97

Анонимен

преди 12 години

Да ви *** в тъпите некадърни милиционери заухави заспали сополи!!!! Милионите за подслушване и следене къде отиват бе *** нещастни?!??????

96

Анонимен

преди 12 години

МВР не са могли да ги задържат, а да ги следят не са ли могли?Не става дума за *** и пульо. Ама мутрите се подкрепят. Щото днес са в правителството, ама утре ще са отново в бизнеса, без протекцията на полицията, УБО и ДАНС.Затова и мутрите от ГЕЙБ са пуснали колегите си от Дупница. Е, сигурно и за някой друг лев,де!

95

Их-хааау Винету

преди 12 години

"Правителството няма вина, съдът е независим, оправда се Борисов"Да ама Бат ви Бойко Вожда забрави да спомене и едни подробности:ОПОЗИЦИЯТА НЯМА ВИНА, ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕЗАВИСИМО.КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ ВИНА, ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕЗАВИСИМО.ЛОШИЯТ МАТРЯ'Л НЯМА ВИНА, ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕЗАВИСИМО.СВЕТОВНАТА КРИЗА НЯМА ВИНА, ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕЗАВИСИМО. и т.н.Обаче Вожда "Винету" все нали невинен и някой му пречел.

94

Анонимен

преди 12 години

Прав е мутрата. Ние сме виновни, че търпим тоя ***.

93

дедо Тъпчо

преди 12 години

Значи за тез двамата де са избегали може и яз да съм виноват оти точно тогаз бех с магарето в гората и му се припи вода та слезохме у дерето да пие и гледам тез двамата мъкнат едни раници и са препъват у трънете и им викам-де сте тръгнали бре ора,ша ва подгони некое диво прасе,та нема си намерите место из гората...па те викат-дедо що не напрайш едно добро да си дадеш магарето барем багажа да носи,па после кат са върнем ша те напраим наш човек и от пари нема са отървеш...и яз с таз проста глава викам-пък айде зимайте го па глейте после да *** не забрайте...и го зеха ама тоя дребния с брадата зе,че му дигна опашката и го цалуна по гъзо...викам-кво прайш бе човек,ти полуде ли а он са смее и вика-дедо,от тоз ветър ми са напукаха джуките и все ги ближа,па сега вече нема да ми иска ...луди ора...ам дано са върнат та поне магарето да ми върнат...

92

ЕС

преди 12 години

Съд. система в Бг е независима/ДАЛЕЕЕЕЕЧЕ / от народа и зависима от политиката-----всичко в Бг е ПОЛИТИЗИРАНО!

91

мдааа

преди 12 години

На тая тиква пак някой друг му е виновен.

90

a

преди 12 години

Съдебната власт е ту зависима, ту независима. Всичко е сппоред това, как му изнася на Пожарникаря.

89

do 107

преди 12 години

Да ни е честита !Самия факт, че бив6и и настоящи комунисти като тебе сага са гладни ... ме изпълва с най-дълбока радост и удоволетворение !

88

ДО 105

преди 12 години

Има лаф---"Какъвто народа ,такива и управниците МУ",.....айде легайте и продължавайте да ---спите !

87

Анонимен

преди 12 години

е, преразпределение на пазара на дрога стана просто, никой не е виновен, да... ама някой ще им заеме мястото, нали ? обикновено заинтересованите лица са виновни

86

Хах...

преди 12 години

Малко да имаш- навреме да ти дойде!

85

нормален

преди 12 години

До анонимен 91. Ако са я напуснали въобще, да не смяташ, че са си показали личните карти на границата. Пред имесец ходих в Гърция и даже не ми я поискаха. А ако искаш, на 300 м. от пункта може да си минеш пеша, без какъвто и да е проблем.

84

танкист

преди 12 години

боби излез и си признай , че ги пусна щото им зе каналите за дрога и за да не се раздрънкат ги пусна по живо по здарво щото не можеш и да ги свитнеш не са мишо ледениката все пак.

83

скъпи съотечествениц

преди 12 години

Така е при КАПИТАЛИЗЪМА,който има кинти важи и е недосегаем ,който нема ------духанто супанто!Да ни е честита ХАМЕРИКАНСКАТА ---ДЕМОКРАЦИЯ-----УРРРРРРРРРРА!

82

Анонимен

преди 12 години

кой го създаде бойко ли ? ми всички тези, дето го избраха първо за кмет, после и за премиер... иначе щеше да си стои най-обикновен охранител и до сега... така че не се измъквайте г-да, вие дето си го избрахте си го създадохте

81

да-да,ама не

преди 12 години

Прав си Борисов.Правителството няма вина.Народа има вина,защото гласува за некадърниците и лъжците от ГЕРБ и избра една мутра от СИК за министър-председател.Смятам че си много прав че Станишев и тройната коалиция са виновни за всичко,а правителството и най-вече Цецо са невинни.пп.Вече не е смешно,трагично е.

80

do 99

преди 12 години

чети 94, за тебе е !

79

Анонимен

преди 12 години

да бе, полицията може да тръшне случаен човек, да го задържи, да го обяви за най-черния дявол, после да се окаже че, упс, били сбъркали и моля ви се , няма да правим повече така, грешка е станала, обаче да задържи сериозни престъпници, за да не моггат да избягат (което си беше обществена тайна) под някакъв повод - не могат... да не говорим, че гранична полиция може и да си направи труда да погледне и физиономията, на тоя дето подава личната карта или паспорта... ама не, те не са виновни

78

Анонимен

преди 12 години

"А Бойко кой го създаде?"Много сериозен въпрос, във физически смисъл са го създали майка му и баща му, а като политик го създават всички *** които гласуват за него.