53

а защо ..?

преди 12 години

а защо военните, полицаите в България се пенсионират на 45 години, а след това до 75 годишна възраст ще работят и тук и там, получавайки по 500 лв мининум на месец; добавете към тази сума и "скромната" пенсия от 500-600 лв и се получава ..!Едни ще работят до 68 години, а други ще се пенсионират на 45 години ..?А как е в Братска Америка, а там та колко години се пенсионират военните, полицаите, търтеите, хората, които не произевждат нищо, абсолютно нищо ..?Пенсионна рефарма, нищо подобно, пълн

52

419

преди 12 години

Дайте да се отпишем от ЕС и да се запишем в СССР. Там давали газ, маз и безплатни екскурзии в Сибир (за по-любопитните)!

51

Анонимен

преди 12 години

До 1989г и в България беше чисто и подредено. Сега 22 години по-късно знаете какво е. Може би сега гърците ще разберат колко е тъпо да мародерстваш изпадналия си съсед.

50

до 46

преди 12 години

.. и аз съм на същото мнение, както и цялата ми рода състояща се от ... 189 души!

49

до 49

преди 12 години

Е да де, но в Гърция страшно много хора получават над 1000 евро пенсия.И не е нужно да си академик или мастит бизнесмен (защото мастите бизнесмени не са останали на пенсия).Достатъчно е да си висшист.А в твоите "идеи" си ги използвай ти.Белким себе си поне излъжеш.

48

до 46

преди 12 години

Задължиха ни да си съсипем държавата, енергетиката и всичко читаво което наследихме от Тато--От Тато ти наследихме разбита икономика, никаква инфраструктура, заплати 8 долара, 50% безработица, десетки милиарди долари дълг, празни магазини, так на 2 часа, затворени предприятия, окрадени хазна....Голямо наследство, няма що.

47

до 39

преди 12 години

Никой не искаше да "дойде в рая на БКП", но го изкопираха и се направиха "капитализма с човешко лице". Че както го бяха подкарали до 70-те години, капитализма им щеше да се отвее.

46

Анонимен

преди 12 години

Отидете и вижте как живеят там.А не само пред компа да си мислите, че сте велики.Една екскурзия в Гърция действа много отрезвяващо.

45

до 43

преди 12 години

Кои в България взимат 2000 лв. пенсии (освен политиците)?--Искаш и ти да получаваш толкова ли?Давам ти идея. Стани академик. И те получават толкова и не са политици.Някои бизнесмени също имат такива пенсии, че и по-големи.Пенсионирани мениджъри /българи/ на чужди фирми в БГ и в чужбина освен от пенсионният фонд на БГ получават и от фонда на фирмата - примерно допълнително още 2000-3000 долара месечно.Додох ти достатъчно идеи. Действай!

44

Анонимен

преди 12 години

Какво да видим в Гърция?България 1992

43

Анонимен

преди 12 години

Отидете в Гърция и вижте.И после пишете.

42

Анонимен

преди 12 години

Някой ще ми каже ли чий го дирим ние в този съюз?Задължиха ни да си съсипем държавата, енергетиката и всичко читаво което наследихме от Тато...а в замяна?Какво получихме освен голи обещания за все по-неясното бъдеще.Осрахме се и пред единствения народ който някога ни е помагал - РУСКИЯ.А сега накъде, бедни ми народе. Ти който ровиш демократично по кофите.Ти който чакаш трохичка от трапезата на грабителите настанили се в парламента, Драгалевци и Симеоново.Народе????

41

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се, че се връща комунизЪма.Хората в България живеят мизерно, но пък са едни "доволни".Лидерът им е един *** *** (като едно време), но пък хората и медиите го "величаят".

40

ходом марш

преди 12 години

Който не му харесва в ЕС да си ходи при корените - Афганистан, Африка...Там е страхотно и има стандарт далече по-висок от този на ЕС.Айде, бегом там!

39

до 34

преди 12 години

Кои в България взимат 2000 лв. пенсии (освен политиците)?Ще ми е интересно.Българинът като почне да хитрува на дребно и става противен.

38

до 37

преди 12 години

Ако гърците успеят да се измъкнат от еврейския съюз и еврото - за 10год. ще се оправят и така ще дръпнат пред нас--Фантазьора, а кой ще им изплаща дълговете? Да не мислиш, че кредиторите ще ги оставят да избягат с откраднатите пари. Няма такава песен.А с драхмата ще се върнат към африкански стандарт.

37

Анонимен

преди 12 години

за съжаление май нас повече ни третират като "разширяване на пазара"

36

Анонимен

преди 12 години

Еврейският съюз затова е и създаден - за да ликвидира държавите които са в него.Сега е Гърция после Португалия, Ирландия, Испания, Италия, Исландия, Унгария.А нас само ни лъжат, че сме добре.

35

до 23

преди 12 години

Живеем като кучета и си мечтаем за стандарта, здравеопазването и социалната политика на "онова" уж "лошо" време.--Ако по "оново" време беше наистина хубаво, границите нямаше да бъдат пазени от воъръжена армия, българите да избягат от комунистическия рай.Хората искаха да избягат, и никой не искаше да дойде в рая на БКП.

34

Мдааа!

преди 12 години

Със Боко, Цвъчко, Доган, Станишката и КостоФФ Да вървим напред, да стоим живота нов към светлото мечтано бъдеще - все някога да достигнем нивата на "орязаните" пенсии, заплати и социални помощи на фалиралия гръцки народ.Ура...демократи!вЕрваме ви!...крадци недни :(((