102

шашко

преди 12 години

Радвам се,че подкрепата за справяне с болестта и куража изразен в постовете е повече от сарказма и злобата.В човешката неволя трябва да сме единни.

101

Анонимен

преди 12 години

Кураж момиче! Ще се оправиш! Ще се оправиш!

100

Анонимен

преди 12 години

В такива моменти трябва много воля,дори и инат,за да се пребори човек с болестта.Има много хора ,които също са болни и страдат,но не могат да го споделят по начина по който Нана можеше.Стискам и паци,аз зная какво е страданието,защото загубих съпруг от тази болест,аз също съм болна от това.Чернобил вече започва да взема жертвите си,след 20 години и Японците ще са на същия хал!Господ да ни е на помощ,на нас и цялото човечество!

99

!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Давам рецепта за изцеляването ето връзката;boiko59***dir.bg....!!!!безплатно

98

Анонимен

преди 12 години

Откак спретнахте онази постановка на Васа Ганчева за някакви си 1000 лева нещастията ви налазиха....Опосумът Иванчо се разведе, а Нана .....Не прави лошо на другите хора, защото Господ вижда....Иначе, за Нана дано се оправи, защото всяко дете е редно да има майка....но тя да е смирен, добър човек, да не напада другите хора, защото всички сме грешни. по един илил друг начин...

97

Анонимен

преди 12 години

Дано с еоправи, че е млада и най-вече има малко дете!

96

мила

преди 12 години

Леле, милата жена! Сила, много сила на духа трябва. Трябва да е обградена с приятели и да мисли само положително! Ракът е силен, но Бог е по-силен и с вяра в себе си и в Него, човек с всичко се справя!

95

Mary_sa

преди 12 години

Чудя се колко злоба има в България..Кураж, Нана, и не чети тези нещастници...

94

marysa

преди 12 години

Чудя се как може да има толкова злоба в България....Нана, желая ти смелост и не чети тези нещастници...

93

шашко

преди 12 години

Когато става въпрос за живота ,шегата и злобата се оставят настрана.Нали никой не е застрахован от неприятната новина ? Лошото е ,че тази болест е толкова повсеместна,че се среща ,като грипа.Нужна е здрава психика,много воля, борбеност и философска нагласа.Дано превъзмогне очакващото я. Успех !!!

92

средностатистическа

преди 12 години

Непременнно опитай с хомеопатия.

91

Анонимен

преди 12 години

Не се притеснявай, Нана! Няма да ни липсваш!

90

ren

преди 12 години

Стискам ти палци,Нана.Ти си силно момиче,сигурна съм,че ще победиш болестта.

89

мечо пух

преди 12 години

абе не е истина какви простотии изписахте, бе, хора. Нана си докарала рака, за да вдигне рейта на предаването? Това ли изкарахте накрая с болните си мозъци????? Бедните и неизвестните не страдат повече, нито по-малко, а точно толкова, колкото и най-богатите и известните. Престанете с цинизма, а преди да заспите, се помолете да не ви стига нито вас, нито близките ви, защото тогава няма да има значение колко хартия сте натъпкали в портфейлите си...

88

dasda

преди 12 години

Dano da se opravi :(

87

Анонимен

преди 12 години

Не пожелавам никому такава съдба...дано се оправи жената...от сърце и го желая !

86

Анонимен

преди 12 години

Нана, бъди силна, вярвай и ще се пребориш! С теб сме!

85

DO 90

преди 12 години

TI SERIOZNO GI DRUSA6 MNOGO SILNI KATO VIDIAH KAKVO PI6E6 ZA IZMILICITE OT TIPA NA CHEMTRAILS HAHAHAHA

84

Ime

преди 12 години

Ъх...как веднага ме разкри...само дето пропусна, че изобщо не чета вестници, камо ли жълти...Влязох да видя коя е таз Нана дет е толкова важна, че я пишат чак по новините. Ама ми стана интересно /явно си знаел коя е/ чий го дървиш ти тук? Или просто така, да позлобееш.Как съм те засегнал лично? Никак, но явно дори не умееш да разбираш какво четеш...

83

95

преди 12 години

И как по точно ме засегна лично. Защо не показват бедните и самотноте, а показват нея?Една от причините е че такива като теб обичат да четат драми по жълтите вестници за известните. После ги боготворят и рано или късно всико се обръща в рейтинг и пари без дори да осъзнаваш и без нейната цел да е такава. Но не, аз съм лош за това че имам такова мнение, нали?