62

аз

преди 12 години

Забравихте да кажете, че шофьора е бил чернокож ***, в един друг сайт има и негова снимка, МЕГА *** казвам ви .

61

Ganji

преди 12 години

DNES BG TAPANARI

60

до колю

преди 12 години

ако те намеря, ще ти направя кеф, изобщо нямаш представа какво е някой твой познат да почине по този начин !!! мръсен *** !!!

59

колю

преди 12 години

бухахахаа кеф ми стана, бугарите дават фира и в чужбина!

58

xph

преди 12 години

"Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения." В БГ ги пускат с/у 1000 лева, да Ви го начукам в правосъдието и изкривена българска демокрация!

57

Анонимен

преди 12 години

Горкото момиче! Да почива в мир! Обаче направи ли ви нещо друго впечатление? А именно наказанието на въпросния шофьор. А според техните стандарти той дори не е пълнолетен! А ако се беше случило същото тук? Най-много условна присъда да му дадът и на другия ден той пак си е на пътя и се кара все едно нищо.

56

Анонимен

преди 12 години

Шофьора е пикльо на 19 години ,черен. Потърси из Google и ще видиш. Има и профил във Фейсбук. Има и снимки.Съболезнования на семейството на момичето. Жалко за толкова младо и талантливо дете , отишло си така нелепо.

55

b

преди 12 години

Това може да се случи само в Бг, ако ме разбирате

54

От 28

преди 12 години

И за шофьора не се споменава нищо, бързо ли е карал, защо никой не е успял да реагира. Айде той пиян ама и тя май не се е оглеждала много. Дори да пресичате на зелено, ОГЛЕЖДАЙТЕ се, не пресичайте "на доверие", защото освен пияни, има и заспали шофьри. Да почива в мир, няма връщане назад вече.

53

Яя

преди 12 години

До 47: Съгласен съм ! Когато живях там, видях какво представляват 90% от черните. За голяма част от българите, *** представляват това, което виждат от рап клиповете и филмите, но истината е, че те са *** в истинския смисъл на думата. На тези маймуни им е генетично заложено да са такива ***, за годините които прекарах в САЩ ги намразих от дъното на душата си. Дори повечето бели там ги ненавиждат, ама нали трябва да са "толерантни" и обсъждането на негърския проблем става само вкъщи.

52

Велин Заячки

преди 12 години

Изключително тежка новина, огромни съболезнования от мое име към семейството на момичето :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

51

Анонимен

преди 12 години

Лека и пръст на девойката,да почива в мир.Преди 10-на години и мен една баба,която шофираше огромен пикап,за малко да ми мине отгоре докато пресичах на пешеходна пътека.Успях да се отблъсна с ръце от капака на пикапа назад и настрани и се отървах без драскотина,но доста се уплаших.

50

Анонимен

преди 12 години

Да включват електрическият стол да се загрява!!!!!!

49

ЕЙ, ДНЕС БГ

преди 12 години

ВИЖТЕ 51 КОМЕНТАР И НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

...

преди 12 години

Да почива в мир. Поне можем да бъдем сигурни, че извършителят ще бъде затворен за много време. Ако беше тук, можеше и да не го открият дори. Или пък като го открият да му дадат 6 месеца.

47

Гацо

преди 12 години

Да очакваме ли мазния мерикански дрогиран гном да бъде награден я от Росен Шута или Борисов по препоръка на генерал гобернаторът Уорлик ? А можем да очакваме че и турското правителство може да отдели средства за защотата му ! Все пак е убил ГЯУРКА а това е нещо много хубаво за тях . Ако няма братя и сестри означава че са прекъснали развитието на още един български род . Планът деиства . Колко нашенци убиха в САЩ и нищо не правят на престъпниците им ЗНАЕТЕ ЛИ ? БОГ ДАЯПРОСТИ МОИТЕСАБОЛЕЗНОВАНИЯ

46

родител

преди 12 години

Милите хорица,каква нелепа смърт за това младо и красиво дете.Този гад убиеца да му изпържат главата на електрическия стол!

45

ЕЙ ДНЕС БГ !!!

преди 12 години

МАХНЕТЕ " Боксьор размаза от бой Бийбър, но само наужким " ОТ ГЛАВНАТА ТЕМА ЗА ДЕНЯ И СЛОЖЕТЕ ТАЗИ !!! БОЛИ МЕ К*РА, ЧЕ НЯКОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ СМАЗВА ОТ БОЙ НЯКЪВ ТИНЕЙДЖЪР !!! БОГ ДА ПРОСТИ МИЛОТО МОМИЧЕ !!!

44

Анонимен

преди 12 години

Galko za momi4eto,tozi zad volana ne mu mardat 30-40 godini tam ne kato tuka uslovno

43

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха ѝ!