435

КБ "Южное"

преди 12 години

До Nortrop: Обратното също важи. Русия е единствена страна, която може да унищожи напълно сащ.

434

Nortrop

преди 12 години

Нервността на руските власти, щом стане дума за САЩ, отново взе да растеКак няма да расте Естествено че ще расте САЩ са единствената страна в света способна напълно да унищожи русия! Реално русия има респект единствено от САЩ!

433

С. Лавров

преди 12 години

Русия е обезпокоена от изключително обективния АНАЛлиз на Татяна Становая от "Политкома" на БТА. Другия път когато американците искат "рестартиране", поне да го напишат правилно на символичния бутон. "PEREZAGRUZKA"(рестартиране) се различава много от написаното -"PEREGRUZKA"(претоварване).

432

Анонимен

преди 12 години

Браво на Никола- добре го е казал човека. Америка винаги е била агресивна, още от времето на колониализирането на този континент. Избили са всичко живо там, индианците ги изтребиха като мухи, после въпросния им див период наречен "див запад" сега си прехвърлят диващината по целия свят, лош народ, само със сила постигат целите си, но и със сила ще ги сложат на мястото им. Следствията за тази агресия която сеят по цял свят ще бъде много страшна за тях, не случайно живеят в страх от всички, защо ли

431

Анонимен

преди 12 години

До468-Извинявам се ,че няма да се обърна с Вие.Ти си голям ***.Политиката на Путин е бита карта.Ще дойде време когато Той ще бъде на подсъдимата скамейка.Помни ми думата.

430

Бай ви Тоз

преди 12 години

Чудно,все руснаците им са виновни на уса.Те все още живеят с илюзията че са световен хегемон.Толкова по зле за тях.Като чета колко са демократични ,как милеят за свободата и ред глупости се сещам за избитите 16 невинни деца и жени,уринирането на труповете на починали авганци и тн Изобщо тези мохабети са за наивници.Стяга ги чепика УСА.Ту Русия ту Китай,хм хм .Нощтите им са наспокойни времето не работи за тях.

429

Никола

преди 12 години

Не знам друга държава освен САЩ, постоянно да води войни по целия свят ,да сваля законни правителства, да ограбва ресурсите на чужди държави,да издигат на власт свой диктатори ,в страните където са минали настъпва хаос и смърт,да финансира убийци и терористи да избиват собствения си народ и за това да обвиняват властите за да постигнат военна намеса пресен пример от Сирия и вия защитавате тази държава?та те засенчиха фашистка Германия по зверства и пролята невинна кръв.Я се събудете и мислете...

428

до 478

преди 12 години

Съжалявам, ти си загубена кауза, според теб най-голямата държава в света неможе да си направи нищо, много странно твърдение. Има толкова много книги, ще се радвам ако прочетеш поне 1-2 :(

427

Анонимен

преди 12 години

Я кажи ти нещо умно като контраст на глупостта. В какво са силни руснаците?

426

До 476

преди 12 години

Е тук си пролича, че не сме чели много по тази тема, по-добре не казвай нищо отколкото тази глупост. :))

425

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е кой им купува руските оръжия,след като американските са многократно по-модерни и добри. :) За природните богатства- да,лесно е да продаваш наготово. Но в какво производство са добри руснаците? в оръжията са изостанали много от американците. В какво са добри руснаците освен в пиенето.

424

до 473

преди 12 години

Тук упира въпроса до печалби, произвеждат това от което се печели най-много - оръжие - един истребител струва колкото 100 от най-скъпите лимузини, а те са добри в това, разработките са им на най-високо ниво, закакво им е да произвеждат телефинчета или детски колички? А относно продажбата на природните си блага - има търсене, те имст много - продават, неюо странно ли има???

423

До 470

преди 12 години

Ето това е единсвения смислен коментар, дано повечето плювалници тук успеят да го проумеят.

422

Анонимен

преди 12 години

В България не е,това не значи,че е така в западните капиталистически държави. А на русофила- Колко си с стъпила на краката русия- какво произвежда освен да си знася природните богатства - в какво са добри руснаците ,освен в пиенето и продаването на залежите си? Щото мога да ти изброя в много неща,в които са добри САЩ!

421

до 466

преди 12 години

А дали им е платено, като на хората в БДЖ или на ези в мините или всички други дето тръбят в новините всеки ден. дали е така розово всичко както трябва да е, според мен, не е.

420

до 468

преди 12 години

Добре, че дойде Путин, защото Елцин би я продал за бутилка водка. Русия си стъпи на краката и жална им майка на всички дето се е*ават с нея.

419

Анонимен

преди 12 години

Много , ама много клишета прочетох в коментарите под мен. Научете се да мислите, хора, иначе винаги ще ви пробутват отрова в бонбонени обвивки. Всеки си гони интереса, кога и ние ще го направим, с мисъл и за народа, за да дръпнем напред?

418

До 467

преди 12 години

От коя психиатрия те изпуснаха тебе бе?

417

Анонимен

преди 12 години

Русия първо трябва да се спаси себе си от диктатура,защото през вековете не е могла,освен за кратко след 91-ва до Путин.

416

Анонимен

преди 12 години

До 465 да живее Русия най-демократичната , най-своодната , най-правовата държава във света