151

Анонимен

преди 12 години

187 - че в момента колко мислиш че от данъците ни отиват пак за това малцинство ? и тока им плащаме, и водата, и детските добавки и социалните помощи, и здравното осигуряване - това малцинство е най-обгрижваното в това, дето се наричаше България едно време

150

с.

преди 12 години

По-скоро да се удържат 10% за закупуване на леко стрелково оръжие от престижни марки и всеки българин над 18 години да бъде задължен да носи такова и съответно да го използва по предназначение!Гаранция давам,че нещата ще се оправят за точно 2 месеца!

149

Анонимен

преди 12 години

абе по бай тошово време що не им идваше на ума да рутят квото им падне ?

148

Правозащитник

преди 12 години

Държавата трябва да приеме закон според, който всеки, който получава доход от работа, наем, продажба на движимо или недвижимо имущество, дивиденти от акции, наследство и др. да му се удържа по 10% от всеки доход, за малцинствата.

147

Бай Иван

преди 12 години

да си ги взимат в ЕС те да си ги интегрират, а не нас да ни поучават. Не на празно тези твари са гонени през вековете, даже и от Индия са ги изгонили преди 4000г.Ако учените искат да направят световно откритие и да намерят липсващото звено да изследват един ***

146

Монархист

преди 12 години

Така, спомнете си блок 20 в Ямбол, сега се сетете и за "блока на ужасите", следвате ли ми логиката? Така, сега пък си представете на какво ще приличат онези къщи, които ще им строят? Познахте. На въпросните блок 20 в Ямбол, както и на блока наТотлебен 33 в Плевен.БОНУС: Представете си на колко много нови български семейства и деца можеше да се помогне с тези пари. Правилно предполагате - НА МНОГО!

145

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Докога тая общност наречена "РОМИ" ще се гаври с българсаката държава, неразбрах! Това са чаргари на 100 000 *** 2 да са свестни, да работят и т.н. Другите трябва да се депортират към родината си ИНДИЯ, защото заради тях страдат честни и добри български граждани !

144

с.

преди 12 години

Нищо не става от тия!

143

Анонимен

преди 12 години

те просто не желаят да живеят цивилизовано, не че някой им пречи

142

Анонимен

преди 12 години

Ех,минало незабравимо!В Бургас до 45-47 година,*** от Комлука, а и от друго място не можеше да стъпи в града!На ж.п. моста имаше полицай и без разрешително-обратно в коптора!Нарушени човешки права ли?Откъде на къде-те не са човеци,а ***!

141

Европа

преди 12 години

Постройте им нов блок!

140

възмутен

преди 12 години

"Ура, Бургас ще си има такъв блок. Днес общинарите от ГЕРБ са си го приели. Честито, бургазлии! И по-точно Меден рудник!" 4 милиона са това не е шега работа за изтърване.

139

Анонимен

преди 12 години

Това трябва да го види и кмета на Бургас, който искаше да строи такъв блок за ***.

138

Турчин с фес

преди 12 години

Миналата година в *** махала в Чорлу едни *** бяха се закачили нелегално към тока.После бяха набили инкасатора,констатирал нарушението.След 15 минути пристигнаха четири камиона с жандармерия.Виковете им се чуваха чак в другия край на града.За втори случай не съм чувал.

137

Ромале

преди 12 години

Българите да не си стискат егоистично парите само за тях, а да правят дарения за ромските фондации, за да има достатъчно пари за ромите. Ако парите ни стигат, няма да крадем.

136

Анонимен

преди 12 години

Да бяха българи,въпроса за нула време щеше да се реши!С полиция и съдебно решение блока за един ден щеше да се изпразни!Но нали са "братя"***,закона не ги лови,а освен това БХК със зъби и нокти ще ги закриля!!Явно е,че тази *** ще ни тежи като воденичен камък на българския народ!ТОВА НЕ СА ХОРА,А БЕТЕР СКОТОВЕ!!

135

Анонимен

преди 12 години

И ВМРО, и Атака предложиха детски да са дават само до трето дете, за да се сложи край на професията "*** майка", но никой от управляващите не чува! Докато държавата продължава да им плаща за всяко дете, те ще продължават да се множат!

134

www

преди 12 години

АКО БЕШЕ НА ВЛАСТ ХИТЛЕР САМО ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ТАКИВА ПРОБЛЕМИ НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ..

133

Турчин с фес

преди 12 години

Ние пък в Турция,където видим *** из града такъв бой му дърпаме,че втори път не му идва на акъла да напусне гетото.Пък да има късмета,да открадне нещо.Нашата полиция не е като вашата и млати сериозно.В резултат-нулева *** престъпност.Трайте си,трайте си,ще ви ошушкат до кости.*** са като скакалци.

132

бим

преди 12 години

*** - наказание за света и проклятие за България !