73

Анонимен

преди 12 години

Олелееееее. Богиня! Не бих й простил ако ми падне.

72

Темерут

преди 12 години

Наитина и аз много се чудя що за човек би си избрал за ник "Чикатило", че и снимката би си сложил... Пълен психопат, може би?

71

За чикадило

преди 12 години

Спокойно, след малко ще го баннем

70

до Чи-катилчо

преди 12 години

Аха, Цецито ти е фетиш от години нали? Още един факт от биографията ти е вече ясен. Внимавай моето момче, даваш много информация. Ставаш уязвим. :)

69

до Вагнер

преди 12 години

Хора,знаете ли защо другарите недоволстват?Защото концерта на е на Азис,а на Цеца.Но другари....споко!Идат избори и вие пак ще слушате вашия Азис,на предизборните концерти на БСП,както преди 4/5 години.Р.ПеткоФ ще ви уреди тази възможност. ___________________________________________________________________________Много точно казано!

68

Само БСП

преди 12 години

Махнете я тая.Искаме Азис.

67

Анонимен

преди 12 години

"Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Cico!"

66

678

преди 12 години

хей пропаднали 8000 чалгари

65

Анонимен

преди 12 години

А Глория от години се подмазва на Цеца, но засега не я огрява.

64

mhm

преди 12 години

8000 ***:))) сръбската музика е точно за най-низшата част от обществото - неграмотници и простаци.

63

Анонимен

преди 12 години

да бе, понеже тези "хилади плакати" не са били раздавани по входовете/или са били по седалките с предварителен инструктаж кога да ги вдигнат:))Плащаш си да ти направят комплимент и после се разплакваш от него, смятайте за какво лицемерие става въпрос

62

Вагнер

преди 12 години

Хора,знаете ли защо другарите недоволстват?Защото концерта на е на Азис,а на Цеца.Но другари....споко!Идат избори и вие пак ще слушате вашия Азис,на предизборните концерти на БСП,както преди 4/5 години.Р.ПеткоФ ще ви уреди тази възможност.

61

Анонимен

преди 12 години

63, малко е вероятно тея плювачи да са клатили ***, защото Цеца има съвсем малко за цвят от музиката за маса и танци. Повечето и музика е балади със сложна мелодия, брутално добър текст и на-често участие на симфонични оркестри. Ама отде да знае това тъпия бантувкот-псевдо-ентелегент,, който плюе по дефоулт.!!! Музиката на Цеца е за слушане и чилоут, но етежка за разбиране от плювячите.

60

Анонимен

преди 12 години

Дудук, прехласвай си се колкото щеш!"Любов, сълзи и бира" - това подзаглавие ми зучи като едновремешното "Бой, е**не и сръбска музика"!Класици, кралилици и т.н. в чалгата не може да има! Там има само смешници и силиконови цици!А по повод слушането на Цеца, Меца и подобни-щем не щем, знаем ги! Простака ги слуша на "мах" и трови всички около себе си!По този начин се потвърждава тъждествеността на чалгата и простотията!А утре е 24 май! Веждито и Игнатов са я викнали певачицата заради празника,

59

34

преди 12 години

Значи 8000 не стават за нищо

58

Анонимен

преди 12 години

Мафиотска *** маа маанета. Маай маанета мастио, маай.

57

Parcuc

преди 12 години

Любов, сълзи, бира и екзалтирани чалгари мятайте бомбите бе ей

56

преди 12 години

Кокошката коткодяка

55

до чикатило трола

преди 12 години

Ей ***, Цецито ли ти е пуберската тръпка а? Опитал си да направиш сефтето с неин плакат, но не стана, понеже си импотентен като твоя идол нали душко? :) О-о-о-о горкият малък, импотентен Чикатило, не плачи. Знаеш че твоят идол цял живот яде бой от жена си нали? Сигурно имате много общи черти нали душко? :)

54

ined

преди 12 години

Добре е че не са и били, че щеше да стане направо "Бой, *** и србска музика"