21

Анонимен

преди 12 години

а така! в Пловдив знаят как

20

Анонимен

преди 12 години

Този Тотев и той е един умник няма що? Нали му трябват парички на момчето за тази цел иска да пребере бесните кучета

19

Анонимен

преди 12 години

Кога ще поместите интервюто на Цв.Цветанов????В което ни заповядва да не обръщаме внимание на *** безчинства ,защото ТЕ били бъдещето на България!!!!!!!

18

до 14

преди 12 години

Виетнамците не ядат дюнери... Но стават за виетнамски спагети в бульон... м вкусно

17

и и

преди 12 години

Да пуснем заградените мечки край Белица на свобода.Какво е това отношение към тях? Те нямат ли права като кучетата.Да няма безпризорни кучета по улиците.

16

ДО 7

преди 12 години

ДАЛАВЕРАТА В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ЩЕ НАТОВАРЯТ ПРИМЕРНО ДВА БУСА С КУЧЕТА, А В ПЛОВДИВ ЩЕ ЗАКАРАТ САМО ПОЛОВИН, КАТО ДРУГИТЕ НА ХАРТИЯ ЩЕ ГИ ОБЯВЯТ ЗА БОЛНИ И ЕВТАНИРАНИ, А НА ПРАКТИКА ЖАЛОСТИВО ЩЕ ГИ ПУСНАТ НЯКЪДЕ НАСРЕД ПЪТЯ ДА ОЦЕЛЯВАТ КАКТО УСПЕЯТ.

15

Анонимен

преди 12 години

Кучетата са все още по улиците заради мафията, която търгува с кучешките кожи. Градът храни кучетата, те само ги събират. одират и продават кожите им. Това е бизнес, който храни и общинари и природозачитни организации. Страда само обикновения български гражданин. Ей от тази мафия, ако се започне, че приключи проблема за няколко месеца.

14

Куче

преди 12 години

Тези луди ли си или аз съм луд.Кой е по луд.Кучетата страдат ли от лудост.Вместо да дават 1 милион за ***,да дадат 100 000 ще стигнат.С остатъка от 900 000 да нахранят и облекат крайно нуждаещите се или да оправят дупките.

13

тц-тц...

преди 12 години

Гледам и не вярвам на ушите си. От Пловдив съм. Тук се разхождат няколко "обработени" из града, чудех се за какви пари ли е това.А хората са безработни и нямат пари за храна............Много правилно, 3

12

Столичанка

преди 12 години

Помиярските организации и техните членове щом защитават *** и ги осиновяват да плащат за всяко осиновено от тях куче по 300.00 лв без ДДС. Съгласно закона да го регистрират в общината в 7 дневен срок и да плащат данък за него и се грижат както за "домашен любимец".Бръкнем ли им в джоба ще пеят друга песен.Безстопанствено куче на улицата да се убива.Те това е грижа за кучетата.

11

К9 Стоматолог

преди 12 години

Ще ги сактрираме, обезпаразитяваме, ще ги парфюмираме и къпем И ЩЕ ИМ ВАДИМ ЗЪБИТЕ преди да ги пуснем

10

СТОЛИЧАНИН

преди 12 години

ГЛУПОСТИ!!!КУЧЕТАТА ОТ МАЛИНОВА ДОЛИНА НЕ СА ИЗНАСИЛИЛИ ПРОФЕСОРА, А СА ГО РАЗКЪСАЛИ СЪС ЗЪБИТЕ СИ ДО СМЪРТ. НЕ ИСКАМЕ БЕЗДОМНИ *** ПО УЛИЦИТЕ НА ГРАДА СИ , НИТО ДА НИ ГИ ВРЪЩАТ ОБРАТНО, ПСИХОТРАВМИРАНИ ОТ ТРАНСПОРТА, КАСТРИРАНЕТО, УПОЙКИТЕ И ПО ТАЯ ПРИЧИНА СЪС ЗАВИШЕНА АГРЕСИВНОСТ КЪМ ВСЕКИ ЧОВЕК! НЕ ЖЕЛАЕМ НАШИТЕ МЕСТНИ ДАНЪЦИ ДА СЕ ИЗТОЧВАТ КЪМ ХАЗНАТА НА ПЛОВДИВ.ИСКАМЕ С ТЯХ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ДА СЕ СТРОЯТ!МНОГО Е СКЪПО 110 ЛЕВА, ПОЧТИ ТРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИНО СТРУВА КАСТРАЦИЯТА НА ПРАКТИКА.

9

разумен

преди 12 години

"Преди се работеше по други наредби, според които всяко куче престояваше 14 дни след залавянето и ако не бъде потърсено, се евтаназираше"- towa e reshenieto. Nikwo puskane pak.

8

KUCHE

преди 12 години

...и като са кастрирани и ваксинирани, и напарфюмирани какво?!?! Вече не са опасни? Няма да ни оплождат! СУПЕР! И с това сами ще се оправяме...аз за себе си знам как! ;) Успех и на другите...

7

Анонимен

преди 12 години

Ето, пак далавера!! Каква кастрация, какво обезпаразитяване ви гони? Пак на улицата ли ще ги връщате??????!!!!! НЯМА МЯСТО ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ ЖИВОТНИ НА УЛИЦАТА, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ИЛИ ТРЯБВА ДА ВИ ГО НАБИЕМ В ТЪПИТЕ "УПРАВЛЕНЧЕСКИ" ГЛАВИ????

6

Анонимен

преди 12 години

за толкова пари ще ви докарам половин самолет виетнамци. за 3-4 месеца няма даима и помен от кучета... и ще изкарам няколко стотин хилядарки

5

ГРОБ

преди 12 години

Цялата им работа на ГРОБ е такава - местят разни неща - местят бали с ***, местят реактори на АЕЦ, местят кучетата ...

4

Анонимен

преди 12 години

Тотев аиде и ти вън ,барабар с кучетата

3

Софиянец

преди 12 години

Сега да не почнете да ни псувате нас, вашия полуолигофрен - кмет сам е предложил на нашия полуолигофрен - кмет тая работа!

2

Анонимен

преди 12 години

Е сега приют за котки е глупост,те не хапят никого,фокусирайте се върхе кучетата.