53

Анонимен

преди 12 години

кАКВА НАГЛОСТ И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО БЕЗПАРДОНИЕ НА СЪДИЯ МИРОСЛАВА ТОДОРОВА!Работи се във всички посоки за дескредитиране на България пред Европартньорите.

52

мафия рибново

преди 12 години

Публикация на жител на с. РибновоУважаема редакция,След като дълго време наблюдавах действията на районния мюфтия на Гоце Делчев Айдън Мохамед, реших да ви пиша иако е възможно, да публикувате писмото ми, защото не прилича на такова духовно лице да върши такива зулумлуци. За едно лято построи и неговата, и на координатора, шурей Джамал Иса, къщи. Отвори два магазина.През втория му мандат сирийски търговец в Гоце Делчев, преди да си замине, дава на Айдън лека кола истоката в магазина да ги продаде и заръча парите да ги даде за построяването на минарето в Гоце Делчев.Айдън продава всичко и прибира парите в джоба.Получи хиджаби /закривало за жените/ за около 5000 лв. Внесе и тях в магазина, продава ги и парите - в джоба.Гони мюсюлманското настоятелство, избрано на общо събрание в джамия, и назначава служебно, негова милост. Дърпа 1000 лв. от байрамските кожи, без да се съобрази, че джамията има нужда.Събориха складовете, собственост на вакъфа. Два камиона дървен материал натовари имамът Феим Иса и си ги закара у дома. Керемидите ги взе председателят Мустафа Геров и си покри новостроящата къща, без да дават отчет.Продадоха и изядоха 2000 нови керемиди.Друг бивш председател - Тахир /Тежкаря/ регистрира 220 дка вакъвски имот по европрограми и взе 6540 лв.Преведе 3000 лв. на изгоненото вече настоятелство, а 3540 лв. - в джоба. Скалъпват с Айдън ревизия.Работи с 133 000 лв. и след една година Тахир излиза на червено с 3000 лв. Дарение 7000 лв.Тахир Мурат и Феим Иса ги лапнаха. Мурат събира 11 пъти в джамията дарения от молещите се - 9-10 хиляди, и тях лапнаха, без да ги отчетат някъде. Тахир е бизнесмен и нито една фактура нямаше при ревизията, а е работил чрез неговата фирма, а ДДС има ли, няма ли, кой знае.Мурат е учител по религия и сменен имам и в един петъчен ден в Рамазан напсува ходжата Мустафа Иса пред очите на хората, а е и председател на ДПС в селото. Вижте кой командва партията ДПС в Рибново.Назначените за мюсюлманско настоятелство не служат на всевишния, защото не са ги избрали молещи се, а служат на Айдънчо.От него ще чакат да ги спасява на оня свят от джехеннема, защото са негови служители. Без Аллахова воля. И сега как гледат,с какви очи гледат останалите хора" Ама нали знаете, ***. Ето и състава на Айдън /октопода/ 1. Шурей му Джамал Иса - координатор. 2. Феим Иса - братовчед на координатора. 3. Мурат Бошнаков -баджанак на Фейм Иса. 4. Реджеп Уланов - касиер, братовчед на Мурат. 5. Джамал Бинджев - зет на Мурат. 6. Исуф Мусанков - братовчед на Мурат.7. Мустафа Геров - зет на Исуф. 8. Тахир Сираков - голямото пипало на октопода. 9. Али Атилов - дайче /вуйчо/ на Айдън.Това е и елитът на селото, защото те са и местен съвет на ДПС. Посетете Рибново да видите кой командва света.

51

Анонимен

преди 12 години

36-ти,не виждам някой да е писал от твое име.

50

Н

преди 12 години

ДА СКАЧАТ АМА И НА НАС НИ ПИСНА И НИЕ МОЖЕМ ДА СКОЧИМ!МАЙ...КА ИМ САМО ЛАПАТ И ПУСКАТ ПРЕСТИПНИЦИ ДЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРА!!! БРАВО НА ЦВЕТАНОВ ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ГИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ИМ

49

Анонимен

преди 12 години

Добре- да направим проучване веднага- който вярва в съда + който не -

48

Анонимен

преди 12 години

че мутрите кога са уважавали съда, а и кото и да било друг...

