51

Диляна

преди 12 години

Като Бойко няма. Изяждат се и Бесепари и Седесари, но това е истината. Ами жалко, че има и подлизурковци големи в Герб, които си ги е имало винаги и само спъват Борисов! Да се огледа хубаво и без компромис - с голямата метла да ги измете. На много не им стиска сега и затова го плюят.

50

КНК

преди 12 години

Защото не те интересува заплатата ти е мизерна,цените високи,мутрите те газят,полицията те рекетира,съда е корумпиран.Затова живеем в джунгла,където всеки по-силен физически и политически се наема на по-слабите.Защото ние с това "какво ме интересува" им даваме силата и правото да правят живота ни черен и младите да се спасяват в чужбина.

49

Гошо Тъпото

преди 12 години

Костофф е...праф;като вижда че вече от всякъде му...бият шута,много боли;малко късно,но за...винаги.

48

Анонимен

преди 12 години

СДС беше заврян от ръководителите си в кучия г.з.И това продължи години.Явно е, че няма да мирясат, докато тотално не го ликвидират.Все пак СДС беше надеждата на хората за нещо по-добро.И трябва да я убият тази надежда, дори като символ.През колко к.рвенски политически номера мина България за тези 23 г. "демокрация" просто не е истина.

47

123

преди 12 години

ЧЕРЕН,АЙДЕ СКРИЙ СЕ ДНЕСКА.МАЛКО ЛИ Е ДА СЛУШАМЕ *** КАК *** АМИ И ТИ ПРИГЛАСЯШ.СЪБИРАЙ СЕКТАТА И АДИО РИО.ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН,ЗАТОВА ТЕ БОЛИ БОЛШЕВИШКИ ***.

46

СДС

преди 12 години

Не може да се раэпадне СДС,хората които са читави не се раэпадат,раэпаднхте се вие наэовавайки се бивши лидери,всичките в купом нагълтали се с влас, имоти пари,и вече не ви трябва Съюэ на Демократични Сили,спи ви се,надпреварвате се по теливиэията да давате иэявление че проекта СДС е иэчерпен,иэчерпени сте вие бивши наэоваващи себе си лидери,но не раэбрахте че СДС е толкова голямо, че не можете с вашите две ръце да го сложиите в дома си эа ваши нужди,много хора на улицата пред вас ви подскаэв

45

Анонимен

преди 12 години

България има нужда от човек, като Бойко, които да държи всичко под контрол. Всички други са меки китки, дето се чудят кой им е *** в гащите.

44

Бербер

преди 12 години

Приятнотие а знаешли защо Отвори си очите и ще видиш колко *** има около теб И ББ замириса Лошо много лошо Виж Кунева ориентирай се докато има места

43

4efo

преди 12 години

Аз съм повече от убеден, че това е необходимото изчистване на СДС.От тук насетне посоката е само напред и нагоре!

42

Анонимен

преди 12 години

Тук виждам 50/50 ГЕРБ и БСП.Такова яростно плюене по най-успешния политик на прехода,че чак пяна ви избива на устата.За ваше сведение кумира ви Б.Борисов призна тия дни,че е изпълнил всички мечти на Синята коалиция,т.е.изпълнил е тяхната програма,тъй като няма собствена,а и няма идея как ще излезе от батака който сътвори.Което означава,че не е слушал достатъчно и не възприема много добре.При Костов получавах 13 и 14 заплата,а от три год.тя ми падна с 40%.Как да гласувам за тях?Абсурд!

41

ик

преди 12 години

През 1997г. 2,5 милиона гласуваха за СДС и Костов , защото те обещаха да изчистят държавата от комунисти и агенти на ДС. Но не се случи нищо подобно,напротив той се договори с тях да не си търсят отговорност и да продължи ограбването на народа. Не отвори досиетата, защото му трябваха компромати с които да манипулира. и кара да му служат зависимите от това доносници . Това че КС му пречел е ала-бала. С какво право този човек иска отново доверието на хората, не знам, сигурно за да ги излъже пак

40

Анонимен

преди 12 години

Разпадът е заради мръсните *** комунисти и червени фашисти от ДС!

39

Боце

преди 12 години

Този политически труп и неговия назидателен тон на всеобщо поучение, отдавна не трябваше да бъде избиран в Парламента!Заради такива "ментори", като него в България вилнее комунизма вече цели 67 години...Докога?

38

избирател на СДС

преди 12 години

Никога няма да забравя думите на Костов:....Който е с мен ще го направя богат" Така стана само, че това бяха отбрани хора, които сега се оказаха бивши от ДС. Това случайно ли беше или това е била една от задачите поставени на др. Костов от неговите господари.......

37

caramba

преди 12 години

Искам тук да обясня на скапаните админи на този сайт,че не може да блъскат нажсякъде реклами на каквото и да било ( в случая на някакъв филм ).Мнооооооого сте некадърни, отчайващо даже !!!!!*** !?!?!?!?! Правете реклама с малко повече финес.

36

Берия

преди 12 години

Тоя на снимката е един от най - големите разсипници на България през последните 22 години.

35

jo

преди 12 години

*** е нагласил всичко. Парите ,които открадна трябва и да се харчат,а на жена му фондацията работи с пълна пара. Просто *** с *** венци е свикнал да се шуми около него. Сигурен съм,че се е вързал поне на 5 хранилки.

34

Дилема

преди 12 години

затруднявам се да преценя кой мразя повече *** или гаргамел

33

тумба-лумба

преди 12 години

Бай ***, сините осребрихте властта си и сега спокойно си харчите откраднатото.За нас останаха скъсаните обувки от скачане по митингите, плакатите и дълговете...Равния старт, за вас беше по-равен, а ние останахме да гледаме как разбойниците-мениджъри разграбиха и нашите пари...Нема вече к'во да крадете Ваньо и за това нема и сини...

32

tin tin

преди 12 години

този не беше ли полит-икономист преди 89та! ае у лево