55

Анонимен

преди 12 години

61ви коментар беше за номер 28

54

ентъртейнър

преди 12 години

Решението за хора, които карат без зимни гуми е затворРешението за студенти, на възраст над 18 г., е вечерен часРешението пенсионери да не ходят на медицински прегледи е намаление на направленията.Единственото, което ми остава е да се попитам - какво е решението нанародната тъпота - ритуален арест и депортиране. Трудно - ще трябва да се почне от власт имащите и няма кой да извози останалите тълпи.

53

Анонимен

преди 12 години

За да се научиш как се пише 'висше', *** неграмотен.

52

lyka

преди 12 години

cecko zemi si fenera i ela da ni svetihohte 1 5 meseca i si otivate tapi kradlivi glavi

51

до 47

преди 12 години

Аз не уча в ТУ, а в УНСС, но съм напълно съгласен за това, което казваш! ТУ е единственото място, където е инстински университет от всякъде! Не че в УНСС не се учи, но е факт, че лесно се отбива номера. Не говоря за рушвети, аз не познавам някой, който е давал рушвет, за да си вземе изпита, но доста често без да съм учил си взимам изпитите. Има си преподаватели, при които се учи, и такива, при които не се учи. При повечето не се учи.

50

Д0 41

преди 12 години

Влизаме в прекалено частни случаи, но за всеки си има решение - не всички работят до късно, тези които работят така може да им изваждат друг вид пропуск и това е. Знае се колко човека работят такива смени и готово. Това визирах, че като нямат възможност да те издържат ще спазваш правилата на играта. Големия проблем е че никой не ги спазва. А на човека който беше писал че се колят в стаите колко пъти полицията е писала актове за нарушаване на обществения ред?

49

Екс-студент

преди 12 години

За да се избегне такова нещо, трябва да се предотврати продажбата на незнайно какъв алкохол в Студентски Град. Имаше и едно друго заведение не помня името където ходихме и пиехме ракия за 1 лев. Е как после да не стана безсмъртен и да не вилнея с ножа. Аз когато отидох в студентски първата година имаше 2 дискотеки и нямаше толкоз мелете. Последните 5 години там има побоища всяка нощ. Съобщават се само смъртните случаи, а колко хора има пребити и осакатени.

48

Анонимен

преди 12 години

Е какво като заключат после ще четем група студенти набиха пазача изкъртиха вратата и се прибраха като пичове и бяха осъдени на строга присъда от 1 месец условно и то ако ги хванат муахахаха.

47

Анонимен

преди 12 години

*** СТУДЕНТ ПЪЛЕН ***

46

До 49

преди 12 години

Много си се объркал за това кой плаща разходите. Ама много!

45

УАУ!

преди 12 години

ЛЕЛЕЛЕЛЕ! Цецооо, Цецо! От каде те извадиха бе, Цецоо! То бива да си тъпоумен и ограничен, ама Цецо направо кърти бара. За "УбразУвателния министАр" нямам думи просто - тоя определено няма идея що е това образование и има ли то почва у нас - казали му на човека да направи така че циганчетата да изкарат до 7-8 клас без да ходят изобщо и да спонсорира с държавни пари частните школа на феодалите и човека си изпълни заръките. Сега се видя колко е в час...Боже, слез и си прибери версийте!

44

Курдо Коленков

преди 12 години

Хора, във всяко ст.общежитие си има правилник за вътрешния ред, друг е въпроса дали се спазва.В моя блок се спазва в доста голяма степен, защото Комисията по Социално Битовите Въпроси на Учащите се (КСБВУ) си върши работата доста добре. Само за последните 5 месеца "изхвърчаха" десетки студенти заради доста по леки нарушения.Пример силен пищен купон, силна музика, дискриминация чупене рушене и т.н.

43

Анонимен

преди 12 години

истината е че тия клатикурци махнаха казармата

42

Екс-студент

преди 12 години

Какъв строг режим на общежитията бе???? Това беше моя блок докато живеех в студентски. До него е Миленката, където има промоции от рода на 15 лева бутилка водка с 4 енергийни напитки.... как няма да се напиват като им продават до вратата алкохол за 5 лева на човек. В студентски град има повече барове и дискотеки, отколкото блокове..... Трябва крайно решение, всички барове да работят до полунощ. Това е кампус, а не Лас Вегас....

41

Анонимен

преди 12 години

На който не му изнася-да се изнася на квартира. Държавата плаща разходите за Студ. Град, следователно е в пълното си право да определя какъв да бъде редът там. Аз си плащам данъците, следователно съм част от това и напълно подкрепям предложените мерки! Я вижте как е в студентските градчета в Европа и после коментирате колко сте подтиснати бе, щуденчи.

40

Пионер

преди 12 години

Може ли и пионерската връзка да върнете ?

39

до 28

преди 12 години

Точно "онези жалки очилати девствени същества дето се мотат из техническия", се е доказало че като завършат най-бързо си намират работа... понеже куцо кьораво и съкато се вре в УНСС щото е лесно и модерно или не му стига товара да сметне 2 интеграла.. за да прокопса, или толкова му тежи главата от мързел, че погледа му вижда само кафето и дискотеката до блока... РАЗВАЛЕНО ОБЩЕСТВО!

38

до 37

преди 12 години

Учих 5 семестъра в Манхайм и общежитието, в което бях имаше вечерен час - вратата се заключваше в 10 и половина и се отключваше сутрин в 5 и половина. Само в петък и събота нямаше вечерен час, но въпреки това трябваше да предупреждаваме цайтера, че ще се приберем след 10 и половина. Никой не е протестирал от това, освен българите и сърбите, които учиха там, ама и те не издържат дълго време, а при евентуални спешни случаи има кой да отключи разбира се.

37

do 19

преди 12 години

Все едно не могат да се затворят в стаята си, да се изпонапият и изпозаколят в последствие...

36

Дядо Петър

преди 12 години

Както винаги, "управляващите" ни ГЕРБери първо говорят, а после мислят (ако могат, разбира се!).И разбира се, непрекъснато прехвърлят вината за случващото се на който им падне.А ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ПАДНАЛИ ОТ МАРС.Така че и този път ще има малко пушилка, докато инцидентът де позабрави.ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.