12

Анонимен

преди 11 години

ПУДЕЛА ФАНДЪКОВА ГЛЕДА КАК САМО ДА СЪБИРА ПАРИ ОТ РОБИТЕ !!!СКОРО И ДАНЪК ВЪЗДУХ ЗА СТРАХЛИВЦИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ !!!ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ *** !

11

Кучета ни яли

преди 11 години

Гледам, че и нашият квартал ще го презонират от 3-та във 2-ра зона, което е РЕАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДАНЪК СГРАДИ И ТАКСА СМЕТ. Има резон в тази работа, защото уличните кучета станаха доста, спускат се да хапят деца, майки, възрастни хора...Предполагам, когато глутниците почнат да изяждат цели хора, както горкия професор в Малинова долина, ще ни презонират в 1-ва категория.Въобще гербераЗите се оказаха пълен...*ашак.

10

Мавродиев

преди 11 години

Супер в зоните с кратери по улиците или без улици, ще има 30% увеличение. Ако към това има и глутници кучета ще има бонус и увеличенито ще е 50%. Ако пък няма и канализация ще има увеличение от 90%. *** мръсни!

9

Анонимен

преди 11 години

На тая даскалица ако и забранят да се снима няма да е зле да си гледа дупките *** и кучетата.

8

до 7

преди 11 години

Няма проблеми ама и получавай селска заплата тарикат шопе!!!!

7

Българин

преди 11 години

Аз искам да плащам данък като за селска къща, защото не се чувствам жител на европейска столица. Под прозорецът ми постоянно дрънчат незаконните *** каруци, който тая на снимката не смее да забрани, а като изляза, газя конски и кучешки л.*** !!!!Даже какво ти селска къща - скоро бях по работа във СЕЛО Владая и не видях нито една каруца !!! Миналото лято бях на море пак във "село" и там не видях каруца за цяла седмица престой !!!

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

Пишете Кривунделово в най...ниската,десета зона;детската ми...мечта е,да стана...софиянец.

5

Анонимен

преди 11 години

*** ще въртят ще сучат, но ще ви вземат парите - много алчно племе са!

4

аре стига бе

преди 11 години

С тоя правопис и това ти е много.

3

az sam

преди 11 години

Те Софианци имат пари.Какво сте ги замислили?Всички там за един месец вземат колкото наз в "провинцията " за три месеца.

2

аре стига бе

преди 11 години

Където има глутници от кучета коя зона ще бъде?

1

Кмет

преди 11 години

Не се наядоха тия крадливи гербери