76

Анонимен

преди 12 години

Я кажи щом си кореняче тъпанарино какво беше преди това КФС на Стамболийски , къде е първата пица в София , какво се продаваше в началото на градинката пред НДК , още когато го нямаше , давай знаещите се познават.

75

А и забравих

преди 12 години

Явно си познавач на американската фаст помия.

74

Tina

преди 12 години

Самозабравиха се гадовете мръсни, посегнаха и на най-святото - децата, за целите си!Няма да им се размине.И нямам предвид Башар Асад и сирийските сили за сигурност.

73

До 74

преди 12 години

Мама ме роди на пъпа на София, кога още НДК-то го нямаше там. А ти си дошъл на екскурзия до ЦУМ за абитуриенския си бал. Така, че не лай много.Кока-кола и пепси са един дол дренки, а грешката е моя - водихме го в пица Хът.

72

До 71

преди 12 години

Преди няколко години ни показаха бокс-офис рекордьора "Властелинът на пръстените", сега ти го играят на живо!Сега ни рекламират грандиозната премиера на "Игрите на глада" - ти му мисли какво те чака след 2-3 годинки.

71

Анонимен

преди 12 години

в КФС пици няма да знаеш и Кока Кола няма имат договор с Пепси , кой знае от кое Горно Нанадолнище си и колко още болни фантазий имаш .

70

Цъки

преди 12 години

това с пиците-мутанти да се чете "пилци-мутанти". Ако некой се чуди какво беше това, ще поясня - пилешки бутчета по 800 гр. едното... ;) :)

69

1

преди 12 години

Tova naprejenie she izbie na nekade da znaete.

68

Цъки

преди 12 години

Обаче па ние колко пици-мутанти американски, колко изпрано със солна киселина шкембе американско изядохме, колко "помощи" с бракувано сухо мляко американски изпиха дечицата ни, не е за приказване! Аз американците там не ги мисля, мен ме е страх от "американците" тука! Щото така ни поамериканчиха, че вече забравих кога съм ял колбас от месо, сирене от мляко и хляб от брашно...

67

Анонимен

преди 12 години

Ало, 65-ти, един американец дойде командировка преди 7 години, заведохме го на кръчма, всички ядохме едно и също и на другия ден той се прос*а, вдигна температура и готов да мре. На 5-тия ден се поосвести, заведохме го в КФС, изяде една дебела пица изпи 5 кака-коли, оригна се и се оправи! Е, как ще внесеш сирене в САЩ, като те не знаят що е то натурална храна!

66

Стасо

преди 12 години

65, то на американците само нашто сирене и мляко им трябва - така са се ощавили от ГМО-та, растежни хормони и химикали, а да не говорим за ядрените опити в атмосферата през 50-те и 60-те години, поразиите на нефтените гиганти, та точно на нас требва кусур да намират! Не можеш да им продадеш нищо за ядене, защото имат политика за защита на родното производство, а не са разграден двор като нас, заради многото "демократи-американофили", дето изведнъж тука се навъдиха!

65

анонимен

преди 12 години

До 66 знаеш ли кое е най-смешното изроде , че все още се нядяваш някой да те покани на трапезата , бъди спокоен от Позитано отдавна са те забравили , за тях си само една чавка в бюлетината , смешници накараха Стефан Данаилов да се излага на президенските избори белким червените бабички полчуат оргазъм и донесат победата така.

64

Анонимен

преди 12 години

До 64 това кой болен мозък те излъга , че са го правили , защо сърбите не го знаят а ти го знаеш

63

до Тонката Монтански

преди 12 години

Ми пробвайте бре, младеж! Оти не пробвате? Давай, хем ше се преброиме вие колко сте и ние колко сме... то мераклии да избесят комунистите е имали и преди, даже са успяли в единични случай, пък после - олеле, Народен съд, олеле, Белене, помооощ, репресират ни...! хахахаааахаха!Палачинката винаги се обръща - и Муравиев не верваше, и Тодор Живков не верваше, и вие сега не вервате.... хахаха!И да обесите некой-друг, ние сме на всеки километър! От тук, до края на света! хахахаааахаха!

62

анонимен

преди 12 години

до 59 ало ГМО експерта защо не се пробваш да продадеш малко мляко в Щатите или сирене или кашкавал , пробвай бе , тогава говори кой какво яде.

61

Анонимен

преди 12 години

Мартине имах един съученик и майка му и баща му си заминаха от тази страшна болест и понеже по онова време мися че майка му е попсещавала по често онкологията , били са ошашавени докторите от показаттелите тогава , не ня нея а на всички., но знам че по дебелокожо и лъжливо животно от комуниоста няма , както някъде на времето пишеха че уж Буров бил казал има ратай които с много труф стават чигликчийй има други които не успяват но има и трети , завистливи крадливи и подли те стават комунисти.

60

Анонимен

преди 12 години

58-ми, писали сме едновременно и почти едно и също - май доста народ не мисли като тоя разпенен демократ, разпенил се нещо на комунистите... хаха!

59

Анонимен

преди 12 години

Ройтерс дава поредната порция храна на демократичните зомбита на които постоянно им се привижда(комунизъм,комунизъм,комунизъм)

58

Тони Монтана

преди 12 години

незнам какво сте направили *** ама България ще се оправи само когато ви обесим публично!

57

до 55

преди 12 години

55, знаеш ли колко цигари се изпушват от демократичните ни гарждани под 16 години в момента? Знаеш ли колко по-вредни са в момента ГМО тютюните и тяхната химическа обработка о т едно време? Знаеш ли колко Е-та изяжда едно българско дете? Че хранително-вкусовата промишленост при капитализма е раздел на индустриалната химия? Знаеш ли сега какво дишат децата, какво има в напитките, хляба, млякото, дрехите от какво се правят, в боичките? Знаеш ли колко хора умират от рак и в другите държави?