33

.

преди 12 години

ТИ КАТО МЕ ПИТАШ, ОТГОВОРИ МИ ТИ КАКВО НАПРАВИ, ЗАКОПЧА ГИ С БИЛИЗНИЦИ, ИЛИ ИМ УДАРИ ГОРА С ПАЛКИ

32

Анонимен

преди 12 години

Стига сте заблуждавали хората!Вдигнатият юмрук на снимката не е нацистки поздрав,а по-скоро поздрав на крайно-левите терористични групировки!Все още не сме забравили историята,Че Геваристите,"рот фронт" и тъй нататък!

31

DO FEN

преди 12 години

Ti da ne ti ghlopa daskata na teb

30

Анонимен

преди 12 години

До 29 а ти смешнико защо не излезеш срещу местния си сатрап българин , *** ли крадат повече ток от българите , а парното , *** почти няма на парно , а какво да кажеме за милиардите които се крадят от ДДС , Акцизи , всякакви заменки , да те са маргинализирани , но проблема не в тях а в нас.

29

Анонимен

преди 12 години

Управляващите и съдилищата в Норвегия явно са 100 пъти по-зле от нас! Забележете конвоиращите полицаи - ако Брайвик пръдне, ония ще се наакат. Не знам камо на мен ли така ми изглежда, но са някакси респектирани, гледат с уважение на тоз терорист.

28

ФАШИСТ

преди 12 години

и аз съм съгласен с Йово 34 - ТОЗИ НЕ Е ОТ НАШИТЕ

27

doc. N. K.

преди 12 години

Тази луда свина и скопено гнусно животно Брайвик трябва публично, пред всички световни телевизии да бъде рязано на малки парчета, бавно , в продължение на дни и после да бъде изгорен жив на бавен огън! Въобще няма нужда да бъде съден и да се доказва вината му и да се харчат пари за съдебни дела и експертизи! Това е цинизъм, да го показват по медиите как прави нацистки поздрави и дава интервюта! Явно вече западната демокрация е съвсем уродлива за да не може да даде заслуженото на подобни зверове

26

Анонимен

преди 12 години

Това не е нацистки жест а чисто ултра ляв жест , така или иначе между националсоциализма и комунизма разлика няма , само в нюансите

25

Анонимен

преди 12 години

Един между веждите и проблемът е решен!Нито излишни пари ще се харчат на данъкоплатците!Нагъл ***!

24

.

преди 12 години

Какво ли щеше да направи викингът ако живееше сред цветнокожи в Сливен, Столюпиново, Катуница или във Факултето. А на умника дето обрисува т.н. български расист като *** в анцузи, САМО ЕДНО ЩЕ ГО ПОПИТАМ, АКО ТИ СМОТАН *** БЕШЕ БАЩА НА ТОВА ДЕТЕ ДЕТО ГО СГАЗИ ОНЯ ОТ КАТУНИЦА, ТАКА ЛИ *** ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ ПО ФОРУМИТЕ

23

атеист

преди 12 години

Абе ква ислямска раса те гони да си биеш челото у земята по 20 пъти на ден не ми се вижда много разумно.

22

Пророк

преди 12 години

На този Брейвик след най-много 100-год. ще му издигнем 30-метров паметник в центъра на всяка европейска столица!... но надали, защото до тогава белите ще са малко наплашено малцинство от което няма да зависят решенията в Европа!

21

до 23

преди 12 години

Така няма и народни пари да яде в зтвора

20

Анонимен

преди 12 години

Да го пуснат на свобода, та да може майките на убитите да се погрижат за него...

19

до 6

преди 12 години

Как ли? Много просто. Против политиката на US и EU сме и уважаваме хората борещи се срещу фалшивата демокрация вървяща ръка за ръа с налагането на новия световен ред.

18

Анонимен

преди 12 години

Комунистите в първите години след демокрацията използваха на митингите си като поздрав именно същият нацистки жест.

17

@

преди 12 години

ubiva 77 4oveka i maksimalnata prisada e 21 godini zatvor :D Tiq sa po-zle i ot nas be!

16

do 3

преди 12 години

Ti ako si misli6, 4e se 4isli6 kym bqlata hristiqnska rasa na tozi fanatik, se lyje6. Za nego ti si sy6tiq kakto edin arabin ili tur4in. A po mantalitet ni6to po-razli4no ot edin ***.

15

Анонимен

преди 12 години

Ако някой вярва, че спасяването на Европа има нещо общо с убийстата на 15 годишни деца, то той гордо може да нарече себе си нацист и в това няма да има нищо странно, защото нацистите са най-големите изверги.

14

до фен

преди 12 години

друго щеше да говориш ако бяха там детето и ***.