72

anonimens

преди 12 години

че то и 3 март си е чист македонски празник,също така мъкедония е центъра на вселената и т.н. хахаахааахаахахаахах

71

81

преди 12 години

85добавен от: :D преди 4 минутиИ аз искам от тревата, която са пушили тези ..... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и тя е от Петрич, а не от Александърчо!

70

Анонимен

преди 12 години

***, по-***, най-***, македонец шовинист

69

СПОРЕД ВАС

преди 12 години

македонците или турците са най-глупавото племе на земята

68

81

преди 12 години

Че го е родил баща му!

67

Гошко

преди 12 години

И също така искам да им кажа, че Александър Македонски пръв е започнал да продава мартеници по подлезите.

66

наблюдател

преди 12 години

Да гласуваме Петър 1-македонец,Екатерина Велика-македонка,Наполеон-македонец,Тутанкамон-македонец,Майкъл Джексън-македонец,Чък Норис-македонец,Александър Бел-македонец и т.н.Господи като прибра грешните,защо не прибра и смешните.

65

Гошко

преди 12 години

Искам да кажа на македонците, че Александър Македонски е измислил и местенето. Хоп!

64

:D

преди 12 години

И аз искам от тревата, която са пушили тези .....

63

Да ТРАКОС

преди 12 години

Ти си турчин, когато трябва да дразниш на турска тема, а иначе си обикновен ***..рас!

62

Анонимен

преди 12 години

Какво да кажеш за брат си, дето мисли, че не е от ***?

61

Аз

преди 12 години

Не е Санде Великиот. Бог Македон пръви ми я чепка паламарката и сплете мартинката. После язе я забучих заднишким на сите бюрмаджии.

60

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ***!!!! СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ТВЪРДЯТ И ЧЕ ЦЕЦА Е МАКЕДОНКА И ФЕЙСБУК Е ИЗМИСЛЕН ОТ МАКЕДОНЦИТЕ, А БОЙКО БОРИСОВ СИГУРНО ЩЕ Е ПЪРВИ МАКЕДОНЕЦ!ТЕ СА ПРОСТО КОМПЛЕКСАРИ, КОИТО НЯМАТ СОБСТВЕНА ИСТОРИЯ ИЛИ ПО ТОЧНО ИМАТ ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ, КОЯТО Е ПРОСТО УНИКАЛНО БУТАФОРНА!

59

Анонимен

преди 12 години

миналата година ТРАКИЙСКИ българи от днешна Северна Гърция (повтарям, не 'македонци', нито българи от егейско) бяха в България и се зарадваха, че у нас също носели мартенички; мислели, че само те имат този обичай. старите хора говореха български, младите разбираха трудно. нито един от тях не каза, че е наследник на ал. македонски или грък.

58

Македон Александров

преди 12 години

Тези верно са изтрещели тотално! Халал да са им и мартениците, и царете, и Айфеловата кула и виенското колело, и чешката бира, и .... То с луд и с пиян, не се спори!

57

Tina

преди 12 години

Да, точно така...И също така Александър Великиот е носил със себе си на всеки военен поход и по една хурка да преде и по един стан да тъче...

56

Стършел

преди 12 години

До 50 Анонимен: За какво се напъваш да се правиш на македонец?....за всички е ясно, че си поредния неграмотен българин. Изобщо не звучиш с македонски диалект, ако целта ти е да се правиш на интересен, грешиш!.....даже си жалък!....иначе дерзай с чуждите езици, може някой ден и да ти се получи!

55

askhole

преди 12 години

Не знам дали сте попадали скоро на техни вестници онлайн скоро, но във ФИРОМ-ия живеят ЛУДИИИИ. Попадан ми един онлайн вестник- и на такива безумия се начетох и най-лошото е, че си вярват, а всички им се смеят и подиграват по света....

54

Яне

преди 12 години

Филип Македонски е направил първия Биг Мак за сина Александър веднага след раждането му :)

53

До 38

преди 12 години

Да,верно, пишели са на Български, папкат козунаци на Великден, закачат си мартенички, мислят се за произлезли от Римски пълководци (то те римските пълководци сякаш само там са оставяли поколение, то голяма гордост...) и ни мислят за румънци :-))) Да ви звучи познато? Същото, но скалъпено през 19 век. !000 години ли казваш? Хм. Името Влахия идва от нескопосания гръчки език, който няма буква Б, правилното е Блахия(Балхия) :-). Честита Баба Марта на всички!