163

....?

преди 12 години

Някой знае ли ,как в Бг се определят цените на лекарствата ....?Как и какви договори се сключват със НЗОК,и аптеките ....?Миглена Ангелова снощи при Цв.Ризова, разказа маааалко за това !

162

Червени псетанаповод

преди 12 години

Гледам под темата Кутевите сиромахили са се разпищолили здраво!Разбраха,че някой си взел 12 хилки бонус и озверяха.Ще го разкъсат.Сиромахили,за здравоопазване в България годишно се отпускат от бюджета над 3 милиарда лева.Това е огромен финансов ресурс.Бай Тошо или Кутевата *** ви каза,че този ресурс може да се управлява от хора с трудово възнграждение като на общ работник- в порядъка на 500 лева?Та на вас Кутев ви плаща повече за да *** форума тук с червена злоба.

161

до 180

преди 12 години

Да друже, засегнала е интереси. Моят например.Нагло ми изглежда когато ми се набива постоянно в главата..."стягай колана" "плащай си данъците осигуровките и здравните......когато лицемерно ми се обяснява, че в момент на криза трябва да съм солидарен и патриотично настроен, някой да се самооценя и самонаграждава с моите кърваво изкарани грошчета.Та това е интереса който г-жата е настъпила. Интереса на обикновенния беден и отруден човечец.Нагла е, много нагла!

160

Анонимен

преди 12 години

Браво Нешева

159

друго мнение

преди 12 години

Нешева се бори и засяга интереси на ---ОЛИГАРСИ,.....не се сли сещате ,защо я слагат на народа в устата ,за да бъде изядена ,.....това са комунистически номера !

158

Грях

преди 12 години

не мога да разбера как може да има хора, които да защитават монополиста Донев - грах ви на душата! Все от моите и вашите джобове излизат тия милиони!

157

Бг

преди 12 години

Н.Нешева добре се защитава ,кой е виновен ,че останалите в Бг още ---СПЯТ?Събудете се и си искайте необходимото заплащане за труда ,а не мрънкайте !

156

Анонимен

преди 12 години

Професионален опит:2009 - 2010Министерство на здравеопазването, Главен секретар2008 2009Столична община дирекция Здравеопазване, Директор2000 2007Водещи фармацевтични компании1997 2000Членства:Сдружение ГЕРБ от 2006Член и учредител на ПП ГЕРБ от 2007нема начин да не намали цените...

155

Анонимен

преди 12 години

Българи ревътли БСП СДС ДСБ ДПС да знаете режът им далаверата и тук го има този проблем

154

Велко

преди 12 години

Те това го има само в България.Госпожа Нешева си е подала доброволно оставката.Какво има да се умува повече.Всичко друго би било гавра с принципите на гласност и демокрация.

153

Обективен

преди 12 години

Наглостта на Нешева.../ The impudence of Nesheva ---Сложете горния текст в полето на чичо Гоогле, и изгледайте видеото.Кратко е, няма да ви отнеме много време.Коментарът е излишен :(

152

Анонимен

преди 12 години

много станаха тия като Нешка затова тия мракобесници от БСк реват като вдовици ***......

151

234

преди 12 години

Нешева е изключително нагла с изцепките от сорта на ".. АЗ СЪМ ДОСТОЕН ЧОВЕК, И СЕ ОЦЕНЯВАМ САМА.."нямам идея,откога достойнството на един човек се изразява с това, да си отреже по-голямо парче от общата баница, но масираната защита на наглостта и, е твърде характерна, подобна на атаката срешу нея.. явно две мафиотски лобита се сблъскаха...едните се правят на морални, другите едва ли не защитават интересите ми ..Всъщност Нешева или не за купувачите на лекарства разлика няма ..Боже пази България

150

Анонимен

преди 12 години

Напротив - дано да не я уволнят! Писна да ми да плащам скъпи лекарства! Ако не е тя никога няма да договорим по-евтини лекарства със Софарма, които са така или иначе монополисти в сектора!

149

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО УМНИ ХОРА ,КАТО ГЯУРОВ,ЖУРНАЛИСТИТЕ И ДРУГИ ГЛАШАТАЙ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ СЛУЧАЙНО СМЕСВАТ ДВЕТЕ ПОНЯТИЯ ,ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА ФОНД РАБ.ЗАПЛАТА и ПАРИ ОТ ГЛОБИ /25% дадени бонуси /1. ПРИ ФИН.КРИЗА ДА СЕ ДАВАТ ПРЕМИИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА Е НЕМОРАЛНО-да съгласни сме!2.КОГАТО СА СЪБРАНИ ГЛОБИ ОТ АПТЕКИ ЛЕКАРИ и тн едни пари ,КОИТО СА ИЗВЪН БЮДЖЕТА тези пари просто са дошли от САНКЦИИ и чиновниците вземат 25% А В БЮДЖЕТА ПОСТЪПВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО РАЗЛИКАТА ОТ 75 % КАКВО СА ОЩЕТИЛИ БОЛНИТЕ тези служител

148

Д-р Ох Боли

преди 12 години

Подчинените на тая намаана кака как ли треперят - дано я уволнят, представям си я какъв е дзвер с тях...

147

до 160

преди 12 години

Ако всеки специалист си държи на цената която заслужава,няма да е така,но за жалост има много специалисти само на думи които са готови и дупе да дават,а Фирмите това чакат.Такива специалисти докараха България до тук

146

ДО Н.Н.

преди 12 години

Не връщай парите ,ще ги иткраднат по-големите риби ,.....много ги има !

145

Анонимен

преди 12 години

Българската стопанска камара изглежда е шайка разбойници,

144

Бг

преди 12 години

Демокрацията ,предвижда тези неща ,...."Невинни жертви ,и всичко отрицателно което го има по света ",....през ПРЕХОДА ,но в Бг не се знае,.....ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ТРАЕ?