166

восъчни фигури

преди 12 години

Тези на снимката восъчни фигури ли са или надуваеми кукли?

165

Анонимен

преди 12 години

Абе вие жалки *** изклесаци наистина сте много прости същества. Абе как не може да проумеете с *** си кратуни, че сте най-обикновени червени павияни, които ще си останете завинаги там горе по дърветата и никога няма да слезете на земята и да станете хора! Като казвам хора имам предвид не ходещи изправени, а хора, човеци с чувства на дълг към отечеството си, родолюбци, а не родоотстъпници и предатели като вас: комунистите от БСП и внедрените агенти на ДС в ДПС, СДС, НДСВ и други политически ***, прикрити като уж демократични партии! Айде продължавайте да дращите по форумите и да замеряте нормалните хора с редките си зловонни изпражнения, като си мислите, че така ще свалите ГЕРБ от властта! Най-много да ядете за пореден път четвъртития *** на ББ и на следващите избори!

164

до 186

преди 12 години

А ти ,защо си сам .....*** !Колкото и ИЗБОРИ да има в-------- БеГе-----все ГЕРБ ще е на власт !Кофти ВИ е но е факт ,още дъъъъъъълго време ,няма други !

163

До 161 Реалист

преди 12 години

Тука си напълно прав плюем Доган затова ,че не е българин и там ни е грешката на нас българите Доган е единственият политик който може да измъкне държавата от тоя колъпс който се намира съгласен сам че е крал да но като е видял ,че нашите българи крадът за него какво остава да направи можел ли е да ги спре . На следващите избори ще гласувам за него искам той да стане примиер и съм сигурен 100 % че ще исправи държавата на крака ,ще даде най-дорото от себеси за да се докаже че е по-добар от всички

162

две кокетки

преди 12 години

Вицекралят на България Ворлик: на снимката - две кокетки, две (мои) марионетки!

161

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Има ли гладни *** тука... - питам?...

160

Анонимен

преди 12 години

В момента в този форум има точно двама герберски ***! Х Сигурно си прав.И по двама от некадърници от другите партии.Кой нормален човек ще си губи времето в безмислени дрънканици от които никой не се интересува.

159

ГЕРБер

преди 12 години

Пиша през прокси сървър и мога да слагам плюсове и минуси до безкрай.Но на нас са ни познати манипулациите.

158

мдаа

преди 12 години

Герберските швесетри станаха трима?Множат са при гейски разплод баси!

157

А.Доган

преди 12 години

гербери прави сте при Б.Борисов не се краде като за трима а се краде само за един просто е Б.Борисов не дава освен него друг да краде

156

до 181

преди 12 години

Мом че,моля те запознай се първо с изискванията на Евро проектите - ЯСНО ЛИ ТИ Е ЧЕ ВЪВ ЗА ВСЕКИ ПРОЕКТ ЗА КОЙТО ДАДЕНА СТРАНА КАНДИДАТСТВА ОТ ЕС ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЛАГАТ 5 ИЛИ 6 ФИРМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ-обикновено са немски или френски-по този начин парите се връщат обратно при тях -ТА КАК МИСЛИШ ЧЕ ОТ ЕС ЩЕ ОТПУСНАТ ПАРИ ЗА КАКВИТО И ДА СА ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ - ТА ТЕ ПРОСТО НЕ СА ПРАВЕНИ СПОРЕД ТЕХНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ... НО РАЗБИРА СЕ ТОВА НЕ СЕ ОПОВЕСТЯВА ОТ МНОЗИНСТВОТО

155

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Василев,къде си жено моя?Пак съм те забравил из герберските партийни събрания.Идвай да помагаш тука,чи куманязите *** бият пък трябва да заработа некой лев възхвалявайки кумира от Банкя,че глад ни чека уруспиьо.

154

Койот

преди 12 години

Борисов най-одобряваният политикЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ !!! НАЙ-БЕДНИТЕ НЕ САМО В ЕС, НО И ОТ ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ !!! МИЗЕРНИ ПЕНСИИ И ГЛАД !!!ЩОМ ВИ ХАРЕСВА БОЙКО, ЖИВЕЙТЕ СИ ТАКА !

153

Анонимен

преди 12 години

Хи-хи.Тия изследвания не били верни,другите били манипулирани,Галъп,МБМД - лъжат.А изобщо не ви ли влиза в малките мозъчета,че стотината ***,които си губят по цял ден времето в тоя загубен сайт изобщо не са определяща част от обществото.И слава богу.Това си личи от гигантските протести,които организирате....пред компютъра.

152

Анонимен

преди 12 години

Червените *** пак се на.каха ,ама и да а.ате файда няма и да си говорите и пишете тука по-тъпите форумчета също. Те фактите говорят вие и на Парламентарните избори не вярвахте и писахте глупости ама ви играха лопатата нали. За червената шапчица и вълкът с фес вече няма кой да гласува.

151

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

186Ятачето на партизаните се издаде... - забравило паролата...

150

....

преди 12 години

Ами то за кого да гласуваме? За ДПС? За БСП? Които колкото и пъти да дойдат на власт ни обират до последната стотинка а после ни бият на жълтите павета като отидем да стачкуваме, нормално е ГЕРБ да са все още партията с най много симпатизанти, след като няма нови партии с нови идеи...

149

Анонимен

преди 12 години

Ако Гнусните БСПедали продължават с *** си коментари по форумите, за наказание ще бъдат *** с пожарникарския маркуч на Бат Бойко до като станат хора, ако и това не помогне, ще бъдат пращани в товарни вагони до Северна Корея там в концлагерите корейските им другари ще им обърнат хастара за нула време!

148

мдаа

преди 12 години

В момента в този форум има точно двама герберски ***!

147

до 178

преди 12 години

Да бе прав си пак ще спечелят изборите.Как всички знаем.След предните избори през есента не вярвам,че ГРАБ са в състояние да усигурят честни избори.Аз лично се отказвам да гласувам в манипулациите им.Да гласуват ***.