397

666! СУПЕР...

преди 12 години

...КВА МАКЕДОНИЯ БЕ ЛЕПТЕР...!

396

666! СУПЕР...

преди 12 години

..."България е суверенна държава, член на Европейския съюз.".... БЕ ШАШАФ... КУДЕ ТИ Е СУВЕРЕНИТЕТ БЕ ...КУКЛО ПАРЦАЛЕНА...КЪФ член на Европейския съюз...БЕ...ЕБАНИ СТЕ У ГЛАВУ ПРЕЗ ЧУРАП БЕ... !

395

Житан

преди 12 години

Цитирам по памет цар Борис III : Мойте генерали са германофили,дипломатите ми са англофили,народа е русофил и май само аз съм българофил !....Сега звучи така: Премиера-западофил...,външния министър-израелофил....президента-американофил ...народа-обърканофил и само Бай *** остана да е българофил

394

ivza

преди 12 години

Имам само една голяма молба-БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ, независимо с какъв цвят са.Как не се намери един, ама един свестен политик след 1989 год. и направи нещо за нас-обикновените хора, вечните избиратели.Кажете бе поплювковци-с коя година да правим икономически сравнения.До 1989 сравненията бяха с далечната 1939, а сега сигурно трябва да се върнем преди 1900 год.Ех, сами сме си виновни-на такова стадо, такива и пастири му се падат.Само че ние сме хора и имаме претенции, че можем да мислим.

393

до 460

преди 12 години

Еми ше правите всичко възможно и невъзможно, оно *** глава затрива! Изпуснахте питомното, щото е по-лесно да гоните дивото! хаха! Тръбата ти верно в *** заврена, ама ти ше внасяш газ от Грузия, щото там тече от чешмите! От Норвегия на половин цена на руския ше го докарате, нали? И тока много евтин ше стане без Белене - с енергийно-независимите волтаици на Цветелина Борисова - по 10% на полугодие тока UP!С американски бази срещу Русия нема евтин газ. А може и руски ракети по тиквите... хаха!

392

де факто,

преди 12 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НОВИЯ ВИД ПОЛИТИК. ТОЙ Е ИЗВЪН КЛИШЕТАТА ОТ 23 ГОД. НАСАМ.ЗАТОВА НИ Е ТРУДНО ДА ГО ВЪЗПРИЕМЕМ, НИЕ СМЕ СИ СВИКНАЛИ НА СТАРАТА ПЕСЕН, КОЯТО НИ ПЯХА ДОСЕГА НА РАЗЛИЧНИ ГЛАСОВЕ.

391

AHA do 452

преди 12 години

Гордън Браун взима отдавна редовни полети за официални визитии.Френския нов президент Франсои Оланд,взима бързите влакове,дори на среща в Брюксел писаха по западната преса че преди на сарко това пътуване му струваше 60000 евро а на Оланд с влака и охраната 9000 евро.Дори за Германия взе малък самолет а не огромния които клоуна купи по време на кризата.Така че ,точно затова че не живея на село,и чета западна медия защото говоря френски и английски ти пиша неща които ти няма къде да си ги чел.Тук в този сайте ти пишат само това което трябва да знаеш

390

pipsi

преди 12 години

тъпата статия......

389

452

преди 12 години

Ами нали затова не избрахме ***,защо тая помашка *** повтаря гоце?По време на криза западните политици намалиха разходите защото ги е страх от народа,плевната явно не му пука от нас.Да вземат влаковете или редовните линии,да не се правят на луди

388

Анонимен

преди 12 години

450, бабаитче, ти май забрави какъв вой беше, когато еуснаците спряха само зарзавата от ЕС! Помниш ли насраните репортажи за фалиращи производители от Испания до Малко Търново? И става дума за едни мърляви краставици! А ако спрат да купуват всякакви грани и алкохол? А помниш ли скърцането на Боко миналата година за допълнителни ТИР-карнети?А я си предстви, че тази дърта, прогнила комунистическа тръба, по която получаваме газ в момента, вземе, че спре? Ама съвсем! Напр. декември месец? Тогава?

