53

do 60

преди 12 години

На колко си години, детенце ?

52

Патриот

преди 12 години

Просто подхождайте о -критично особено когато става дума за дискредитирана медия ,като CNN хваната в лъжи и измами не веднъж и два пъти не лапайте като шарани а мислете малко!

51

до 51

преди 12 години

И защо да ги "изтрепят"?Защото са комунисти или защото са *** или по някаква друга причина?Аз не съм чул досега Северна корея да се нападала, окупирала или ограбвала други държави. Докато "демократичните" американци го правят постоянно.Ако сметнеш колко народ са изтрепали американците по света и колко корейци са умрели в лагерите им, сигурно цифрите на американците са много по-големи

50

52

преди 12 години

Така като те гледам, почвам да милея за лагерите. Трябваше в тях да бъдат затворени 500 000, а не 50 000 българи. По възможност и уморени от глад.

49

Анонимен

преди 12 години

Някои малки пиленца с жълто около човките ОчЕВИДНО не помнят, че съвсем доскоро комунизъм имаше и в България ... и че Тодор Живков не е живял по времето на хан Аспарух ...Късметлии сте дечица ...

48

sevtus

преди 12 години

Между другото концлагерите са изобретение на "демократичния" свят...англичаните създават първите образци в Южна Африка

47

Анонимен

преди 12 години

тия са ***

46

Анонимен

преди 12 години

до 48 прав си само се пита в задачата защо беше построена стената и защо докато западните берлинчани стигаха до нея и рисуваха графити то от източната страна въобще не можеше да се стигне до нея , защо примерно не ми разрешаваха на времето да ходя до тъпия Драгоман ,а ми трябваше открит лист издаден от районното за да се придвижвам в собствената ми страна и това бе за всики.А в СССР имаше цели градове затворени.

45

ЗАК

преди 12 години

ГАДНИ КОМУНИСТИ ! НИМА НИЕ НЯМАХМЕ БЕЛЕНЕ,ЛОВЕЧ,СКРАВЕНА....КАК ЕДИН ОТ ИЗЯВЕНИТЕ ДРУГАРИ НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД НАРОДА ПРЕЗ ТОЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕН ПРЕХОД ,ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА ПОИСКА ПРОШКА. ОТВРАТИТЕЛНИ ЧЕРВЕНИ МАЙМУНИ!

44

revlio

преди 12 години

в България от 1944 се управлява от различните кланове на червената некъдърна хунта като целта им е единственно властта и облагите от нея, в резултат от това има около 1,5 мил. а с поред други данни около 2,5 мил. бежанци наречени имигранти. Данните умишленно се крият за да могат да се манипулират изборите в страната. Бежанците са задължени да плащат за роднините си който иначе ще умират от глад като по тоя начин са гръбнака на туземната икономика

43

sevtus

преди 12 години

47, и аз това се питам. Единственото, което ни дават като инфо са сведенията на добре устроените в Южна Корея "очевидци"

42

Комунист

преди 12 години

Лагерите в Белене или Гулаг също са американска пропаганда, а избитите покрай берлиската стена бягащи източно германци са застреляни от агенти на ЦРУ!

41

Патриот

преди 12 години

Добре де къде са намират тия лагери никой от "очевидците" не казва много лесно може да се провери с гугъл земя,смърди яко на поредната американска манипулация!

40

sevtus

преди 12 години

до 41, Южна Корея имат достъп до съвременни технологии. Северна Корея е подложена на брутална изолация от съвременния "цивилизован и демократичен" свят. И на всичкото отгоре, същият този "цивилизован" свят има нахалството да се присмива на своя резултат!

39

Анонимен

преди 12 години

Почти като в американските незаконни затвори, като АбуГариб и Гуантанамо.... с тази разлика, че са подложени само на глад Американците добавят и издевателства, понеже са най-демократични и човеколюбиви

38

Анонимен

преди 12 години

25, от Саодитска Арабия или Сингапур можеш да емигрираш в момента в който не ти хареса, в Северна Корея опита за емиграция се наказва със смърт!

37

Сам

преди 12 години

Никога повече изродски комунизъм, това е *** от изверги...

36

sevtus

преди 12 години

хохо, журналист в Южна Корея:)...имаше един вестник в Южна Корея, на който се позоваваха всички "демократични" медии по света по време на световното първенство в ЮАР през 2010 г. Най-напред същия вестник пусна партенката, че няколко футболисти на КНДР са избягали от лагера и са емигрирали. Наложи се ФИФА лично да показва на същите тези медии, че играчите са си на място. След края на Световното, същият вестник пусна новата партенка, че треньорът с футболистите били в концлагер. Няколко месеца по-късно същият треньор и същите футболисти представяха Северна Корея на Азиатскито първенство. Бяха си добре охранени и във форма, която не издаваше същите да са били подлагани на изнурителен труд и на принудителна диета /виж демократичните списания бъкат от ходеща анорексия, която докарва милиони девойки до идеалния модел на средностатистически концлагерист/...Изводът ли?! Изводът може всеки от нас да си го напарви за света, в който живеем и за гьобелсовите методи на съвременната пропаганда...което пък не е учудващо, имайки предвид че нацистите и демократите са си във вечна симбиоза;)

35

с.

преди 12 години

Южна Корея си имат Хюндай,Киа,Самсунг и стандарт!Северна Корея си имат уродлив комунистически режим!Яд ги било тия или ония!Другия път!

34

Анонимен

преди 12 години

До 30 да си чул случайно , че се води война с международния тероризъм , а по време на война понякога е необходимо да се предприемат извънредни мерки , естествено е да се опитат да заобиколят юрисдикцията на САЩ , защото Щатите са правова държава и за съжаление там дори изверга има права.