133

:)

преди 11 години

Имам чувството, че повечето непушачи са едни неосъществили се диктатори и в момента просто се кефят, въобразявайки се, че и те имат нещо общо с това! Обаче бих им казала, че това чувство на безсилие пред реалността няма да ги напусне.../поне не заради този закон/

132

също майка

преди 11 години

Аз също съм майка както и много от пишещите тук! Но не водя детето си в кръчми икафенето защото на мен ми се пуши! А съм и пушач!Никой не е длъжен да ми пази детето при положение, че аз не искам да го пазя! Не може в кафене за пушачи, в което на мен като пушач ми беше гадно да стоя от цигарен дим две майки да си вкарат бебетата с количките и кротко да си пият кафенце и да пушат! Заще аз трябва да им пазя децата при положение, че те самите не искат и не им пука?

131

DZp

преди 11 години

Проблема ми като пушач не е със забраната-хубаво,голяма работа и без това е навик и то ***,цялата работа е в неинтелигентното и необмисления начин за прилагане на закона,на неясните граници на забранените зони,на тоталната забрана за всички заведения,без нзачение дали е частно парти,на което са само пущачи и нарочно си го правят частно за да си пафкат вътре-какъв е проблема с това?!?!

130

Анонимен

преди 11 години

Ами къде е гражданското общество?!Защо , ако имаше такова, да не генерира постъпки за законодателна инициатива, чрез искания до съответните органи ,за да могат всички да са доволни.Въпрос на приоритети е!Всички сме виновни щом нямаме желанието и възможността за това.Пишейки тук, не променяме нищо!!Само насаждаме озлобеност!

129

Shark

преди 11 години

Абе това ли ви е най-големия пролем бе, къде ще пушите. Цената на газта се вдига, въпреки че беше казано обратно, цената на тока също, оттам цените на всичко!!! А вие мислите къде ще пушите. Аз принципно не пуша, но понякога запалвам цигара, когато ми се прииска. И ще го правя независимо от забраните, и това не ми е проблема. Хора, събудете се и вижте истинските проблеми!!!!! Замазват ви очите да се заяждате за глупости!!!

128

до 144

преди 11 години

Хората са го измислили това нещо и то се нарича ''Емфие''.

127

ОТ 148

преди 11 години

ще НИ

126

хахаха

преди 11 години

те оправили държавата,че с пушенето се захванали - като че ли това е най-важното вмомента!!!

125

143

преди 11 години

Ако колите и автобусите и тировете можеха да вървят без да бълват отрова нека си минават и през парка, ако искат!!!!

124

Иларион Макариополск

преди 11 години

Когато утре на някой му дойде свежата идея че и секса в семейството трябва да се ограничи и да е с предварително одобрение, пак ли ще го приемете като забраната за цигарите :-) фригидните ще се радват че вече имат законно основание да не го правят, а тези които могат и искат ще са недоволни но пък законосъобразни. Доброволното робство е по страшно от наложеното насила, при него отърване няма.

123

до тези

преди 11 години

до тези, де то ме призовават да паля цигара в заведение в Лондон, Париж и дрън-дрън...Аз тях ги каня ДА СИ ЗАВЕДАТ НЕВРЪСТНИТЕ ДЕЧИЦА В КЪЧМА В СЪЩИТЕ ГРАДОВЕ ! А де!Пази Боже пък в САЩ!! Дори и на семейно тържество!Жална им майка! Пушачи, непушачи - еди и същ ще го папаме като вдигнат тока! но нека тук да се подърляме - то това беше ЦЕЛТА НА МЯРКАТА

122

БОЯТ НАСТАНА

преди 11 години

Май накрая непушачите ще вземат по една пушка и ще изпозастрелят под одобрителния поглед на...

121

до 118

преди 11 години

щом не схващаш разликата м/у цитата от конституцията и твоя "аргумент" не знам как си успял да овладееш компютър ,кретенозавър.

120

Разделяй и владей !

преди 11 години

Разделяй и владей ! - а точно така ви искам ! - карайте се , мразете се , клеветете се !

119

за 140

преди 11 години

И той си мислел, че си мисли. Седял, седял и разбрал с коя част си мислел. С тая, на която седял.

118

ff

преди 11 години

Ако пушачите могат да пушат без дим пепел и миризма, да пушат където искат.

117

Пълна простотия

преди 11 години

Не може заведението ми, в което съм вложил толкова труд, средства и нерви да седи празно, при положение, че до преди месец не можеше да си намериш място без резервация.......... Децата какво ще търсят в бар посред нощ, че да не може да се пуши ??? Защото полицаите ги мързи да правят проверки за тийнейджъри по заведенията и така им е по-лесно, нещастници!

116

Мислещ

преди 11 години

В момента пушачите философстват и изкарват какво ли не - пингвинчетата, демокрацията, капитализма, марскизма, белите мечки и жълтия сняг, вредата от МПС-тата, чисти-мръсни дрехи.Факта е следния - вече пушачите ще се съобразяват, нещо, което не са свикнали, но ще свикнат. Мрн мрън, ама после ще свикнат.

115

дд

преди 11 години

Така или иначе наесен законът-недоносче трябва да се променя. Идиотщините не се задържат в реалния живот. Ако не наесен, то когато това нагъзено пред Европа и САЩ управление си отиде. Всичко решиха, изпукаха парите, разгониха фамилията на всички видове икономика, та решиха силово да направят хората бедни, но здрави..

114

Даниела

преди 11 години

До Ан 116 и майка 129 и прочие задъхани "добри" майки: Аз също съм майка и когато дъщеря ми беше малка, я водех в парка , а не по кафенета! Не считам, че е редно едно дете да се мъкне по барове и кафенета! Естествено, че в ресторанти и изобщо заведения за хранене, както и детски такива не трябва да се пуши(то и досега си беше така) Но да ми се правите на много добри майки и да се пените по форумите и крайно неуместно.ДЕЦАТА НЯМАТ МЯСТО ПО КАФЕНЕТА, БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ!!!!!