90

до 87

преди 12 години

Туй пък за кво си го изцопал руснаците имат 6 атомни подводници от не знам си какъв клас предназначени специално да стигнат необезпокоявани до америка каква технология имат не знам да не ги засекат туй е.

89

uzunski

преди 12 години

Събудил се спиртосания крадлив *** и му се появило желание да играе хокеи на самолетоносач ! Няма по-издухана нация от руснаците ! Тънат в мизерия и нищета , имат села още без електричество и път , икономика умряла отвсякъде ,олигарси ,крадци -ще играят хокеи на самолетоносач !

88

до 91

преди 12 години

Недей да говориш глупости, най-известния пример за нас като българи е случилото се и продължаващо да се случва по земите на Волжка България, а между впрочем това са земи изключително богати на природни ресурси.

87

Анонимен

преди 12 години

Толкова много се пъчат руснаците с единствения си самолетоносач, не мога да си представя какво фукане щеше да падне ако имаха още един.

86

chicago

преди 12 години

Направо е невероятно , как можахте от една спортна новина да направите глобален тюрлю -гювеч който засяга цялото човечество.Давате ли си сметка че в парламента сме вкарали също такива хора.Ако започнат да разискват някаква тема,след 30 min започват да си доказват кой е по по най и забравят въобще какво са започнали да дебатират.Това е една нищо и никаква новина,по американските самолетоносачи отдавна се изнасят концерти играе се волейбол,баскетбол,бокс и други спортове.Браво че се е сетил.

85

така така до 91

преди 12 години

е изтребиха е силно казано :D сега си имат резервати и преференциални права да строят казина :D "в Русия има над 100 националности, които са се съхранили през вековете" - то и римската империя е имало, ама познаваме историята и знаем как свършва всичко :D

84

Петролен демокрадец

преди 12 години

Много ми е чудно как "Рпг-7",от пробивна сила 300 мм стига до 1100 мм(с тандемно- комулативна или термобарическа БЧ). Става въпрос за обикновено РПГ;-))

83

Анонимен

преди 12 години

Фродо доктрината на Щатите им е записана в Конституцията прочети я естествено и с поправките , защото колкото и да са си били напредничави и те са преминали през фази на развитие , водили са опустошителна гражданска война , геноцида към индианците , които днес се чудят как да опазят , борбите на афроамериканците за граждански права , преминали са през тези болести , не са могли да ги избегнат , но пък попмогнаха и за спасението на свта от двете чуми на 20 век нацизма и комизма , днес има нови пр

82

преведете си го

преди 12 години

Вижте какво пишат руснаците за нас... умрях от срам...Выходит, что господин Борисов решил неумело завуалировать свой политический демарш в адрес России экономическими соображениями.Удивительно, что для нынешних болгарских властей Турция стала гораздо более желаемым партнером, чем Россия, которая исторически всегда была на стороне братского болгарского народа. Здесь вообще сложно себе представить мотивацию правых властей Болгарии по поводу сближения с Турцией и отдаления от России. Каждый здравомыслящий гражданин Болгарии понимает, что такое понятие как турецко-болгарская дружба выглядит достаточно невразумительно. Сплочение со свои историческим врагом против своего исторического союзника иначе как глупостью болгарской власти и назвать нельзя.

81

така така до фродо

преди 12 години

по-принцип щатите си играят играта на световен жандарм и чопват по нещо от всяка нападната държава - това е факт. но и двете империи са създадени с кръвта на милиони преди тях...руснаците да не са получили тази територия от горе по изконно право? и те са клали по европа и азия, за да дъбат това, което са. кавказците както виждаш не са много доволни. българите също бая бой сме раздавали докато отвоюваме това парче земя, ама надали някой го е грижа за избитите византийци, хазари, авари и т.н.

80

Анонимен

преди 12 години

Единствения самолетоносач на Русия за друго не става, най-сетне му намериха амплоа. Само не знам кой ще гони шайбата като цопне в морето.

79

до 84

преди 12 години

Да бе Русия така е станала 18 млн. кв.км. с мир и мед :))) Знаеш ли колко националности има в Русия и че от векове се води асимилационна политика към малцинствата

78

62 ТИ СИ МНОГО

преди 12 години

ОБРАТНОТО НА УМЕН,СИГУРНО СИ НАААА ОКОЛО 20ина ГОДИНИ ИНАЧЕ НЯМА ОБЯСНЕНИЕ КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА МНОГО НА ОБРАТНОТО НА МНОГО УМЕН,ЖАЛКО ЗА ТЕБ ДАНО МЕ РАЗБЕРЕШ МОЖЕ ПЪК ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК ХАХАХАХАХАХА

77

така така до 79

преди 12 години

наистина ме забавляваш :D ок, най-големите оръжия са руски? е, и? освен, че са най-големите мишени, аз друг извод не си вадя от този факт :D

76

FrodoVelikana

преди 12 години

Добре , и аз не искам да споря с никого за нищо , просто ми кажете каква е доктрината на щатите?Това е "свръх" държава узурпатор , базирана на военната си политика.Русия никога не е нападала държава освен ако няма наистина основателни причини.Ето тук се вижда разликата.Иначе нямам нищо против тях , напротив , имат страхотни постижения в сферата на културата , музика , кино , какво ли не.Жалко че скоро че се разпаднат като федерация , дано да не стане разбира се.

75

do 78

преди 12 години

Самолетите "Ан' не са руски а украински

74

РАДО ГОТИНОТО

преди 12 години

РУСИЯ Е НАЙ-ВЕЛИКА - ПОКЛОН ПРЕД ТЕБЕ РУСИЯ-ПОКЛОН!

73

Know how

преди 12 години

До 45:Когато Китай държи 45% от доларите на САЩ, казвам го просто, за какви дългови измислени книжа говориш, нещата са много прости, но счетоводители като теб ги представят като владетелите на света, не случайно учехте математика на ниво гимназия в измислените си специалности, а сега сте високо платени, за да лъжете данъчните. Да, това върви в България

72

игор

преди 12 години

.... даже имаше и клип, който показваше детонацията й. Идеята им е да замени ядреното оръжие, но не се знае кога ще стане.

71

Анонимен

преди 12 години

фродо , само не разбрах защо си се нарекъл така , какво те кара , какво те плени или отврати в този герой , и извинявай но говориш пълни глупости , в Америка науката е на пиедестал , те всики американци са дошли от някъде , индианец лареят на нобелова премия не познавам , там учените са намерили поле за развитие защото е свободна страна и защото науката както всико останало там е и индустурия , и всики тези ъчени били те родени там или придошли днес са горди американци включително и твоите русна