425

до 452

преди 12 години

Не се излагай ти .. събират се щот оня червей се заключил и не ги пуска в собствената им стая. Кво .. да му се молят ли .. Тоя Илко ако си беше позволил това своеволие в казармата .. щеше да бъде размазан от бой .. ама кво да ви разправям .. в днешно време вече всеки ***/червей вади нож и се прави на мъж .. дотук добре .. но когато убиваш и невинни хора .. ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Поне 20 години за изверга от Добрич.

424

Анонимен

преди 12 години

Ако Илко не се беше защити,най-вероятно тримата освирепели щяха да го пребият до смърт.

423

do 450

преди 12 години

Я не се излагай бе, ти за каво мислиш се събират 3 *** пияни в 3 часа през ноща ??? нали не мислиш, че са разбили врата за да му носат мед на това момче

422

До 448

преди 12 години

*** кво ще го защитаваме тоя червей Илко бе .. аз ако съм (не дай си боже) на мястото на семейството и приятелите УБИТОТО момче .. лично ще се погрижа да не види повече белия свят. Око за око .. зъб за зъб.

421

Diff point of view

преди 12 години

Много *** народ сме българите .. тц, тц, тц .. Абе хора младо момче на 19 г. е убито ей така за нема нищо .. щото оня *** Илко ли е къФ е искал да си поспи .. абе бъдете малко човечни и помислете ами ако Вашето дете го утрепят като куче заради някакъв битовизъм .. ама убития бил от Перник .. и са кво .. дайте да ги залеем с *** перничани .. и ще решиме проблема .. а и Перник къде е .. не беше ли случайно в България .. а?

420

Анонимен

преди 12 години

E KAKVO TRQBVASHE ILKO DA SEDI I DA CHAKA DA GO PREBIQT ILI PO LOSHO DA GO UBIQT NQKAKVI SI PIQNI I NADRUSANI KELEMETA

419

възмутен

преди 12 години

да тежи на съвестта на брата близнак. напили се пернишките *** и сега да ги жалиме, ами Илко - горкото момче, дано да го оправдаят, спяло си момчето и тия селяни го нападат.

418

с.

преди 12 години

И да добавя,че Илко е въвлечен в цялата история!Легнал си е тихо и кротко и не се е закачал с никого!Пияните пернишки селяци са сътворили невероятна селяния,която е струвала живота на единия и ще причини сериозни неприятности на друг човек!Такива кухи *** не заслужават съчувствие!

417

Анонимен

преди 12 години

Единственото ненормално в цялата ситуация е че е обвинен Илко, а не другите 3-*** за нападение над него. И цялото разследване ще отиде в тази насока. Това си е крещящ случай на самоотбрана.

416

браво илия

преди 12 години

България е на това дередже,че алкохолици взимат дипломи.Отърва ни свети Илия поне от един некадърник,който щеше да се намърда някъде и да взима бонуси.Илия е пич,срещу трима и Супер бойко нямаше шанс ако нема нож.

415

с.

преди 12 години

Аргумент е и още как!Илко си спи в леглото!След взетата кръвна проба е категорично установено,че не пил грам!Сам е!Пернишките *** са били мато!Разбили са вратата и са налетели трима на един!Какви аргументи още ви трябват!?Може би да го бяха нападнали с базука!?Тъпо е да защитавате нападателите!Още повече,че не е установено как всъщност е нанесен удара с ножа и от кого!

414

Анонимен

преди 12 години

435 -ти, ти нормален ли си, или си от сегашните,надрусани и впиянчени мамини синчета,които са" влезнали" във ВУЗ просто за развлечения и да харчиш на тейко ти мръсните пари? И да се кичиш със званието "студент? Тежко и горко на страната ни от *** като тебе... Жал ми е повече за Илко,че ще преживява много дълго трагедията в която е бил въвлечен... ....И може би...убийство при неизбежна самоотбрана !....А останалите две лекенца - да си понесат тежестта и обвинение за хулигански прояви

413

Ропотамов

преди 12 години

Че е неупотребил алкохол не е аргумент че е искал да почива сьщо не е аргумент .Бог да прости починалото момче и даде сила на близкити му !!!

412

с.

преди 12 години

Перник наистина си е диагноза!Защо отричате очевидното!И защо никой от защитаващите пернишките пияни лекете не се замисли за няколко неща!Първо напили са се жестоко в средата на седмицата!Явно за лекции и подобни грам не им пука!После са разбили вратата!За да зариташ врата посред нощ без да ти дреме от трясъците и шума и съответно от евентуалните последици се иска определен модел на мислене!И този модел не е на кротки и благи хора!Това е мисленето на бабаит!Факт!Спорите излишно и се излагате!

411

Анонимен

преди 12 години

В случая така както е описан в статията (не знам дали това е цялата истина) и аз защитавам Илко! Да си студент и да искаш да учиш , а двама *** от Перник да те тормозят ежедневно ,да ти чупят нещата и да не можеш да се наспиш ,заради пиянските им изцепки. Трима да ти налитат и то доста пияни. Невинни ли? А ако те го бяха убили т.е. пребили до смърт в пияно състояние ,щяха да имат една камара извинения ,че били пияни... Май мерките са различни а?Ако ще учиш -няма да пиеш!

410

до 420

преди 12 години

Ти си диагноза нещастнико! Имаш начина на мислене на такива гиганти на мисълта като слави трифонов, карбовски и ония хамстери иван и андрей!

409

ПАСТОР

преди 12 години

Някой може ли да ми каже какво се вижда на табелата над входа на блок 23А - УНСС - ПОДЕЛЕНИЕ СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ И СТОЛОВЕ - аз поне до колкото разбирам ПОДЕЛЕНИЕ СОС е част от УНСС - това не е издържано от никъде - ПОДЕЛЕНИЕ СОС Е ЧАСТ ОТ ОБЩИНАТА. Общината и Държавата пак са забъркали кашите и не е ясно кой какво точно контролира.СУХ РЕЖИМ - който иска да пие навън - в блоковете - СУХ РЕЖИМ !!! - пияни не се допускат - това е реда - който не спазва - полиция и кауш.

408

Diff point of view

преди 12 години

429 скрий се .. ако в БГ имаше държава тоя Илко щеше да гние поне 20 години в панделата. А там така щяха да му продухат ауспуха, че като излезне сам щеше да се самоубие. УБИЕЦ на невинни, невъоръжени и пияни хора .. това е тоя *** Илко

407

Анонимен

преди 12 години

Хора, всички участници в тази трагедия са виновни и жертви едновременно. Не може да се анализира една ситуация завършила с брутално престъпление без да се знае фактическата обстановка преди и след извършването му. Видяхте ли днес по БТВ лицата на българските студенти- ужасяващо пошли, предизвикателни и цинични физиономии, разголени до неприличност девойки гърчещи се в грозен кючек под звуците на просташка чалга. Не са виновни те, ние ги създадохме. Ние провъзгласихме *** за наше верую.

406

Анонимен

преди 12 години

Най-лошото взехме от демокрацията, ама така е, като сме *** народ! Чалга, мутри...Е до това се стига...Студенти, пият в дискотеки до два през нощта...*** студентите! Когато такова нещо се случи в някой студентски кампус в Германия или Англия, елате да ми се обадите!