132

Гражданин за EРБ

преди 12 години

1-ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИЗБИРАТ *** ДА ГИ УПРАВЛЯВА,ЩОТ ГИ РАЗБИРАЛ2-ПРОСТАКА ПРЕКРАТЯВА ПРОЕКТА А Е Ц БЕЛЕНЕ3-СТРОИМ ГАЗОВА ЦЕНТРАЛА4-ЗАХРАНВАМЕ Я СЪС ШИСТОВ ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА5-ЖИТО НИ ДОСТАВЯТ БРАТСКИТЕ КАНЗАС-ки И МАСАЧУЗЕТ-ски НАРОДИ6-ПРОСТАКА ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА НА ПРОСТАЦИТЕ,ЩОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА МУ ГО ПРОДАВАЛА ОТ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ СИ ПАРКОВЕ НА 6лв/киловатчаса7-ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ВДИГА БЕНЗИНА ЗА N-ти ПЪТ ЩОТ ПРОСТАКА МУ Е ПРИЯТЕЛ И ЗАЩИТАВА НЕГО,А НЕ ПРОСТАЦИТЕ8-КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

131

Анонимен

преди 12 години

ГЕРб пеят своята лебедова песен.

130

До 156

преди 12 години

Е как къде. На площадите да протестират срещу мутренската организация наричаща себе си ГЕРБ.

129

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

На последните избори от 6.300 000 избиратели гласуваха малко над 50 процента........За Герб - 1 690 000 , за БСП - 1 540 000.......Над 3 000 000 не гласуваха.......Сега тези хора ще изметат крадливата полицейска хунта със страшна сила........Питам къде е всенародната народна подкрепа за Герб ?

128

до 152

преди 12 години

Радвам се,че има все повече хора които се смеят на всякакви фиодоски и тикви от партийка геЙб.

127

Анонимен

преди 12 години

Те,че вият вият, ама не дават кокала без бой. Изпаднали в истерия и с пяна по устата, пишат ли пишат платени драсканици в защита на тиквата от село Банкя.

126

ужаса ГЕРБ

преди 12 години

Господа управляващи от истинската терористична антинародна групировка Герб. Вие дестабилизирате страната ! С вашето бездействие срещу *** ненаказана престъпност . Ние изхранваме с нашия кървав ,робски труд тези *** а те се гаврят в лицата ни....Никога ,при никое управление този етнос не е бил така толериран...А за доказателство ето случай от вчера от В.Търново.....милион от нашите кървави данъци тези животни унищожиха.......*** натрошиха новия парк Акация, полицията ги хвана.ВАНДАЛИ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ВИЛНЯХА В НОВИЯ ПАРК АКАЦИЯ във Велико Търново, съобщи Йордан Йорданов, шефът на фирма Пролет, която направи новата зелена площ.Извикахме полиция, след като ни алармира охранителят на обекта. У нас тече дискусия дали да се наричат ***, или роми, но по-важното е, че тези хора не работят нищо и се издържат от нашите данъци, а вижте какво правят! Те не могат да се интегрират сами, а ние трябва да ги търпим и интегрираме и затова се дават милиони. Огорчен съм, каза Йорданов. Мургавелите под въздействие на алкохола нахлуват в парка и започват поголовно да трошат новите дървени беседки в събота вечерта. Човекът от охраната, която бе поставена по нареждане на кмета Даниел Панов, за да пази новите паркове, алармира Йорданов, който от своя страна се обажда на полицията. Вандалите тутакси са задържани, но Йорданов се съмнява, че срещу тях ще има възмездие, защото нито работят, нито имат нещо на свое име, което да обезпечи санкциите. Новият парк бе открит съвсем наскоро с пари от европроект. В него са вложени почти милион лева.

125

ФАШИСТ

преди 12 години

до 141- смях прелива от душата ми :))) ФИДОСКА си ми е случай който не мога да подмина :))) немога да продължа от смях :)))))))))))))))))))))))))))))))))

124

Анонимен

преди 12 години

Еххх колко е хубаво да слушаш агонията на герберастките ***, как вият на умряло.

123

от преди 14 години

преди 12 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

122

Анонимен

преди 12 години

Ave za kogo 6te glasuvate KOSTOV OPUSTOSHI INDUSTRIQTA I ZEMEDELIETO BSP I DPS OKRADOHA BULGARIA elate i vijte klak jiveqt horata kadeto upravlqva DPS horata nqmat pari za hlqb a depesarskite velmoji paradirat vlast i bogatstvo,tepurva GERB pochna da navliza v tezi rayoni koeto podludqva depesarite zatova alternativa na GERB v momenta nqma

121

Хер Тиква от Банкя

преди 12 години

Ааа няма да протестирате, за да не ви пратя отново ушевите на Цецо Шестака, да бият отново децата ви. Хайл Тиква.

120

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Няма как премиерът посред бял ден да зарязва всичко, за да ходи да рита топка, а ние да мислим, че нещата ще се оправят от само себе си. Няма и министър-председател с такъв график, който позволява ритането на топка по обяд и рязането на ленти преди и след обяда. Това означава само едно че Бойко Борисов не работи нищо.Странното е, че няма родители, които биха одобрили подобно поведение на детето си да се изнася от училище, за да рита топка но на Борисов му се радват. Че и за Футболист на годината ще го изберат Никакъв хумор и никаква ирония не виждаме в тази история. Така навремето Слави Трифонов и Ку-ку бенд уж се подиграваха с чалгата, пееха уж иронично попфолк парчета и лека-полека се превърнаха в истински чалгари, чиито клипове се въртят по телевизия Планета.Вчера строи магистрали, днес художник и фугболист, утре поет, Борисов е на път да осъществи идеала на Людмила Живкова за всестранно развитата хармонична личност. Работата е там, че ще остави след себе си всичко останало всестранно разбито и много, много далеч от хармонията!

119

Анонимен

преди 12 години

хахахахха *** вият на умряло. кеф :))))

118

ПОЗИТАНО 20

преди 12 години

Омръзнаха ни тия целогодишни Велики пости... - искаме отново властта!!!...

117

Анонимен

преди 12 години

Радостнто е, че народа ще му бие шута на този национален предател и гъ*олизец Боко Ла*норисов. Дори платените му *** няма да променят този фактП.П. Поздравления за 126-ти.

116

Анонимен

преди 12 години

Само за минута влязох тук да видя какво става и щях да повърна от гнусното ибрикчииство. Явно Фиодоски пак са налазили форумите.

115

Анонимен

преди 12 години

Протестите са само в главите на смешните комунистчета, пушещи коз по цял ден докато фантазират как някой протестира и как някой нисък *** със съмнителна ориентация става министър-председател.. разбира се делириума прекъсва в един момент и до новото зареждане се изписват спомените по интернет форумите..

114

до 133-ия чукундур

преди 12 години

това си го запиши някъде и след една година като изядете пак салама на бойко си го припомни/ако изобщо имаш мозък/*** комунист .да ти го изфраскам в дзурлата

113

Дани

преди 12 години

От доста време не бях чел коментари, мислех си, че Куртевци вече са на трудовата борса. А то какво стана, продължават да трупат негативни коментари под всяка една статия за ББ и действията на правителството. Смешковци, много хора се отърсиха от идеологията и психологическата обработка на Позитано 20. И това се вижда на изборите. Голяма част от моите познати пак ще гласуват за ГЕРБ. Колкото и да ви е гадно за това. Никога повече крадливи комунисти на власт!