13

Анонимен

преди 12 години

Догодина за националисти ще гласувам, вече нямам никакви колебания, ако пък националистическите партии се обединят за общ фронт на изборите, ще оберат гласовете на българите! Това положение на може да се търпи повече, изпускаме си държавата!

12

Хайнрих Химлер

преди 12 години

Ще се налага да отварям Заксенхаузен.

11

Coming soon...

преди 12 години

Циганистан /бивша България/ - пълноправен член на Европейския мюсюлманско-африкански съюз през 2020 година! УРА, другари!!!

10

sevtus

преди 12 години

А бе, стига с тоя Волен...той с жена си не може да се справи, вие искате с държавните въпроси да се оправи;)

9

Няма воля

преди 12 години

Мобилността на *** е голяма защото в градския транспорт няма кондуктори, както е във всички други градове в страната. Возят се без пари по целия град. В метрото още не съм видял да се вози ***. В столицата разстоянията са големи и много от тях няма да са тук, ако трябва да се местят по цял ден срещу заплащане. Друг проблем са каруците, с които МВР "не иска" да се справи. Кметовете също бездействат по отношение на незаконните постройки. Иначе искат да глобяват хората за остъклени балкони

8

Столичанин

преди 12 години

А ако прогониш *** от самонастаняването им, полицията идва и те арестува. Какво се оплакват тези ****вци , тарикат мъж не писка ! Но в днешната Милицищ мъже няма, има началници евтини *** слуги на мафията, както и сержанти селски смешници по 120 кила (лай*а)

7

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

*** KATO VERO...PLIUSCIGANITE KATO HUNI...MINUS

6

moi

преди 12 години

Американците го решиха този проблем с резервати, но тогава толерастията не ходеше по хората.

5

sevtus

преди 12 години

Ето една статия, под която ще се отпуши отново дивия национализмо-расизмо-шовинистичнен гняв на търсещи обяснение за социалните проблеми, но умишлено насочвани в грешната посока хора;)

4

БНТ

преди 12 години

От тези плевели няма отърване....... само трепане и плитко заравяне

3

Анонимен

преди 12 години

Ей, ОВЦЕ скапани, ще викате след Време "ДЕЙ Волен", *** скапани ***!

2

*

преди 12 години

Няма нищо чудно, *** са номадско племе или по- точно ***. Като изчерпят ресурсите на дадено място, катуна се мести на друго.

1

Анонимен

преди 12 години

Волен е луд нали ? Луд, луд - ама след само 15 години ще сме *** държава ако не дойде на власт Сидеров !