22

Анонимен

преди 12 години

Че какво сте направели свестено като хората че да не ви атакуват?То сутрин имате едно мнение,на обяд друго а за вечерта трето.Увеличихте пенсионната възраст само за това че искаше Дянков,защото така щеше да се вдигне кредитният рейтинг на България и щели да паднат лихвите.Да ама не.НОЙ пак ще е с дефицит ,лихвите пак са си високи само където хората няма да могат да се пенсионират, а младите ще стоят без работа и ще се деквалифицират.Лошото е че цялата ви работа е такава.

21

Анонимен

преди 12 години

20Какъв гербер съм бе ***:))) За първи път обаче подкрепям ГЕРБ!

20

Roni

преди 12 години

Ами ГЕРБ дойдохте на власт защото ние имахме надеждата, че ще свършите някаква работа. А то се оказа че вие сте продължението на посткомунистическия феодализъм. Има един въпрос какво сте направили ? Дали сте подобрили бизнес климата, или са се увеличили работните места ? Единственото дето направихте, е че останахме с най ниските доходи, най високите лихви по кредитите 19% - 20% и най високата безработица. Кажете с какво можете да се похвалите ? Престъпността и корупцията са си същите.

19

Анонимен

преди 12 години

до 16и след тъпотията ти по умен ли стана? *** гербер, ама заради тикви като вас другите страдат

18

Анонимен

преди 12 години

Хилари Клинтън идва и тогаз гледайте кой ще върти опашка пред нея. Няма да е Костов, а един голям иначе бабаит.

17

gtf

преди 12 години

ми то за газа свършихте нещо наистина правилно и полезно, другите решения са на 90% лобистки ..а за АСТА - никой не иска закон който ще отслаби икономическите му позиции, само някой корумпиран може да го приеме ...

16

Анонимен

преди 12 години

Ми нормално е БСП да атакува с всички сили - нали иска да се върне на власт и пак да *** държавни парички.А как не измряха старците, дето гласуват за комунистите! И то е ясно, че сегашната БСП няма нищо общо с тогавашната БКП от техните спомени от едно време! Сегашните само крадат.

15

Анонимен

преди 12 години

15Костовистите вървете го духайте защото това ви е последният парламент! И в това е щастието на БГ!

14

Анонимен

преди 12 години

do 12хахаха Костов му виновен, всички гербери сте *** ми да затвирят и марица изток бе, я виж колко земя се опропости заради едни въглища

13

pipi

преди 12 години

a be *** kakvo vi preqiga garagnite magasini

12

Анонимен

преди 12 години

Костов е гад платена! Съсипа България! За първи път тук ще застана зад ГЕРБ, но ....Борисов също заяви, че ще преосмисли мораториума:)

11

Анонимен

преди 12 години

Костов да не се върти като фурнаджийска лопата за няколко долара повече комисиона.Свърши баницата с 36 яйца.

10

Анонимен

преди 12 години

Хората взеха да имират от извадена сливица, а този иска да ги хвалят! Егати наглеците!

9

Иван

преди 12 години

"Днес обаче Иван Костов поиска мораториумът да бъде отменен. Лидерът на ДСБ цитира становище на Геологическия институт на БАН, в което се казва, че институтът подкрепя проучванията за наличието на шистов газ у нас."Абе тоя *** що не хване да се застреля.Егати чуждопоклонничеството и постоянно лобиране.Колко ли пари са налапали някой хора та сега толкоз се натискат за този газ..Омръзна ми от измамници и хора гледащи чужди интереси!!!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Ми като сте прости ще ви атакуват!

7

Harmony

преди 12 години

Ще надрусаме ли целият свяят ?

6

Анонимен

преди 12 години

щото сте прости, затова ви атакуват бе, михлюзи

5

мене

преди 12 години

ТОВА Е ХУБАВО! Фактът, че ви атакуват за щяло и нещяло означава, че правите онова, което ОНЕЗИ не са направили, защото не са имали воля. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ, въпреки че и вие ще допускате грешки. Но грешките на ОНЕЗИ бяха толкова много, че никой отново не ги пожела.

4

Анонимен

преди 12 години

Атакуват Ви защото правите далавери на чужди страни за сметка на Българския народ!

3

jo

преди 12 години

Aтакуват Ви ,защото спряхте кранчето на комунисти, НДСВ и Догановите еничари. Продължавайте да мачкате отрепките. Открийте лагера в Белене и всичката ***,вътре.