемът. Иначе Федерацията му уреди всички условия и 2 квалификации,щото на 1-та не можа пак да се класира,както се провали и на Европейското и не ни дадоха квота още там!

84

Анонимен

преди 12 години

Дайте още една година на Стойчев бре! Тъкмо от догодина ще сме в група с Буркина Фасо, че белким се класираме за нещо!

83

До 87

преди 12 години

Абе пич, ние преди да дойде Стойчев и в Ранкинга бяхме по-напред. И в ранкинга Стойчев ни върна назад. И в успехите- във ввсичко. Всичко провали Стойчев.

82

до 86 Фенът

преди 12 години

Ами те там са велики! И тук са велики и не се правят! Аз лично се радвам на тези хора - защо в Италия могат а тук не! Значи проблемът е някъде другаде - не в тях!

81

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на Стойчев българският волейбол слезе на нивото на тигрите от Бистрица на Боко!

80

До 78

преди 12 години

Ало, викач, играчите ни имаха световна класа преди да дойде Стойчев и да ги направи селски отбор- Бяхме 3-ти в Светан и 3-ти в Европа. 2.) Защо взе Стойчев 120 000 лева???? Заради липсата на успехи и пРОВАЛИТЕ НА Европейското, на квалификацията? За какво ги взе парите като отбора е слаб,а е беше супер отбор при предишния треньор. И изобщо никой не е длъжен да му плаща повече понеже видиш ли имал 40 % удръжки в Италия?????? Това си е негов проблем, щом живее там,ще плаща!