387

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под слънцето , едно се представя пред медиите- друго е в действителност...отвреме навреме се случва някой Бай *** да си отвори устата и да се изпусне..

386

Пенев до 449

преди 12 години

Мда... това отличава тъпия седесар и тъпия бесепар от нормалния човек - отношението към Запада и Русия. Едните тикви мислят, че щом псуваш Русия и смучеш хемороидите на американския посланик, държавата ще се оправи. Другите пък викат - само Русия ще ни оправи, не щем западните империалисти!Малцинството, все още останали умни хора казват: Русия продава най-евтината енергия, купува неограничено количество стоки и ние трябва да работим малсимално добре с нея! Икономиката иска енергия и пазари.

385

Анонимен

преди 12 години

Журналисти талибани взривяват добрите ни отношения с Москва с лъжливата статия във в-к Сега: Плевнелиев издаде главната тайна на НАТО, че ракетния щит е насочен срущу русия !? Що за глупост е това? Е, как е издал тайна за ракетния щит, след като изобщо не е казвал нищо по въпроса за ракетния щит! Това са поредните нескопосани комунистически лъжи в жълтия в-к Сега, който трябва да бъде закрит и лъжците журналисти да бъдат осъдени да заплатят достатъчна сума, та друг път да не си и помислят да побликуват лъжи, които могат да ни скарат с Москва и така да навредят на интересите на държавата ни! Това е откровена журналистическа диверсия с цел взривяване на отношенията ни с Москва!

384

до КОКО

преди 12 години

Прав си! То затова има добри и лоши политици. Има и велики и провалени. Тези изказвания на новоизлюпения политик Роско като прогноза като на какъв политик ти приличат?Преди 2 години Камерън се завлече неканен в Москва и вися 2 часа пред кабинета на Путин, за да се опита да измуфти малко гювеч за амглийския бизнес, а Роско нямало да стъпи там по лично убеждения, щото държавата му е бащиния! А фирмите, които разчитат да си продадат там стоката, пита ли ги някой?

383

AHA

преди 12 години

Тоя си прави екскурзии на наша сметка.Какви търговски отношения имаме със запада?Никакви...Да си седне на *** а не да обикаля света с правителствения самолет които струва скъпо.Англичаните вземат редовни полети като ходят на посещения а френския президент взима влака

382

Анонимен

преди 12 години

Тоя строителен предприемач много разбира от военна техника, ракети, оръжие и т. н. НАТО и пентагона трябва да послушат съветите му.

381

Цъки

преди 12 години

Разходи се малко из Турция, младеж, поизлез малко от Истамбул, даже не съвсем, само врътни кръгче из крайните квартали. Още по-добре, слез от магистралата към Сирия и влез в някое турско село - не много дълбоко в нищото, най-близкото. Поразгледай и си предстваи как щеше да е в България, ако още бяхме в една държава с турците! Щото тука такива като тебе викат, че е щяло да ни е по-добре под турско, отколкото под руско. Питай духа на Караджата.... хаха!

380

KOKO

преди 12 години

Само че гафове в политиката не съществуват.Всяка дума е премерена и подготвена преди да се каже.Както хамериканците казват:в света нищо не се случва случайно,то е било замислено и подготвено с години за да случи по този начин;Плевенлиев го е казал нарочно

379

Житан

преди 12 години

Баси па тайната ...То сякаш руснаците не си го знаят та трябва некъв да им го каже...

378

Цъки

преди 12 години

Това с тайната е полюция на журналята, но че Роската се пише голем антируснак, е много жалко! Още не съм чул нито един германски политик да прави такива антируски изказвания, каквито нашият "евроатлантик" избълва от началото на мандата си...Както се казва, "Пораснаше пилци, преебаше квачку!" Най-шумно дразнещо и противно лаят малките *** - пинчери, пекинези...