255

Анонимен

преди 12 години

Не е вярно, че алкохола не вреди на околните! Един порядъчно подпийнал човек започва да се заяжда с околните и много често се стига до побойща именно заради алкохола. Много алкохолици тормозят и бият членовете на собствените си семейства-децата си!!! Много хора след употреба на алкохол се качват да шофират и се превръщат в потенциални убийци на пътя. Как може да кажеш, че алкохола не вредял на околните??

254

Анонимен

преди 12 години

темеруте, аз един спрей го пръскам за 2 месеца но после трябва и да се чисти, абе гнусна работа.другия месец мотора ще получи ново масалце и филтърчетаабе дето се вика карам си мотора и се радвам на живот без цигари.

253

Корнезов

преди 12 години

напълно изкудкудякал, но това е електората на БКП,все пак той все още не е с пемперс и патерица:))))))))))))))

252

SP

преди 12 години

Не е важно какво е забранено, важното е да е забранено!

251

Анонимен

преди 12 години

да и аз познавам хора със хубави доходи от по 4-5хил. лвобаче с три деца безработни пушачи, абе горе долу 1000лв им отиват за цигари.

250

Темерут

преди 12 години

Аз пък нямам нужда от ойлер на мотора за 160 лева, понеже е 125 кубикова моторетка, и един спрей за верига ми стига за половин година

249

Един Българин

преди 12 години

301 е прав. Няма къде да се отиде на заведение. Ако пушачите, заведенията и контролът бяха добри нямаше лошо да остане сегашното положение. Защо се наложи пълна забрана? Защото у нас никой не желае да спазва законите и дими в зоната за непушачи... Чики, надявам се си се напушил добре за да прочетеш 302. При много също е така, но това е следствие не само от икономисаните 150лв от цигари, а от това че те върша много повече работа от вас.Жалко нали? Жалко, но ФАКТ!!!

248

Mартин Стронг

преди 12 години

Като винаги дъртия *** Корнезов,чрез словесни хватки и помпозно красноречие се опитва да наложи собствената си теза,само защото егоизма му на заклет пушач не може да приеме обективната истина!А истината е,че пушачите вредят на околните!Ако вредяха само на себе си щяха да са клиничен случай , а не обществен проблем!Сравнението му със забраната на алкохола е най-тъпата защита на тютюнопушенето на обществени места,защото пиенето на алкохол вреди единствено и само на пиещите алкохол,не и на околните!Ако Корнезов се напие с алкохол ще драйфа само той,може и да се посере,има и такива случаи на алкохолно отравяне,но ако съм близо до него само ще му гледам сеира и насрания дърт *** и няма да ми стане нищо!Но ако съм на метър два от него,когато пуши цигара след цигара и особено,ако и детето ми е там,последствията за здравето ми и това на сина ми сигурно ще са сериозни,най-малкото не ми е приятно да дишам задушаващите му пушеци!В този случай *** на Корнезов няма да се посере но ще отнесе няколко шута,защото здравето ми и това на сина ми е по-ценно от никотиновия му ***,пък ако ще после да ме съди и в Хага!

247

Анонимен

преди 12 години

аз пък със 160-те лева дето ги даде колегата за цигари си купих ойлер за мотора

246

Анонимен

преди 12 години

Айде сега да видим колко от пушачите взимат по 4000 лв.? Познавам доста хора с по 400-500 лв. доход и дават около 150 от тях за цигари, отделно някой заделят и за алкохол и им отива почти половината от заплатата. После реват как не им стигали парите. А една проста сметка показва, че ако не си ги дават за алкохол и цигара, ще живеят в пъти по-добре.

245

Анонимен

преди 12 години

Споко пичове, практиката от другите страни показва, че точно месец след влизане в сила на подобен закон, се появяват множество заведения работещи под формата на частни клубове, в които можете да си пиете и пушите на воля срещу скромна членска карта ))) и най-важното в тях няма да ви досаждат дечурля, и истерични непушачи

244

Анонимен

преди 12 години

до 307, нищо че взимаш толкова пари, пак няма да можеш да пушиш в заведенията

243

Темерут

преди 12 години

До 305: Виж сега, с тия 150 лева аз нито ще обеднея, нито ще забогатея, глупости са това! Твърде слаб стимул е подобна икономия!

242

Говедарин

преди 12 години

Абре вий дет не пушите, направо се чудим какъв живот живеете? :DТуй да си напраиш една салата, да си изстудиш едно шише ракийка у фризеро, да си метнеш две сочни мръфки на жаравата и накрая да не запалите една цигарка?Ама вии полвин живот живеете бе! :D :D :DИли на сутринта като ти е още тегаво от снощида му шибнеш едно шкембе с повечко чесън и една студена бирица с цигарка на финала...Ей тъй се живее 100 години!:D :D :D

241

до 305

преди 12 години

виж сега ! аз взимам чисто 4 хиляди левчета на месец ( без бонусите) ... така че не ми е за икономия от 150 лева

240

отдавна

преди 12 години

е твърде просташко да се пуши. Това са хора комплексари и ползват цигарата като патерица.Минавам край едно читалище и служителката с цигара в уста на почтена възраст стои на вратата. След около час се връщам по същия път тя пак на вратата захапала цигара.Нещо подобно на Ива Николова от NBTv.Не може да диша и вече е бас но води предаване да ти се отще от жена.

239

Анонимен

преди 12 години

Спрете да пушите и ще си осигурите около 150 лв. допълнителен доход. Вместо да чакате държавата да ви вдига заплатата, това е една възможност вие сами да си увеличите доходите и то с една не малка сума.

238

боб марли

преди 12 години

те забраниха тотюнопушенето.... ами ако пафкам марихуана у заведението .тя не е тютюн, значи ще МОЖЕ!!!

237

Анонимен

преди 12 години

до 300, напротив нямат право да избират.

236

Анонимен

преди 12 години

аз пък съм непушач, имам и взимам 150-200лв. по голяма заплата от колегите пушачии впрочем не ми е нужно да ставам от компютъра за да не работя :)