53

Koko

преди 12 години

Гледам и не вярвам на ушите си. Отказахаме всички енергийни проекти с Русия, за да изберем дупченето на родната си земя и да угодим на янките, които са на друг континент. Това ако не е идиотизъм, здраве му кажи. Интересното е, че някои от вас го подкрепят. Нищо чудно.

52

фак до 58

преди 12 години

Архитект съм! Да прав си общественото мнение много лесно може да бъде маниполирано, но аз съм взел своята страна и своето решение! Винаги ще бъда зад каузи, които са от значение за бъдещето ми и това на децата ми! Само една вметка ще вкарам: нямам телевизор и не гледам телевизия от 7 години или от 19-20годишен и в голям процент съм смъкнал mind контрола над съзнанието си!

51

Вранча

преди 12 години

А Вранча дали ще е доволна ;)

50

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Щом България не допуска "Шеврон" да "проучва" Българската земя за шиистов газ... Аз ще се жертвам за тази кауза!!! И смело обявявам че ДОПУСКАМ машините на американската компания "ШЕВРОН" да "ровят" в моето *** отверствие в търсене на заветния шиистов газ!!!!! Само искам ако може машините да са по големички така... че да мога и аз да получа удолетворение!!! УРА ДРУГАРИ !!!!!!!!!!.........

49

54,

преди 12 години

Руският АЕЦ в Чернобил гръмна и приключи. Американският АЕЦ във Фукушима ни трови цяла година и повече. Капиш? Явно не!

48

Българин

преди 12 години

Румънците пак ни изпревариха в новите технологии,а другари?После скимтите по форумите,защо били с 3 обиколки пред нас?Ми ей затова са ни изпреварили,защото развиват собствени енергийни източници,а не са зависими само от голямата баба Меца.

47

53,

преди 12 години

Що не отидеш да живееш в Добруджа, където господарите ти ще дупчат за газ?

46

фак до 56

преди 12 години

Помислих си го, но още не бях отворил картата да видя! Сигурно е така и не ме учудва изобщо...

45

Ishmael

преди 12 години

И ето - румънците отново са крачка пред нас. Под краката ни има съкровище, а ние доброволно не се възползваме от него. Шистовият газ - това са пари за пенсии, заплати, пътища и какво ли още не... ама това, шайка гамени с плакати по улиците определят съдбата на България :(

44

!

преди 12 години

Заглавието е трепач "Румъния пусна Шеврон да рови за шистов газ". Подтекста е ясен: "Пак останахме на опашката".

43

Наблюдател

преди 12 години

до 52Приятелю.Прочетох аргументите ти, и само ме ми стана ясно следното:Ти с какво образование си и какви познания имаш по отношението на технологията и добива на този вид газ?Само имаи предвид ,че с пари може да бъде манипулирано общественото мнение независимо от това дали изложените аргументи са истина или скалъпена лъжа.

42

фак до 53

преди 12 години

Ти искаш да изберем по-голямото зло от двете... историята показва, че грешиш! А аз казвам, че си тесногръдо, малко, бездушно човече!

41

Анонимен

преди 12 години

Прави ли ви впечатление, че районите са близо до нашата граница?

40

Горския

преди 12 години

хе хе, не знаех че газта се добива на квадратен метър...

39

...

преди 12 години

Пак ще сме последни в европа.Този път не заради правителството а заради шайка кресливи ***, дотирани с газпромски рубли. Вместо да си добиваме наш, евтин шистов газ, ние се гъзим на руснаците да ни продават най-скъпия в света газ. Да именно бедна България плаща на тъй наречените "братушки" над 600 долара за км2 газ, което е световен рекор като цена.Съвсем скоро парното и торовете прозивеждани от газта ще станат непосилно скъпи за българите, просто защото сме безнадеждно ***,пардон еколози

38

фак

преди 12 години

До ш*б*ните платени постописци по надолу (те си знаят кои са), вашта кожа продажна... всичките псувни които знам, няма да ми стигнат за да изразя погнусата си от съществуването Ви! С огромо удоволстиве и без грам свян бих желал да ви срещна на улицата и да ви опъна пред целя свят... Отровят ли почвите на румънците, може да сте сигурни, че и на нас ще ни се отрази. В природата няма граници и КПП-та, а дано румънския народ се осъзнае и скочи срещу това меркантилно безумие...

37

.

преди 12 години

Мамалигите са тръгнали на лов за енергия. Искат нашето море и търсят дяволите под земята ... добре , че нашите *** не приеха тая осъдена компания.

36

Горския

преди 12 години

А ти отворко, защо не протестира през 1986-та ?

35

Иван

преди 12 години

Това е добре. Таман ще видим дали Румъния ще стане пустиня до няколко години или ще стане оазис.

34

ИДИОТИ

преди 12 години

Ако беше на място държавната ни администрация щеше да ревне и да подпука комшийте с протестни ноти и пр. пред румънското посолство!При тази ситуация системите им са достатъчно мощни, за да правят 20 км изкривяване на сондажен кладенец!Това означава, че ако са на 5 км навътре от Дунав, тук, в БГ ще ни нахендрятс отрови и т.н. и със сигурност ще почнат да правят проблеми заради Добруджа - това ще стане със СИГУРНОСТ и спорна територия!!!ПАК КАЗВАМ ПО-*** ПРАВИТЕЛСТВО БГ НЕ Е ИМАЛА!!!