190

Мишо

преди 12 години

Това е България ... 90% от всички притежаващи крупен бизнес до управляващи са бивши борчета и какви ли още не мутри от 90-те.

189

Анонимен

преди 12 години

Снимка 9 показва, че ако не е бил светофара трагедията щеше да е голяма.Варненци познават това кръстовище.Толкова много ученици и студенти чакат да преминават през него.

188

Анонимен

преди 12 години

2006Г ЛИКВИДАТОРА НА ЮГОАГЕНТ БЕШЕ ЗАПЛАШЕН ОТ ТРИТЕ БУКВИ СЪС УБИЙСТВО И БЕ ГЛОБЕН СЪС 50 000 ЛВ ЗАЩОТО НЕ Е МАНИПУЛИРАЛ ЕДИН ТЪРГ КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ ВАРНЕНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ,НАЛОЖИ СЕ ДА СЕ НАМЕСИ ТОДОР БАТКОВ КАТО ПОСРЕДНИК И РЕКЕТА БЕШЕ ПЛАТЕН

187

Анонимен

преди 12 години

По времето на тройната коалиция между хората се говореше,че само турците имат работа и печелят.Сега се говори ,че само гербаджиите монополизират разни бизнеси.Еми нищо чудно,че гърми този или онзи.Утре ще е някой друг.Този филм просто край няма!

186

Анонимен

преди 12 години

Първата показна саморазправа от "Бойковото време" интересно какво ли ще последва сега ....

185

Анонимен

преди 12 години

Значи трябваше колата да се взриви точно в пиков час за университета и да помете поне 10 съудента,че държавата и полицията да се задействат срещу мафията!Някой ще си помисли,че пиша глупости,но трябват жертви,за да има ефект

184

Анонимен

преди 12 години

Айде пак като едно време..мутренското време...Да му е** и държавата и управлението и органите на реда и цялата им система и администрация...

183

solaris

преди 12 години

Kakvi rapani kakvi 5 lv.....choveka beshe lichnost v *** predi,a tiq rapani ot iujna amerika gi nosqt ama ne sa pylni s riba,jurnalqta hal haber nqmat.

182

Анонимен

преди 12 години

Айдееее, кере...

181

Анонимен

преди 12 години

Видеонаблюдението на града е на австрийска фирма хахаха демек на *** и записът да не вземе да изчезне или в момента на взрива камерите да не са работели!

180

Анонимен

преди 12 години

срамно и жалко е, че в Бг действат и безчинстват престъпници като ***... затова не бих си дошъл в Бг и на почивка вече

179

Анонимен

преди 12 години

Е нали за ГРЕБ гласувахте?Сега пък що няма работа.Еми няма да има той си каза още преди изборите-лош матерял!това значи,че лошия матерял трябва да измре и тогава ще останат само феновете на ГРЕБ и ще са доволни.

178

до 253

преди 12 години

Евала! А между другото в по-малките от Варна градове безработицата е направо кошмарна!И не се издържа вече!

177

Анонимен

преди 12 години

АКО БОМБАТА Е ЗАЛОЖЕНА ОТ *** ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВСИЧКО,ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ТРЕПЕРИ ОТ ВАРНЕНСКАТА ГРУПИРОВКА,ЦВЕТАНОВ НЯМА ДУПЕ И АВТОРИТЕТ ДА ГИ ПРОВЕРИ А БОРИСОВ Е ПРАЗНА ТИКВА

176

Селяния до шия

преди 12 години

Варна ще си остане вечно в 1992-ра. Селски град, пълен и управляван от мутри само...

175

Анонимен

преди 12 години

Газвата бутилка на Аудито се е взривила!А щом се е занимавал с рапани трибуквените варненчета са му сложили бомба!

174

Анонимен

преди 12 години

Сутрешна поверка на дежурните по форум платени Кутевски ***:Здддрррааавейте червени форумни ***!!!!Здраве желаем другарю Педералисимус Станишко!Мнооого добре лапате шланга на Бат Бойко!Ще се стараем другарю Педералисимус! Уррррааааааа!За доброто лапане и смучене на герберските шлангове ви награждавам с 3 днисекс ваканция в Догановите сараи!Урррааааааа !!! И утре пак с кеф ще лапаме на Бойко к-рааа!

173

ГЕРБераст

преди 12 години

Каква бомба,какви пет лева ? На този със скапаното "Ауди" му е гръмнал я бойлера,я газовата уредба.Под мъдрото ръководство на вожда и учителя на прогресивното човечество и на ГЕРБерастите - Бойко Методиев Борисов у нас преступноста бе ликвидирана ...пп.Ако случайно се окаже че все пак е била бомба,то тя със сигурност е оставена от другаря Станишев/Станишев е Виновен/ за да саботира бат* Бойко и неговото хуманои прекрасно правителство.Гарантирано от ГЕРБ.

172

bo

преди 12 години

Бях точно на 200 метра когато избухна. Здрав гръм си беше. Кракът му беше от коляното навън, до вратата, грозна гледка....Не знам защо обвинявате правителството, след като мутрите са си същите и никой не ги е пипнал от време оно. Просто имат си лобисти в парламента на които си им плащаме заплати. Предполагам всичк знаят кой му е сложил бомбата, ама ще излезе ли Варнеската общественост да изкаже своята загриженост,...НЕ!

171

Анонимен

преди 12 години

СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ,ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ОНИЯ С ТРИТЕ БУКВИ ЗАПАЛИХА КАМИОНА НА МОЙ ПОЗНАТ