31

qwerty

преди 12 години

Ей, не се отказаха 'братушките' от бащинско-покровителствения тон. Все те титани, а всички други - пигмеи. Кви титани сте бе, алкохолици - продавате готови природни ресурси дето ви дал Бог и само от това живеете. На кое отгоре се ежите?

30

15552313585543541

преди 12 години

НА МЯСТОТО НА АЕЦ ДА ОТВОРИМ ЛАГЕРА В БЕЛЕНЕ СПЕЦИАЛНО ЗА ГЕРБ

29

А ток откъде?

преди 12 години

Бойко : Вдигането на тока идва от зелената енергия.Слънчевата е 800 лева, вятърната - 170 лева, биомасата е 360 лева.Дали при поклонението на Великата порта, Ердоган е обещал да ни дава ток от турските атомни централи?Щели сме да строим газова централа на Белене, според новия Калинчо.А газ откъде, след като си ритнахме коматчето с руснаците?

28

До №31

преди 12 години

Ако се надявахме досега на американците и европейците щяхме вече да живеем в пещери, да не забравяме, че още щяхме да носим *** и фереджета!

27

РЕФЕРЕНДУМ???

преди 12 години

Другарю Борисов, какво стана с Референдума за съдбата на АЕЦ "Белене"?!Лъжеш, като дърт комунист, мамка ти !

26

до 25

преди 12 години

Няма какво да прощаваме. Хайде ми посочи тогава какво е откраднал? Червените крадяха на показ и то в колосални количества ...11-те милиона от Ст.Загора на Масларова да ти ги припомня ли? Ей това е кражба. Ама с тоя съд кой да ги пипне.. всичко е червено в тая държава, кой каквото и да се опита прави в края на краищата си разбива главата в червената стена.

25

11111111111111

преди 12 години

Тези *** герберски разсипаха България

24

Анонимен

преди 12 години

Защо му трябва да се ориентира?На него един широко ухилен господар му е казал, какво да направи!

23

Анонимен

преди 12 години

Руски медии: Борисов най-вероятно не се е ориентирал в проекта АЕЦ "Белене"Борисов се ориентира само където има за крадене. Ако не сте предложили достатъчно ,той не може да се ориентира. Е като сметнем че е *** пожарникар ,и пари пак не може да се ориентира...

22

Анонимен

преди 12 години

ha ha ha ami sega

21

Анонимен

преди 12 години

"Ха на бас, че ако Бойко беше подписал с Русия Белене да се строи, сега комунистите из форума щяха да реват на умряло, че ни е загробил за десетилетия напред"Слабоумник, 80% от българите подкрепяха строителството на АЕЦ Белене. Заради комисионните на Борисов и Костов сме обречени след спирането на АЕЦ Козлодуй да плащаме за внос на ток от Турция и Румъния.

20

Черен Петър

преди 12 години

Предлагам да се продадат Белене, реактора и задълженията за 1 лев на Валентин Захариев. Човека има опит, ще си докара 120 милиона % печалба.

19

Анонимен

преди 12 години

Герберите да си продават апартаментите и да плащат за глупостта на *** си.Това е по-добрият вариант защото другият е да им се взимат апартаментите по цени определени от правителството дето ще му се наложи да чисти мърсотиите на ГЕРБ.

18

до 5

преди 12 години

*** не руснаците искат да ни заробят, политиците не знаят как да си изиграят картите, според руснаците другите 2 реактора дето европейците ги затвориха можеха да работят още 15 год защо се оскъпява АЕЦа ли ами питай крадливите политици и консултанти и настоящата власт.

17

открийте 5те разлики

преди 12 години

Евросъюзът и САЩ предупредиха България - членка на ЕС, че изграждането на АЕЦ ще увеличи енергийната й зависимост от Русия, която доставя почти всичкия газ, консумиран в България, и контролира единствената голяма рафинерия в страната, напомня в. "Ведомости".Демек - не щем да сте зависими от Русия, искаме да сте зависими от нас.

16

PENE

преди 12 години

Той Борисов , си е НЕОРИЕНТИРАН по принцип - не само в този проект ! Единственият му "ориентир" са личните му интереси а понякога и тези на Уорлик !Колкото до АЕЦ - Белене - разбира се , че трябва да се построи ! Все пак това е нещо от което България може да печели !

15

r

преди 12 години

Не харесвам Борисов и мога един куп факти и доводи да дам за слабото му управление и грешки, но за тази му позиция твърдо съм доволен от него.

14

до 4

преди 12 години

А що не ревеш, че ти като данаколпатец, си платил "консултантските услуги" Доган както и разходите за ремонтите на Масларова и т.н., да не говорим за взетите комунистически бонуси по време на тяхното управление? *** работа..

13

попопо

преди 12 години

Нямам думи! Каква отстъпка на газа?Кой си мечтае или лъже българите?-Той!.Той явно" не се ориентира".Какво казва анализът?Явно полза от Белене има ,но пак няма да се строи. Той реши без Референдум, който сам предложи ,той реши против желанието на 80% българи,вк.членове на ГЕРБ ....И това е най-голямата грешка на ГЕРБ ,а може би ..не.... за България

12

до 10

преди 12 години

*** а дотука заровените милиарди и неустойките и преврата на Белене за 7 реактор до козлодуй а цената на газта а 2 лв кв/ч със тия пари 3 аеца ще се построят.