4

Джет Лий

преди 12 години

Ала бала ,абе не може да се сравняват условията на труд с нашите бе. Там всяка година те изпращат задължително на почивка като разходите са за сметка на фирмата. Плюс това по време на отпуск ти плащат надник независимо от заплатата ти по време на отпуската.Стресът е сведен до минимум и т.н. и т.н.. Това са бели държави и ние сме с хилядолетия след тях.

3

Анонимен

преди 12 години

И как се пенсионираме ние, българите? Болни, изтощени, преждевременно състарени, без зъби, отчаяни за себе си и бъдещето на децата си.

2

Анонимен

преди 12 години

Само дето забравихте да пишете минималната пенсия в различните страни.

1

възмутен

преди 12 години

Не ми ги давайте как е по другите страни! В България последните три години е ужасно! Тотю, първо оправете другото в държавата, тогава мислете как да ни вкарате в гроба, без да успеем да се пенсионираме. Умираме по пътищата на по 45-50 години. Не виждате ли, че опоскахте де що пари имаше, обрекохте цяла нация на лош стандарт на живот и никакво здравеопазване! Вие трябва да носите наказателна отговорност за престъпна небрежност и некомпетентност, "благодарение" на която обрекохте стотици хиляди на мизерия , безработица; лишихте хората от здравеопазване и нормално пенсиониране! Вие сте главните виновници за случващото се в държавата! Такова антисоциално и некадърно правителство досега сме нямали! Млади хора стоят без работа; други млади хора не могат да се върнат на работа, защото няма места в детските ясли; а трети - изработили необходимия си трудов стаж към държавата, но ненавършили пенсионна възраст не могат да намерят работа и стоят хем без заплата, хем без пенсия, въпреки отработеното към тази скапана държава! А колко простичко е да се даде възможност на тези хора да се пенсионират и хем ще освободят работно място за някой млад човек, хем ще помогнат на децата си в отглеждането на внуците и за да могат те да се върнат на работа!