155

Българин

преди 12 години

Браво, президенте! Ние сме с теб

154

BG maitap

преди 12 години

Явно ирландската пастирка е живяля и си е взела отличната диплома в предишният живот. Много бързо забрави като ръководеше ДКМС събрания и ни призоваваше да гласуваме за решенията на Комсомала.Айде и да те познавами добре Рошко.Ето това е България-страна на смешници и управници с къса памет. БОГ ДА ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ.

153

Крис

преди 12 години

Стига с тези жертви на комунизма... Защо няма Мемориал за жертвите от царска България ? За Стотиците хора умрели по фабриките и по затворите особено след приемането на ЗЗД. Ами за децата ,които са избити от пронацистка България? (Комунистите да са избивали деца?!) Ами за избитите интелектуалци като Гео Милев, Никола Вапцаров и още ред други? Кога ще има Мемориал за тези жертви? Но комунистите са виновни, защото немогат да защитят адекватно жертвите , които са дали , защото смениха ценностите си

152

Анонимен

преди 12 години

Радвам се че нашият Президент има смелостта да говори за насилието и комунистическите жертви,а не да говори за тяхното "присъствие".Следващата стъпка трябва да е премахване на БСПБКП със закон!

151

Брей

преди 12 години

Комунистите, та комунистите.... тия комунисти много лоши бе, ама най чудното е, че никой не споменава нищо за фашистите.....или те не съществуват и никога не ги е имало....??

150

Роската

преди 12 години

Вижте кво - аз верно бях секретар в ДКМС (Димитовски КОМУНИСТИЧЕСКИ Младежки Съюз) ама сега съм Демократ Гербер - мога да осъждам всичко както си искам и Боко ми е казал че отговорност не нося - нали от Магаре отговорност няма как да се иска?

149

Kobadinski

преди 12 години

На всички пенсионери борци антифашисти, с партийни книжки и участвали в строежа на утопията социализъм трябва да не им дават пенсии, а ако имат някакви помощи да им се отрежат та да умрат от глад и да се очистим от промити комунистически мозъци. На всички участвали в комун.власт трябва да се отреже всякакъв достъп до власт. Докато не се очисти БГ и не заклейми комунизма веднъж завинаги няма да се оправи.''В СТАРИ МЕХОВЕ НОВО ВИНО НЕ СЕ НАЛИВА"!!!

148

!

преди 12 години

Пак да попитам другарите от атака какво им е мнението за болшевишкия терор у нас и геноцида над българския народ?Да излязат и да го заявят публично,а не да се крият като мишоци и да цъкат минуси редом с ***!

147

viktor.dachev

преди 12 години

Румене, т.е. излиза че всеки който не одобрява концлагерите и кланетата е фашист?Предпочитам тогава фашист да съм.

146

Димитрова

преди 12 години

"Нашите спомени" ли?!Родена съм 1977г. Спомените ми от комунизма са: пионерски лагери - на планина и на море, сладолед и билети за кино - когато пожелая, игра навън до среднощ през лятото и най-вече здравето и прекрасното настроение на родителите ми.Спомените ми от последните години са напълно противоположни. Питам се, какво ли ще си спомнят след години наскоро родените ми деца.И не ми казвайте, че моите и техните спомени са без значение, защото аз работя, раждам и оставам в България!

145

Комунист

преди 12 години

И като си говорим за елит, кой уби Вапцаров ? Кой уби Гео Милев ? Опитвате се да ми изкарате хора като Богдан Филов "елит" и "жертва", същия човек, който "символично" обяви война на САЩ и заради когото 4000 българи "символично" загинаха от американските бомби. Малко ви е било на вас Народния съд, *** с ***.

144

Комунист до 179

преди 12 години

Ми то вас макетата само в това ви бива...да се трепете по вендети като албанци. Толкова сте и постигнали за 40 години борба - един голям ****, а вашият герой Ванче Михайлов като истински боец си стяга куфарчетата за чужбина, като идват комунистите. И ти, и предците ти сте еднакво храбри - на снимки и на думи.

143

Анонимен

преди 12 години

Поо голямо зло от комунизма не се е пръквало на земята няма и да се пръкне,това в зло в най чистата му форма,междудругото БКП са си пак на власт техните приоми и похвати са известни насаждане на страх убииства кражби в особено големи размери,докато не се оттървем от тези *** няма как България да просперира,ВСИЧКИ КОЙТО СА БИЛИ СЪПРИЧАСТНИ С ПАРТИЯТА ДА НЕ ИМ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ИМАТ ДОПИР С ВЛАСТ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ИМАТ ФИРМИ РАЗСЛЕДВАНЕ И КОНФИСКАЦИИ ДО ДУПКА НА ЧЕРВЕНАТА ***

142

за 173....комуниста

преди 12 години

Моята рода са убили С.Кавракиров---македонския комунист!Искаш ли да продължим вендетата....?Да пробваме ли....*** ,червена?

141

До 158

преди 12 години

Много точни и на място въпроси. И аз това искам да питам г-н Президента.Жалко, че никой вече не си спомня, а и все повече хора незнаят за 6-те ястребинчета и кой какво им е причинил. Е, то си е за тях.

140

БРАВО , РОСИ....

преди 12 години

ВИНАГИ СМЕ С ТЕБ!НА ЖИВОТ И СМЪРТ!

139

Комунист

преди 12 години

"Елитът", избит от комунистите, е толкова елит, колкото елит е Бойко Борисов. Същите натегачи като днешните сега ги изкарваме герои. А са си били същите продажници 1:1, само че тогава са слугували на Германия, а сега слугуват на САЩ. Проблемът е, че същите *** се намъкнаха и в комунистическата система, и нея развалиха. Защото сме били много милостиви, и е трябвало не 3000, а 300 000 да избие Народния съд. Вкл. бабите и дядовците на Борисовци, Петковци, Пасита и Костовци.

138

ехо

преди 12 години

50 000 лв-една човешка глава......къде и кога са раздавани....набити на кол глави,запалени къщи,трупове по площадите..къде бе това и кога....???

137

Европейско поведение

преди 12 години

Щом е имало мъчения, убийства, насилствено отнемане на собствеността и националната идентичност на хората, лагери - значи е била потъпкана грубо демокрацията ! Президентът на една демократична държава в съвременна Европа е длъжен да отстоява демократичните ценности ! Истинският Европейски държавник се еманципира от всякакви лични или семейни пристрастия !

136

viktor.dachev

преди 12 години

Браво на Президента!За разлика от "демократите" и "антикомунистите" от прехода, които две десетилетия гузно мълчат.