237

до Томас и Идеална

преди 12 години

Абе, я си намерете стая.

236

pedali

преди 12 години

.Да обича пазаруването.14.Да яде месо.15.Да гледа сапунени сериали.16.Да е гладко избръснат.17.Гърдите му да са обезкосмени.Тази комбинация ми се струва много педаалска... хем сериали хем ще пазарува.....

235

Томас

преди 12 години

Я напиши защо си помисли, че съм феминистка?Защото написах, че нямам нужда от мъж, за да осмислям съществуването си или защото не написах, че съм идеална жена щот обичам да лазя в мъжки крака, да ме бият, да ме ритат, да ме псуват и аз да търпя щот срещу мен стой идеалния балкански мъжага, който си избивантос комплексантос от малкий хуесантос, сиреч Господин Неупотребений?Мадам Идеална

234

Judge Dredd

преди 12 години

Господин Идеален = Чичко Паричко!!!!!!!!!!Само и единствено този фактор гледа жената! Всичко останало са глупости за широката публика.

233

ahhaha

преди 12 години

27/30 - не звъня на майка си, 177см, пия уиски. Обичам да пазарувам, ама части за Аудито :) А британските учени да го духат, защото нямам грам време свободно за впечатлените жени - тия 30 работи всичките искат пари, а за тях се иска работа, която отнема всичкото време ;)

232

Анонимен

преди 12 години

мъжа ми не е идеален - но за мен си е перфектен-187 см,130 кг. с шкембе, не си маха космите, като пие - се дразня -но после изпитва чувство за вина, уважава ме...няма ауди, кара стар опел омега, кара и камион...и не звъни на майка си за щяло и нещяло...

231

До Томас

преди 12 години

Така е. Значи съм идеално животно, птица, цвете. Какво значение има каква дума как ме наричате. Аз съм идеална. И щом съм идеална за един идеален в очите ми мъж, какво значение има дали някой ще ми обяснява каква съм? ни-как-во.Мадам.

230

Не мерси!

преди 12 години

Ако имам такъв мъж, той със сигурност ще е доста скучен

229

brb

преди 12 години

Ужас .......... отказвам се ... стига бе хора ако това е истина мили дами станали сте по меркантилни от колкото ви мислех ... това си е чиста форма паразитизъм смесен с егоизъм и силно развито чувствно на собственост.

228

До Британските учени

преди 12 години

Да, виждам,че чичо Чарли е проявил тънкото си чувство за умор, от умирачка, като е намекнал, че явно ефекта от употребата на нестандартни субстнации не биха могли да го направят по-красив, умен и еблив и камилата си е била шута у шутака и е решила да го изостави поради тази причина. Е, сега той благородно ви предлага цианидчето... Мадам Иде...алнъ.

227

Смърфиета

преди 12 години

Перфектният мъж не пие,не пуши и ..........не съществува!!!

226

Анонимен

преди 12 години

Само 30 ? Добре, че не е класация на български жени.

225

Томас

преди 12 години

276Жено, феминистке - идеални хора няма.

224

до Томас

преди 12 години

Аз съм Идеална за Идеалния, какво значение има дали Вашия личен идеал съвпада с моя или неговия идеал за идеално? Мисля, че това е една идеална мисъл, чак гениална.

223

Мара

преди 12 години

Ако жена ви се прибира всеки ден щастлива и усмихната, значи си имате дубльор:)))

222

Георги

преди 12 години

Отговарям на 95 процента от условията ,като изключим номер 7 и номер 15 ,в англия щях да съм направо неустоим,жалко че там са грозни жините иначе бих отишъл.още по жалко че в бг жените въобще не знаят какво искат.

221

aha

преди 12 години

Истинските мъже трябва да наричат циците бомби а понякога цомби.Да не бъдат французи.Да слагат всички лоши в мелачката за месо.Да карат дори и трактор ако така ще свалят мацка.

220

до Британските учени

преди 12 години

Уважаеми Господа, сиреч Сър-ове,Поласкана съм от Вашия стремеж да осветлите неведомите пътища Адамови, тоест Мадамови, сиреч моите и бих Ви посъветвала да наблегнете на изследване на принц Чарлз или иначе казано Дребния Чарли. Е ли гей чичето или не е гей? Пие ли бира? Космат ли е? И кои е по-космат - камилата Камила или Чичето Чарли?Благодаря за прочита.

219

Анонимна

преди 12 години

Не харесвам епилирани мъже, а също такива, които гледат сапунени сериали.

218

Анонимен

преди 12 години

ето ме бе