234

ММ

преди 12 години

КОГА Е МИТИНГЪТ? НЕ ГО ЛИ ОБЯВИХА ЗА 12 МАЙ? И ТУК ИМАШЕ ПРИЗИВ.

233

Анонимен

преди 12 години

Дайте датата на митинга? Досега и най-дребните твари щяха да се обединят и да направят нещо за своето спасение, явно ние сме на ниво амеби а може би и по-надолу?

232

Анонимен

преди 12 години

Да пратят снимките от убийството на Бойко и Цвък да си правят пи ар за изборите.Тяхните гласоподаватели могат да правят всичко без страх от преследване от закона. Мамка ви *** мръсни ще изгорите всичко по тази прекрасна земя. Що спи тоя народ тоз непробуден сън и дава всекидневно да го изнасилват и убиват, държим се като обречени а свободата е в нашите ръце! На днешния ден май идва време за ново въстание, да защитим живота и земите си от наглата пасмина и техните водачи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

231

НЯМА

преди 12 години

ДА СТАНЕ САМО С ФОРУМНИ ИЗЛИЯНИЯ! ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА...ИНА4Е ТИЯ *** ЩЕ НИ РАЗКАЖАТ ИГРИТЕ!

230

ММ

преди 12 години

Нали някой организираше митинг протест за сваляне на това ненормално правителство, което си затваря очите пред безобразията, които стават. Само реват колко бил тежък труда на полицаите, а те са най-големите мишки в държавата, наред с ББ. Как може такива "хора" да са навън, да се подиграваш с деца и стари хора по такъв начин. Кога е митингът - през май, за коя дата се организира? Време е пак да покажем, че народът е голяма сила. Такива възмутителни неща стават и ние си седим и цъкаме по форуми.

229

Пенсионер

преди 12 години

алова, ти си мизерно нищожество, от сърце ти пожелавам същата участ

228

Ариел

преди 12 години

Имали 45 материала в МВР, а са на свобода, ужас, хора, как ще живеем занапред - да се чудим как да си изкараме хляба, да се чудим как да се пазим от рецидивисти, как да се пазим от кучета, докога, къде живеем Боже, има ли я тази държава, няма ли я, как ще живеем?

227

абе

преди 12 години

Нали нашите мутри и олигарси се имат за големи бизнесмени и баровци ? Тогава от бизнес гледна точка ще е по-изгодно дори за тях да омиротворят *** , че да могат селата да станат по-спокойни и да се заселят все повече чужденци по тях и да си харчат пенсиите тук . Ама кой да се сети , то не е като да изнудваш и рекетираш или експлоатираш , трябва малко акъл .

226

Анонимен

преди 12 години

*** с поредното зверство!Но реално кои им дадоха власт - ПОЛИТИЦИТЕ и СЪДИИТЕ! Търпете още роби докато не изнсилят и убият жена ви или дъщеря ви! Ти *** хора над 80 години не подбират смятайте ако хванат жените и дъщерите ви! РОБИ!!!

225

Анонимен

преди 12 години

Що сайта на Днес БГ не пуснат фотосесията с *** на християнското гробище да видите за какво става въпрос? Ще надминем Косово в най-скоро време май.

224

Анонимен

преди 12 години

Хич да не ви пука, нали ще имаме магистрали...

223

Анонимен

преди 12 години

"И тримата имат предишни присъди, включително за блудство с малолетни."Докато такива са навън ще има и престъпления.Интересно, защо ББ не строи затвори?А престъпниците са навън и вършат престъпления.А затворите са препълнени защото НЯМА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ, И ЦЯЛ НАРОД ГИ ХРАНИ ДО ЖИВОТ ТЕЗИ УБИЙЦИ.Крайно време е да се върне смъртната присъда защото тези нямат страх от нищо като я няма!

222

Факт

преди 12 години

Почти всеки го чака подобна участ

221

Анонимен

преди 12 години

Намирисва ми на .... *** ? Само те са толкова безскруполни *** ...

220

taka taka

преди 12 години

i az ako me napadnat tiq i gi ubiq, shte me zatvorqt za 20 godininema pravosadie nikakvo!!!iskam da e kato v shtatite, ako nekoi mi vleze v doma, samo da doide katafalkata da go mahnetva e veche oficialno sme *** darjava, ne za tva umrqha Botev i Levski

219

malee

преди 12 години

имам баба на 82г....боже ... не мога даже и да коментирам. дано бабата има любящи внуци ,които да са живи и здрави и да посрещнат подобаващо тея *** като излязат,защото надали ще лежат много.няма държава,няма закони и такива *** ще избият и малкото човеци в тая миризлива д-ва.

218

Анонимен

преди 12 години

"Пребили я жестоко и я изнасилили, след което качили тялото й на каруца и я откарали до реката, където го изхвърлили и се прибрали." Някога за подобна изцепка будните българи щяха да им изтрепят рода до 9-то коляно, за съжаление днешната държава майка ражда само сливи

217

н

преди 12 години

България е вече нарицателно за държавата на нещастниците .

216

Анонимен

преди 12 години

До 162/алова- Така като те чета, май задминал си и пенсионерите-със сигурно повече пречиш отколкото полза да има

215

Анонимен

преди 12 години

Само Яне Янев остана