85

пипи

преди 12 години

Този от снимката ни докара до това положение .

84

Жул

преди 12 години

до 85: Българите трябва да си защитават интересите не по време на избори, а в момента когато видят грешна стъпка от страна на правителството. Тогава да те питам, къде беше българския народ 3 години когато онзи на снимката (не мога да му произнеса името без да си ухапя езика) изхарчи 5 милиарда и сега ще тегли и заем? След дъжд качулка...

83

мами

преди 12 години

Това е най-некомпетентното правителство. Никога народа не е бил толкова зле във всяко отношение.

82

МИМИ

преди 12 години

И точно пред ВЕЛИКДЕН- ОБЕЩАНИЯ. Ами какво става със фалиралата ГЪРЦИЯ- ПО ЕДНА ПЕНСИЯ И НА ВСЕКИ БЕЗРАБОТЕН 300. ЕВРО. А ТУК АГНЕШКОТО ДОСТИГНА 18.00 ЛЕВА.

81

възмутен

преди 12 години

Всички българи трябва да излязат да гласуват на изборите. ГЕРБ е закупил етническите гласове. Трябва да излезем и да ги разбием! Да им докажем, че дори и така, ние сме нация, защитаващи интересите на държавата си и на самите нас!

80

Ха ха ха

преди 12 години

Е за кво теглят сега 2 милиарда заем?За да вдигат пенсиите и да гласуват за тях.А работещите да го духат.

79

Анонимен

преди 12 години

Стръв за маймуни!

78

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

77

arhar

преди 12 години

Спомням си, че преди време Слънцето се беше срещнал с израелския премиер / или президент - не помня точно / и на тази среща обсъждаха ДДС , след което ' великият ' ни премиер каза, че на всеки 6 месеца ДДС у нас щял да се намалява с 0,5 % ...А да на би ДДС у нас вече да е 17 % и ние още да не сме разбрали ?От ритане на топка и копане на картофи остава ли време за намаляване на ДДС ?

76

Младеж

преди 12 години

До 74.Не ме интересува кой какво е взел,а кой какво е оставил,за да мога аз да го надграждам.Каквото си посял това ще жънеш драги ми пенсионере.

75

Брат Карамазов

преди 12 години

Приятелче нашето поколение остави държава която беше сред най-развитите 20-30 в промишлено и селскостопанско развити страни в света. Ако не беше ръководната роля на комунистическата партия която на ръководни постове издигаше техни момчета какъвто си и ти щяхме да сме напред както Китай. Твоето поколение не трябва да бъде хранутено без да се обучава и работи и да мрънка непрекъсната.

74

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

ГЕРБ са лъжци и измамници !Техните лидери и министри се редят един след друг в сутрешните блокове на телевизиите, които щедро им предоставят ефир, за да ни мамят и манипулират от екрана.На приказки всичко при ГЕРБ е супер. Като погледне човек реалността обаче вижда съвсем друго нещо.Управлението на ГЕРБ е катастрофа ! Дизастър !!! :)Лъжат, мажат и манипулират простолюдието !Увеличение на пенсиите ще има, ама друг път !Най-много да ги вдигнат догодина преди изборите и то с малко.

73

Дедо Йоцо гледа

преди 12 години

Вдянка, какво стана с великденските надбавки към пенсиите, я виж фалиралите комшии от Гърция какво правят ?Добре че пазя още някое дървено яйце да има с какво да се чукам с бабите.

72

Анонимен

преди 12 години

PUIDIOT

71

arhar

преди 12 години

Вместо да ' вдигат ' пенсиите за пореден път, по - добре да вдигнат премиерската заплата с 9 лв ! Все пак премиерът ни много работи , не е лесно да се копат картофи ...С тези 9 лв може да се купи я някоя нова мотика, я някоя нова лопата за копане на картофи ...

70

fires

преди 12 години

До 67 Младеж.... Основателен е въпроса ти Младежо, че си обречен на мизерия ! Нямаш право обаче да обвиняваш ПЕНСИОНЕРИТЕ, които и преди и сега получават трохи. като си толкова ербап за битки, попитай председателката на народното събрание (бивша комунистка) защо всеки народен представител получава всеки месец по 18 000 хил. лв. безотчетни пари + 2 - 3 000 лв за уастие в парламентарни комисии и т.н. Сега да те питам какъв ще бъде твоят принос за по "светло бъдеще" ? - написано от пенсионер !

69

Анонимен

преди 12 години

до 71 ГАРАНТИРАН ПРОВАЛ!!!!!!!!!

68

Феиш

преди 12 години

Ясна ни е комунистическата тактика на герберите. Ще дадат по 2 лева към минималната пенсия, а ще ощетяват тези, които са се осигурявали и пълнили хазната на максимума с унизителния им таван. И какъв е смисълът да се осигурявам върху реалните си доходи? Тия наистина се оказаха много по-зле и от станишевци

67

optimist

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

66

възмутен

преди 12 години

До 64 - Пък и някой друг лев дълг може още да натрупат, само и само да си купят следващия мандат. За сметка на плащане на дълговете на държавата от всички, ще хвърлят някой лев на пенсионерите, да им замажат очите и после плащай години наред! Нали не мислите, че със съсипването на всичко работещо в държавата и разчитащи единствено на глоби, ще има приходи в бюджета за увеличаване на пенсиите? Те дори ще жертват от партийната субсидия, докато минат изборите, а после цените 200% увеличение!