67

Анонимен

преди 12 години

Монтирането на реактора в Козлодуй ще стане в най-оптимистичен вариант след 10-тина години ! Което означава , че може и след 20 или никога ! А според руските специалисти поръчаният реактор може да работи единствено с ядреногориво , което ще доведе до поръчване на ново скъпоструващо техническо оборудване , тоест нови и много непредвидени разходи ! Накрая , като се удари чертата , ще излезе , че от всякъде сме губещи ! ГЕРБ панически бягат , а не решават проблема - некъдърност или какво ?

66

Анонимен

преди 12 години

Тия дето реват за всякакви еко проблеми по форумите са същите дето реват, че България трябва да строи Белене. Объркан *** народ. Заслужавате си всичко, което ви е на главата.

65

Анонимен

преди 12 години

HSBC твърдят, че АЕЦ Белене ще се изплати за 20 години при прогнозирана експлоатация от 60 години. Газова централа ще се изплати за 10 години, но със срок на експлоатация от едва 15 години. Така след 15 години България ще остане и без АЕЦ и без ГЕЦ.

64

прасчо

преди 12 години

Помните ли Червени тикви,как на 24 май изкараха децата ви да маршируват под радиоактивния дъжд на Чернобилската авария...Помните ли как криха години за последствията от това....По принцип съм мирен човек,но нахалството ви и гьонсуратлъка ви няма граници,след като толкова ви харесва Матушка Русь и Путин,товарете дисагите и марш.....Аз не искам да съм Рускозависим !!! Точка !!!Ай сиктир

63

РЕФЕРЕНДУМ !!!

преди 12 години

Защо не се проведе обещаният от Борисов Референдум за съдбата на АЕЦ"Белене" ?!На мен ми омръзна от лъжи и лицемерие !Тия мутро-комунисти водят България към нова национална катастрофа !

62

Анонимен

преди 12 години

И да ривиете и да не ривите все тая , слава богу разума накрая надделя.

61

Анонимен

преди 12 години

Ако трябва да избирам между това да гледам как 50 години се раждат деца с увреждания и това да се плаща малко по-скъп ток, аз съм за второто. Видяхме, че и прекрасни АЕЦ, проектирани да издържат на земетресение 9 по Рихтер стават в един момент неуправляеми, а пък те са строени от японци все пак, не от нашти ***, дето скатават от материали или от пияните руснаци.

60

Енергетик

преди 12 години

Предлагам в Белене да се направи ЦЕЦ (*** електроцентрала) и в пещите да мятаме този неизчерпаем енергоресурс, с който разполагаме !

59

Патриот

преди 12 години

Решението е изцяло политическо ,разбрахте ли сега защо довтаса баба хилари,компроментирано същество като борисов с тъмно минало е идеалната марионетка ,а се осмелил да не изпълне заръките на сащ а са го унищожили политически ,а може би и физически!Всичко това е дирижирано от шеврон/сащ за да дойдат техните компании тука и да саботират руснаците.Въпросът е ще оставим ли този чужд агент на чело на държавата?

58

Анонимен

преди 12 години

Прасчо от свинско месо /поради холестерол,високо кръвно и н.т./ са умрели и са получили тумори /месото е бъкано с химия/ много повече хора от тези пострадали от Чернобил и Фукушима ама ний си папкаме пържолки,кюфтаци и кебапчета.И никой не е забранил свинското.

57

Анонимен

преди 12 години

Абе кавали, цял свят гледа да се избави от замърсители. Германия каза, че се отказва от АЕЦ занапред. Те ли са по-прости от нас? Щяхме да напълним гушите на руснаците, така както щяхме да напълним гушите на американците с шистовия газ. Пък нищо, че японците още не могат да се оправят с тяхната АЕЦ дето беше непробиваема, а в Чернобил още 5 века няма да никне трева. Ми само вижте как се строят новите жилищни кооперации и си правете извода. Ми те почват да се рушат на втората година.

56

Уодсън

преди 12 години

Русия се съгласи с Бойко и сега ще му гледа сеира и извива ръцете с газа.ГЕРБ искат нещо без пари - е такова нещо няма, и безплатно кафе вече няма, все някой го плаща.Това е поредната игра на ГЕРБ за шистовия газ - правим газоцентрала в БЕЛЕНЕ, но понеже няма газ за нея, почваме да развиваме шистовия газ.Елементарно Уодсън...Бойко отново показа какво е научил от Винету, трябва и други книги да се четатБългарино почвай да се запасяваш със свещи за осветление. В Белене ще открият фабрика

55

дзвер

преди 12 години

Май го правят спирането с причината ,с която посегнаха на сребърния фонд, на военновременният резерв, на петролопровода, който като нищо ще мина малко по - на юг, в ТУрция, и на всичко останало, с която увеличиха заемите и прочие.... Правят го с единствената цел да не вкарват пари. И да изпукат заделените пари. Изобщо според мен и не мислят за АЕЦ козлудуй. Няма план изобщо какво да става с този реактор там. Утре ги махаме, а реактора отива в мазата... Иначе приказваме... На приказки Бойко вече монтира реактора в АЕЦ Козлудуй.Но не с такава стратегия спряха Белене. Според мен с единствената стратегия, да се налапат прощално, че догодина идва... *** е народът доста, много е затъпял ,ама не ми се вярва да е чак толкова че още веднъж да ги избере същите....

54

До 60

преди 12 години

нивото на "интелект" в мнението ти е в пълен синхрон с ника ти.

53

прасчо

преди 12 години

В целия свят ядрените централи се редуцират,след трагедията във Фукушима,опитвала ли се някоя червена кратуна да се запита защо 26 години след Чернобил,млади хора започнаха да получават мозъчни и всякакви атипични тумори ??? Само човек загубил пари от тази сделка,не милеещ ни най-малко за Държавата и хората може да дава толкова безмозъчни мнения /Петър Димитров/....Положението е това-връщайте хонорарите господа социалисти !!!

52

ROMAN EMPIRE

преди 12 години

GRUHKATE PAK TRUDNO VIE DA SE INTEGRIRATE KAM EVROPA GONI VA MINALOTO KOMUNIZMA I RUSIFILSTVITO . KRAINO VREME E DA SE EVROPESIRATE FORUMISTI V EVROPA STE A NE V SIBIRIA .

51

Анонимен

преди 12 години

Всяка година се отделя около милиард лева за интеграция на *** (мисия невъзможна), да, същите ония дето не работят и не плащат ток. Инвестераме в тях, а не в АЕЦ която го произвежда. Умно!

50

НФБ

преди 12 години

дон боко даде урок на г-жа Меркел!дон боко даде урок на Саркозидон боко се разбра с Путиндон боко...се събудидон бокодон боко..си легна самдон боко закуси с боксьоридон боконяма никакви женски *** в жилището ми..

49

Анонимен

преди 12 години

Отказа от АЕЦ Белене най-малкото показва, че в бъдеще никой няма намерение да открива каквито и да са производства в България. От страна износител на електроенергия да се превърнем във вносител, това си е катастрофа (на всички управлявли партии, които не успяха да се преборят с корупцията и да построят навреме АЕЦ Белене). Срамота.

48

Den Haag

преди 12 години

По време на дискусията в пленарната зала лидерът на СДС Мартин Димитров заяви, че няма откъде да се вземат пари за нова ядрена централа. Ste se vzemat ot naem na Amerikanskite bazi , ot neizprastane na misii zad graniza, ot bonusite, i oste mnogo drugi.