47

Анонимен

преди 12 години

Кога ще има акция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А.!ДИКОВ ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ БГ,СЪД?

46

Колинс

преди 12 години

Каквато ни е държавата, такива са ни и съдиите. И поне 50% от тях трябва да бъдат извърлени от съдебната система, ако може още в тази минута. Защото малко ни е беднотията в България, но и съдебната система дружно с бандитите допълнително тероризират обществото! Като пример можете да се поинтересувате относно търновския съдия Пачиков-известен преди всичко с пиянските си изпълнения,и то още от сутринта! И такива *** колкото искаш!

45

Анонимен

преди 12 години

Такъв подход грубо нарушава независимостта на съда и на съдиите в Република България и поставя под съмнение справедливия процес на всеки гражданин, обвинен в престъпление", пише в становището на ССБ. ха ха ,как да е независим съдята ве ,зависими сте от това кой колко си плати,ей всички в българия знаят тия се правят на моралисти хе хе ама че наглеци.

44

Анонимен

преди 12 години

Те с техните дела настройват обществото срещу себе си. Ако са читави и точни няма да може никой да ги опетни.

43

ааа

преди 12 години

Да се викат повече граждани да присъждат присъдите,не ни трябват съдии,прокурори и тем подобни корумпирани ***.Няма да има болни,няма да има насилие.И да се върне смъртната присъда.за убиствто=смърт!

42

па до 42 от 47

преди 12 години

Мотивите, вписани в една такава заповед са за предполагаема престъпна дейност. И примера с медиците в Либия е пресен! Като изключим политическите мотиви със заразяването на децата те бяха извършили престъпления, които в Либия се наказваха с много години затвор, но същите в България не предсатвляват престъпления, с наказателна отговорност- производство на алкохол и прелюбодейство! Това означава ли, че ако либийците бяха поискали заповед за екстрадация ние трябваше без санкция на Съда да им ги доставим! Мислете, бе хора! Защото за мен е все едно дали ще ме изнудва Трактора или Бойко Борисов! И двамата са доказани престъпници и част от Ъндърграунда! Даже са били авери и съдружници! И защо трябва да ми се набива мнение, че е единия е престъпник, а другия ангел!

41

Ели

преди 12 години

Еййй...вчера гледам по Дискавъри.....осъдени на по 10 години затвор за незаконно притежание на оръжие. А тука...... домашен арест за убийство! Тоя "независим" съд как пък маааалко срама нямат бе!Като са *** да мълчат барем. А те ревнали на обидени да се правят. Метлата и на борсата всичи! Аман от хора с по 10 дела за убийства и изнасилвания под домашен арест!

40

bai_jordan

преди 12 години

Гузен негонен бяга!

39

Анонимен

преди 12 години

Ми като не ги кефи да си одят

38

до 42-я тъпак

преди 12 години

Абе ***, ти въобще познаваш ли законодателството! Тази заповед за задържане на Европол е само, за да го задържат, НО ЕКСПУЛСИРАНЕТО МУ В СТРАНАТА, ИЗДАЛА ЗАПОВЕДТА / В СЛУЧАЯ ИТАЛИЯ/ СТАВА СЛЕД РЕШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ СЪД, ВЗЕТО НА БАЗАТА НА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВИНАТА! Стига сте манипулирали хората! Тази заповед за задържане се води европейска, но издаването и става по желание на конкретна държава. Ако сега България иска задържането с европейска заповед не е необходимо да доказва нищо, а просто пуска заповед с мотиви! Това разбира се не означава, че Кленовски не е престъпник, но всичко ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ! Мина времето, когато разстрелвахте хора само по подозрение!

37

до 38

преди 12 години

...не виждате ли ,че от 1944 г.,до сега всичко е политизирано ,....а в политиката ---МОРАЛ И ПРАВИЛА няма ,от там идва и *** в Бг със своите ценности :---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---,НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО ,......няма образование /всеки 3-ти в Бг е неграмотен ,без ромите /,няма и духовна култура ........НЯМА И ДЪРЖАВА !

36

Анонимен

преди 12 години

Време е да се разбутат корумпираните съдии. Подкрепям правителството.

35

до 40

преди 12 години

Ти на кой свят живееш? Това е стадо от ***

34

Анонимен

преди 12 години

Да махнат точките и пак да скачат!