18

Анонимен

преди 11 години

Голяма перачница.

17

Анонимен

преди 11 години

ББ спря Белене след срещата с Клинтън, после отиде в Катар и уволни Трайков, цлед това направи среща с Ердоган и после пак с катарци и турци на куп, и изведнъж за 1-2 месеца измъдриха сума проекти за които не бяхме чували до сега в ефира. Най - вероятно АЕЦ-а ще го поеме или някой емир от Катар, или турска фирма.

16

До 22

преди 11 години

Ей, шльоко, кажи нещо по различно, че няма да бъдат пребити с камъни то е ясно, след като 20 години вас търпим и не ви зарихме със земята, едва ли цялата омраза ще се обърне срещу герберчетата, просто хората имат някакъв мозък за разлика от теб и цялата пасмина дето изсмукахте държавата. И не ми пращай герберски поздрави, защото съм много, много далеч от тях.

15

Анонимен

преди 11 години

Да бе, да, запретнал е ръкави и ей сега ще купи централата. Мои размисли, не ангажирам друг: Стари комунистически номера? Ще купи и ще предлага евтин ток, колкото евтин е и газът. Мирише ми на съветска завера на влияние.... Но по вероятно като всички бомбастични приказки от началото на прехода да е балонче. Вероятно червено, като виждам кой го казва. Защо не участва до сега? Държавата и при Станишката и при Бойко търсеше такъв, къде беше? Американци да строят с руски реактор, хахаха..

14

112

преди 11 години

ХА ЧЕСТИТО МАДАМ КЛИНТЪН СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЕНЕРГИЙНО " НЕЗАВИСИМА" ГАДНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

13

до 12

преди 11 години

Разбрахте ли сега защо сме на това дередже ? Заради мисленето на такива като 12. Него не го интересува и ни обраха за 22 години, защото инертния българин не се интересуваше.

12

Анонимен

преди 11 години

Бих казал доста елементарен ход от страна на ***. Тук целта е хората да си кажат: Ето, щом има интерес от частен инвеститор, значи проекта е рентабилен, следователно управляващите са ***, че не се възползваха от него. Разбира се имена не се съобщават, няма и да ги чуем. Ако някой частен инвеститор довърши проекта, аз ще си сменя името и после ще си отрежа ушите.

11

15611515616511561

преди 11 години

МРЪСНИ ГЕРБЕРСКИ ПРЕДАТЕЛИ, ПРОДАДОХА И ЦЕНТРАЛАТА И ГО НАБИХА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

10

Анонимен

преди 11 години

Уестингхаус - САЩ.Честито на печелившите.

9

Анонимен

преди 11 години

Как така частна? До вчера ни убеждаваха, че проекта бил икономически неизгоден и нерентабилен, а днес се оказва, че е(дори и при поемане на известни неустойки). След като Държавата наяма да има участие т.е да и продава електричество или да регулира цената за вътрешно потребление за какво въобще да я строим?

8

Анонимен

преди 11 години

Щом частник иска проекта заедно с неустойките може да се направи само един извод - очаква цялото начинание да е печелившо, а държавата доброволно се отказа от него. Цялата тази работа е само едно - национално предателство, а присъдата до стената!

7

до 7

преди 11 години

Аз пък се обзалагам,че "инвеститорът" не е свързан с Русия и ще направи така, че да закрие нашите централи.

6

Обзалагам се...

преди 11 години

Обзалагам се ,че този "частен инвеститор"...е: 1. Никому неизвестен 2. Свързан с Русия-най-вероятно тя ще даде и парите за това. 3. Това не е изтекла информация, а КГБ способ за проверка на обществената реакция 4. Пак ще духаме супата....

5

Анонимен

преди 11 години

Опаааа,играта май стана ясна.А "частният инвеститор" от НАШИ другари ли ще е?

4

Веско

преди 11 години

Комунистите станаха частници :)АЕЦ не ни трябва в България !!!

3

Анонимен

преди 11 години

Всяка империя е била първо във възход и след изчерпването на ресурсите е умирала и се е местила на друго място и под друго име. Сегашните империи обаче са обхванали целият свят и ще ни довършат.

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Готовата...работа,няма да се...развали,защото има много свободен капитал в планетарен мащаб,който мисли и търси...ниши.И така да се...завърши централата,България има изгода.

1

Анонимен

преди 11 години

Това беше целта на спирането на проекта Белене. После е наред Козлодуй и ще ни таковат държавата.