140

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да се направи референдум за забрана на най-антибългарската партия БСП !

139

torro

преди 12 години

Така и ли не разбрахте , че ще плащаме скъп ток защото той е придобит екологично - ветрени генератори , фотоволтайчни системи . В момента се застрояват огромни площи от страната , вложени са страшно много пари , получени са страшно много субсидии - а сега познайте кой ще плаща и за кого ще са печалбите . Извадете си накрая главата от пясъка , не допускайте партизацията да ни затъмни погледа - най- изгодната за нас като данъкоплатци и потребители на ел енергия е евтината атомна .

138

Анонимен

преди 12 години

НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕНЕ НА РУСКИЯ ОКУПАТОРНЕ НА ПИЯНИЯ РУСНАК

137

Патриот

преди 12 години

добре де кажете къде са местата за събиране на подписите ,в Пловдив специално къде да отида ,супер нескопосани статии пишите бе днес бг големите журналисти ,нищо не става ясно!

136

Б.Б. от Б.

преди 12 години

Със или без Референдум АЕЦ "Белене" НЯМА ДА ИМА !

135

Иван

преди 12 години

Голям кокал ще да е това Белене щом такъв ресурс впрягат БСП в подкрепа на строителството.Готови са да изнесат на показ лични данни - ЕГН-та,адреси - само да се върнат отново на хранилката Белене.Да видим колко *** ще им се вържат - защото тези горе по върховете на партийката имат за какво да се борят а народа ? За по голям износ на ток - комисионните пак те ги прибират.

134

Анонимен

преди 12 години

Аз имам АЕЦ Козлодуй,за да си взиматтам големите заплати и пенсии и един снабдител да взима втора категория труд и голяма пенсия а аз да плащам като луд този адски скъп ток на чужда фирма и да ми взимат пренос и доставка а жици и стълбове строени от бай Тошо!!!!При най голямата централа на Балканите -българина плаща най скъпия ток-та така и с Белене...

133

до Гогата

преди 12 години

Цената на тока се вдига щото нема конкуренция, я да има 5-6 разпределителни дружества във всеки град да видиш к'во ще стане :) едно време като беше само БТК, хората даваха мило и драго да имат телефон и плащаха сумати пари за разговори без дори да получат и месечна фактура, да не говорим за разпечатка от разговорите

132

Гогата

преди 12 години

до 157"Министерството на икономиката на Германия заяви, че по тогавашните разчети, отказът от ядрената енергетика ще бъде допълнителен товар от 32 милиарда евро за обикновените потребители за периода до 2030 година.Днес обаче тази цифра се е увеличила над 10 пъти, достигайки 400 милиарда евро. За сравнение, тази сума е съизмерима с текущия държавен дълг на Гърция.""За голяма радост и изгода на Франция и Чехия: в тях делът на ядрената електроенергия в националният енергиен микс е 75% и 34% "

131

Анонимен

преди 12 години

Не се отказвам от лагерите в Белене за тези комунисти. Иначе не искам друга АЕЦ. В нашите ширини слънчевите дни са много голям процент от годината, трябва да се строят слънчеви централи.

130

Анонимен

преди 12 години

Гога такъв *** шаран си , я ми кажи кой и на каква база може да изчисли евентуална печалба в следващите 60 години , ако има такъв то той ще бъде най-богатия човек на планетата , имате ли поне грам мозък в главата пускат ви една муха и захапвате като пълни балъци.

129

Анонимен

преди 12 години

Гога, а на бас че и като построим Белене цената на тока пак ще се вдига!

128

Пешо Сумиста

преди 12 години

Щом е за 3-ната ,веднага имат моята подкрепа.....!

127

Анонимен

преди 12 години

Тези червени *** не мирясват , не разбраха ли че Беляне няма да има.

126

Анонимен

преди 12 години

Кайо, нещо ти е много стара информацията бе пич! Тоя кьорфишек за Резовската АЕЦ отдавна изветря.....

125

Гогата

преди 12 години

Както забелязвате всеки месец се вдига цената на тока,това ще продължава до безкрай,ако няма АЕЦ "Белене".След 5 г. ще внасяме ток от ТурцияВ най-лошият случай според Добрев от "Белене" ще спечелим 60 милиарда

124

ДО 154

преди 12 години

"Твоят" подпис е много важен ...!Защо германците ликвидират АЕЦ-овете си ...?Сигурно са бяла държава ,друго обяснение няма!

123

алоо,не се ли знае?

преди 12 години

ФЪФ Белене само затвори се строят ,.....и то ХУБАВИ ,САМО ЗА ПОЛИТИЦИ , *** И ПРЕСТЪПНИЦИ !

122

bg

преди 12 години

moje da si napravite mavzolewi vsi4ki zaedno da badete nas onia svet ........ili da xodite na kalni bani v guiola deto ni ostavixted xa xa xa

121

Патриот

преди 12 години

Ще подпиша задължително!