208

doktor

преди 12 години

awe tozi *** e "spin" ta danese razbere v mediite kazvat ,4e e levkomiq.....

207

РОМАН

преди 12 години

АБЕ КАКВО СИ НАУЧИЛ ОТ РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА ТА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ ! ТО РУСНАЦИТЕ СА ГО КРИЛИ ТОВА 2 СЕДМИЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ПА ТИ СИ ГО ЧУЛ ПО РАДИОТО ???? КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЛАСТИ СА ЗНАЕЛИ КОЛКОТО ДРУГИТЕ . НАЙ-ГОЛЕМИ ДОЗИ РАДИАЦИЯ СА ПОЕЛИ - БЕЛАРУС И ШВЕЦИЯ ,ТОЯ ОБЛАК НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е МИНАВАЛ НАД БГ ? АКО Е МИНАЛ ,ЗАЩО НЕ ОСЪДИХА БАЙ ТОШО ? НАЛИ ИМАШЕ ДЕЛО ЗА ТОВА ??? ИМАЙ В ПРЕДВИД , ЧЕ ГО СЪДИХА ВЪРЛИ СЕДЕСАРИ И ПАК НИЩО ?

206

Анонимен

преди 12 години

По принцип всеки човек носи рака в себе си.Но при определени условия рака се отключва и една от тия причини е радиацията.

205

Анонимен

преди 12 години

Основният въпрос е:Комунистичкските власти в България информираха ли населението си за опасността от Чернобил 1986 г.?Ние научихме за опасността от радио "Свободна Европа" и от Шведския Кралски институт!Те първи рабраха и информираха,че се случва някаква ужасна трагедия в Чернобил!А на комунистическите вождове не им пукаше за народа!Стискам палци за Стенли дано пребори тази ужасна болест!Бъди силен,Стенли!

204

Анонимен

преди 12 години

Само за комунагите радиацията е безвредна, а пък ако произхожда от "братска" страна даже е полезна !

203

Анонимен

преди 12 години

Да очакваме значи и 120 млн. болни японци...

202

Шоп

преди 12 години

В крайна сметка факт ли е, че вследствие на Чернобилската авария радиационния фон е бил повишен над 1000 пъти от допустимия праг? Факт е. И какво лаете и какво се опитвате да замажете, откачени руски лакеи? Какво се опитвате да омаловажите? Че идолите ви ви оставиха да се нагълтате с радиация, защото не ви броят за човеци, а за някакви балкански аборигени. Точно това сме ние за руснаците, ако си мислите, че сте им братя, загазили сте.

201

mlad6ito

преди 12 години

Stenli opravqi se!!! a chernobyl e winowen i za golemite glavina decata i che sa mutanti v dneshno vreme naistina mn golemi glavi imat decata dnes

200

хубав добре

преди 12 години

Добре , че си далече хубаво е и удобно да плюеш и даваш акъл от далече - така е гот ама тука е Дебелия Нали .Колкото до Доктора - тъпо и популистско исказване нито има изследвания нито научна статии и анализи и сравнения за преди и след Чернобил - Вярвайте Ми Не е точно така - просто имахме късмет ,че не духна към нас вятъра с частиците - така е просто имах роднини в центъра по Радиобиология и т.н. иначе Дерзай Невежоооо

199

Стоимен до Петко

преди 12 години

За справки:Майкъл Дъглас пребори рака.Казвам,за да не го отписвате така набързо.Гадно за Стилян,стискам му палци да оздравее и не само той,но и всички други,борещи се с коварната болест.

198

оптимист

преди 12 години

знаех си че чернобил и сърбия имат вина за многобройните случаи на рак в българия. просто прекалено много хора се разболяха напоследак... това не е нормално, просто в българия случаите на онко заболявания са твърде много. и отгоре на всичко имаме собствен АЕЦ, толко малка и бедна държава пък с АЕЦ. какво ми говорите за цената на тока, мизерници, не е ли по добре да даваш 50 лв отгоре за ток отколкото да знаеш че умираш и да знаеш след колко години ше умреш. хубавдобре че съм далече от българия.

197

expert

преди 12 години

Малоумието на д-р Илиев и на повечето драскачи тук вероятно също е следствие на Чернобил! Раковите заболявания са известни от весове и при хората, и при животните, и при растенията.

196

До Петко

преди 12 години

Абе *** вземи прочети нещо пък тогава пиши.Не можеш да сравняваш профилактиката в напредналите страни и у нас.Това първо.И второ сигурно си още на възраст когато минаваш прав под масата та някои неща ти изглеждат доста смешни.

195

до Петко

преди 12 години

Абе Петко трудно ти е мисленето червено бе, понаучи се да мислиш вече нормално бе преди пенсия си,а си зелен като зелка,прочети нещо за облаците и за защитата от радиация на другите държави и тогава показвай тук колко си *** червена кратуна.

194

Петко

преди 12 години

Колко от суперзвездите през последните години се лекуваха, а някои не се излекуваха от рак? Майкъл Дъглас, Линда Макарни, Кайли Миноуг, съпругът на Селин Дион, Патрик Суейзи - все "чернобилчета"... хаха... седесарски ***, като милионите, избити и изядени от прасетата в Белене и Скравена... хаха!

193

Петко от 227

преди 12 години

Защо никой в другите страни не приписва раковите заболявания на Чернобил, а само нашите болни от рак били жертви на аварията? Тогава бях на 27 г. и имах бебе на 2 месеца, както всичките ми приятели бяха с малки деца. Нито едно не е болно от рак.Според мен многото ракови заболявания са от всички останали химикали и отрови, които тъпчат в храните и отровите, които дишаме. Ракът се отключва най-често при силен стрес, когато имунната система колабира - това е егектът от мизерията и проблемите!

192

Петко

преди 12 години

Точно на 28 април 1986г. пътувах в командировка за западен Берлин. Вечерта в хотела гледах CNN и показваха облака, който беше над скандинавските страни и пълзеше към северна Германия. Обадих в София, където никой нищо не беше чул, за да питам дали нещо не са казали. После всеки ден "докладвах" на жена си какво научавам там. Прибрах се на 4-ти май, като облакът на 3-ти се мотаеше все още над северна Германия, Полша и Чехословакия. Кога, как и защо всичката радиация била уж се изсипала тук?

191

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Този не вярвам да е диктор, този е *** между чакръкчия и фармацефт.Онколог трябва да се изкаже, не този рехабилитатор.

190

Лечков 1994

преди 12 години

Спомням си, че когато Лечков вкара паметния гол на Германия 1994 и немските медии писаха, че плешивостта му е следствие на радиацията на Чернобил.... :)

189

AXA.

преди 12 години

Първо - бързо оздравяване!Второ - аварията в Чернобил бе ужасна, както и тези във Фукушима, защото там даже на 2 пъти гърмяха реактори. Но да се казва, че Чернобил е виновен за левкимията е спекулация, още повече, че идва от устата на 1 лекар. Сега, ако той знае, че Стенли е бил болен ... разбирам. Ама след толкова години да кажеш такова нещо ... То и да ядеш пилета е опасно вече заради лекарствата с които се тъпчат ама ще спрете ли да ги ядете? Гледам и за Фукушима казаха, че всичко било ОК.