19

Анонимен

преди 12 години

За да се вложат някакви ресурси в нещо примерно филм означава че някой освен че е отделил достатъчно време от себе си си е правил труда да търси финанси имал е куп проблеми и това само за да се хареса на хората!? Не! Хората търсят и възвръщане на инвестициите! За това има вече съществуващи закони за запазени марки права и патенти! Никой няма правото да злоупотребява с чуждия труд! За това и програмите на ейпъл са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО платени! Просто всички искате да сте над закона! Нов световен ред!?WTF

18

1

преди 12 години

Четете и препрочитайте "1984" на Оруел - това са ни подготвили.

17

Тялото

преди 12 години

То поне да имаха някакъв аргумент сносен. Защитават авторите на какво? На мики маус, или майкъл джексън и бийтълс дето не с асред живите, но техните права са най-скъпи - как става този номер.Книгите, филмите, музиката и игрите показват световен растеж в условията на най-голямата криза от 80 години насам. И ние трябва да им помагаме??? За какво?

16

Анонимен

преди 12 години

ACTA я харесват хората от едно ухилено посолство, те и в сайта се плюнчат!

15

Анонимен

преди 12 години

Само българските продажни *** подписаха!

14

Воденичен камък

преди 12 години

Заключение И така, актуалната редакция на ACTA: * Дава право на граничния и митнически контрол да обискират лични вещи за проверка на нарушение на копирайта. Не е необходима заповед от съда. * Налага на провайдерите и хостерите задължение да следят за съблюдаването на копирайта от своите абонати и да предоставят информация при първо поискване . Не е необходима заповед от съда. * Въвежда углавна отговорност за нарушаване на правата на интелектуалната собственост във всички страни, подписали АСТА, даже ако законодателството на конкретната страна не предвижда такава отговорност. * Въвежда углавна отговорност за заобикаляне на DRM (Digital rights management, технически средства за защита на авторските права ) по какъвто и да е начин. Въвежда забрана за разпространяване на какъвто и да е софтуер, позволяващ игнорирането на DRM, даже ако той може да се ползва и за други цели. * Узаконява изземането и ликвидирането на предмети с фалшиви фирмени знаци без право на компенсация. * Дава право на управляващия комитет на ACTA да прави допълнения към съглашението, които встъпват в сила незабавно, без разглеждане и ратификация от страните-участнички. На това ли му се казва свобода? Нещастници!!!

13

АТСА

преди 12 години

Що не ходите да подрязва те лозето!?!!

12

Анонимен

преди 12 години

Само *** е умен и ще подпише АКТА , онзи потурнак който е супер специалист по интернет Веждю Радишев пък ме убеждава как всичко било почтенно ! Ей каскет селски миризлив, няма да ти се получи !!

11

Анонимен

преди 12 години

Утре е протеста в българия ! До тук са заявили участие 70 000! В 11ч.! ИЗЛЕЗ ИЛИ ИЗГУБИ ПОСЛЕДНАТА СИ СВОБОДА!

10

до 6

преди 12 години

Номера не е да те следят а да те тормозят както и когато искат. Сега ги спират законите но скоро няма да има пречки заради такива като тебе. И не ми обяснявай аз какво трябва да гледам и какво не. АСТА означава Нов Световен Ред колкото и да не ти се вярва. Закон над всички закони. Нещо неоспоримо и пред което ще отговаряш независимо от това дали е правилно или не.

9

От 6 до 9

преди 12 години

Смятам че на теб специално трябва да ти забранят достъпа до торент сайтовете щото прекаляваш с филмите! Фейсбук е достатъчно да следи всички с профили в него!

8

ром

преди 12 години

багамеш пула нгура латоц даца шмуя

7

до 6

преди 12 години

Момче изобщо си нямаш и най - малката представа за какво става дума тука. Защитата на авторските права е само за лековерни хора като тебе. Да се замазват очите на псевдо моралистите. Истинската цел е тотален контрол над хората и въвеждането с пълна сила на Новия Световен Ред за който се готвят от стотици години Илюминати и масони. На тях не им трябват пари. Те си имат достатъчно. Имат си и власт , но единственото което нямат е контрола над всички хора.

6

Въпрос?

преди 12 години

А България кога?

5

Анонимен

преди 12 години

Аз подкрепям АСТА!!! Всички искате да си правите каквото искате в нета но не трябва да бъде така! Филмите са по торенти щото хората не ценят вложения труд на тези които са го направили! За да съществува интернет и да се чувствате сигурни че детето ви няма да пострада от ползването му има нужда от някакви закони!

4

Анонимен

преди 12 години

Aide otkazvaite se i vie be eeeei ,mishki gadni -za tia ot parlamenta govoria!!!!!!! Slushaite naroda si, stiga ste lizali dirnicite na onia zad okeana!!!!!!!

3

dsad

преди 12 години

Естесвено, че България подкрепя споразумението.Нали идеята идва от САЩ, като в замяна, в следващия доклад там не знам за какви си глупости, дето го правят всяка година, ще ни похвалят, колко добре се справяме с пиратството.....Аман от доклададжии и наблюдатели...

2

ku4eto

преди 12 години

///Досега от споразумението се отказаха Латвия, Полша, Чехия и Словакия///...........и е подкрепено единствено от БГ.....нали сме най глупави и послушни

1

Анонимен

преди 12 години

Браво на наш Серго XD