96

4efo

преди 12 години

ЕС,СИВ,БРИК, а някой замисля ли се за Балкански съюз?Какво можем да спечелим от подобно начинание и дали ползите няма да са повече от отрицателните страни?

95

левчев

преди 12 години

До 105, Уинстънчо Чърчил, през втората световна война е казал следното, "знаехме от историята че гърците се борят като герои а от тук нататък ще викаме че геройте се борят като гърците". А за българите знаеш ли какво е казал? БОРБАДИРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ *** ДЕТО СА ДАЛИ ХЛЯБ, ВОДА И МЕД НА НАЦИСТИТЕ! А СЛЕД ПЪРВИТЕ БОРБАДИРОВКИ НАД СОФИЯ Е КАЗАЛ.."СЛЕД КАТО НАШЕТО ЛЕКАРСТВО Е СВЪРШИЛО ТОЛКОВА ДОБРА РАБОТА НЕКА ТЕЗИ *** ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОЗИ ОТ НЕГО!!!

94

до Жоро-бг от грък

преди 12 години

Я малко се позаинтересувай, кои подписа тези неща и как стана? Легитимно избрано правителство? Имаше ли референдум? Беше ли назначен за премиер банкер без да е избран от народа само за да подпише? Защо хората протестираха и защо гласуваха така?

93

Жоро-бг

преди 12 години

Ква жена бе *** аз съм на 18 години и есента заминавмам да уча в САЩ....

92

Жоро-бг

преди 12 години

Гърците подписаха споразумението с тройката ЕС ЕЦБ и МВФ, като в замяна им опростиха 150 милиарда дългове и им дадоха пари да имат с какво да си плащат заплатите и пенсиите и сега гърците се правят на ударени, това Св. Св. Меркел няма да им го прости, много скоро ще ги изхвърлят от Еврозоната и следва хиперинфлация и връщане в първи клас.

91

левчев

преди 12 години

до Жоро-бг, Разбрахме че жена ти заработва надница в гърция и ти носи парички нещастен чървул! А при жива жена да работиш е срамота!!!!!!!! Егати ***!

90

Любо до грък

преди 12 години

Абсурд няма кой да позволи обединени балкани По скоро най добрия избор е Да се Отворят Границите да се обяви овшорна зона за Б-я или Г-я и да работят така 10-20 години по модела на Киър или някоя друг няма зна4ение да се повиши стандарта После единственото което е всички да ни молят да се присъединяваме Но за жалост това е не възможно

89

*§*

преди 12 години

До 86. Точно Чърчил имах предвид, неговите думи ме накараха, да се замисля. Браво, че си го написал. ''1821'' е чудесна поредица и дано БТВ или Нова, да я закупят. Сигурно Ви прави впечатление, че българи и гърци сме много близки като бит и култура без (робския манталитет и синдрома Вуте/Нане, разбира се) а същевременно се плюем един друг. Време е да прогледнем!Интересно ми е какво мислиш за ''славяногласните елини" или за помашко-гръцки речници.

88

a

преди 12 години

Ако този комунист Ципрас успее да създаде правителство последствията ще са следните - 1.отказ от заемите; 2. фалит и излизане от еврозоната; 3. връщане на драхмата и хиперинфлация като тукашната по времето на Жан 4. след това вече нищо няма да е същото - край на неоправдано големите заплати и пенсии, бюджет от който над 30% отиват за пенсии защото спестяванията са стопени (като в БГ)....Не им го пожелавам това на Гърците.

87

Жоро-бг

преди 12 години

Какво достойнство имат гърците бе !?!?!?Подписват се всички партии, че ще правят реформи и ще въведат програми за спестяяване (13+14+15та заплати примерно) европа им опростява 150 милиарда дългове и 2 месеца по-късно гърците се правят на ударени все едно нищо не са подписвли... *** достойнството, шмерекри крадци и мошеници това ако е достойнство... Боже боже !Ама да за "стадото овце" в Бг да си крадец и да лъжеш е признак за достойнство, добре че само още няколко месеца ще живея тук !

86

до Жоро-бг

преди 12 години

Жорко кат гледам коментарите ти те чака бляскава кариера в бг политиката.. Доказа че имаш два неврона, което те прави достоен депутат..

85

Анонимен

преди 12 години

Не е криза. Просто *** политически рухна много бързо. Въпросът е каква нова лъжа са замислили.

84

Жоро-бг

преди 12 години

В България са били по 5$ в Гърция понеже не са имали 50 години комунизъм ще са по 200$, т.е. колкото при нас.

83

Любо - жоро бг

преди 12 години

Жоро осъзнай се бе Явно си невеж *** при Жан Виденов ако заплатите бяха по 200 евро Нямаше да има стачки Бяха стигнали по 5$ на месец В момента заплатите в Б-я са масово 200 евро Ако Г-я обяви фалит може и да е по добре за Г-я и в двата случая гърците ще са по добре от Б-я *** пример Тук ако искаш да започнеш бизнес не почваш с по малко от 50 000 евро и са много малко А не са се спряли Така че сами си правете сметката кой е по зле ЧЕ ЗА 50 000 Е В Б-Я Мога да ви дам много примери за бизне

82

Анонимен

преди 12 години

Ципрас е много честен човек и не може да си позволи да излъже избирателите си както направиха мошениците от ПАСОК и Нова Демокрация и подписаха тайно договора за новите заеми с ЕС и МВФ без да се допитат до гръцкия народ. По същия начин и ГЕРБ ще се опита да тегли нови държавни заеми тайно без одобрението на българския народ.

81

до Жоро-бг от Грък

преди 12 години

И да лижеш *** на дебелата варварка няма да прокопсаш..Нали се сещаш че вие сте следващите или си мислиш че отношението е по-добро към БГ? Белгия, Холандия и испания имат по-голям държавен сектор от ГР и много по-скъп...Защо за Белгия и Холандия е друго а за Гърция и Испания различно? Може би защото не сме хуни?

80

левчев

преди 12 години

До 93 Жоро-бг, Ако българския "народ" или "стадо овце" беше дори косъм от ташаците на гръцкия народ щеше да има поне елементарно достойнство и гордост но за съжаление е косъм от *** на гърците!!!!!

79

Анонимен

преди 12 години

Заплатите от в БГ след управлението на Жан Виденов не бяха 200 евро,а 6-7 долара!

78

до Любо от Грък

преди 12 години

Тоест не би ли ти харесвало на балканите да сме една държава без да зависим от хуните и франсетата? И на мен ми завиждат в Гърция.. как успях да изградя собствен бизнес, да направя семейство и да живея добре в БГ.. но това е нормално..факт е че много българи се оправят в ГР по добре от гърците и обратното много гърци в БГ..Предпочитам да виждам щастливи съседи от колкото хуни...

77

Жоро-бг

преди 12 години

Вън на гръцките мързеливци от Еврозоната следва хипер инфлация и заплати от по 200 евро както е било в БГ след управлението на Жан Виденов. Като стане това в Гърция много скоро ще драпат отново Меркел да им праща парички за да могат да си плащат заплатите и пенсиите...В Гърция около 30% от работещите работят за държавата, смятайте като Св. Св. Меркел им резне траншовете за какъв кеф ще става дума.... Ще фалират за 1 ден.... Голям кеф !!!