65

RedmoonZ

преди 12 години

Тези, които са против мьекащите и кекащите в София, ако обичат да си отговорят на следните два въпроса:1. Способни ли са да вършат всичката работа, която има за вършене в София?2. Защо дават жилищата си под наем на хора, които не са им приятни?

64

ссс

преди 12 години

Учете и работете във вашите родни места ,защо идвате тук,нали не ви харесва ?! *** .... във България няма друг такъв град,вземете и малко се образовайте,а не да плюете само , вземете и научете историята на града

63

Fearless_____;)

преди 12 години

До 52 Ами ще има безработни висшисти я.Тъпчете тъпите си софийски университети със двойкаджии и после си купуват и дипломите ви и след това в бюрото по труда.Хахаха....най-добрият град за живеене в който нямаш работа...много добре си живеете тама

62

Анонимен

преди 12 години

София е най добрият град за работа, но не и за живеене.

61

айде

преди 12 години

знаеме ви колко сте смешни и валки като дойдете тук

60

Анонимен

преди 12 години

Най доброто на София е, че често въздуха може да се реже с *** нож.

59

Бургас

преди 12 години

Бургас в момента има много нисък стандарт и продължава да пада, бизнесът тук нинакъв го няма!

58

ха

преди 12 години

ГОТИНО ЛИ ВИ Е СЕГА СЕЛЯЦИ !?? :))))) ВСЕКИ КОЙТО Е ОТ ПРОВИНЦИЯТА ПЛЮЕ СОФИЯ,АМА ДРАПАТЕ ДА ДОЙДЕТЕ ТУК НАЛИ / СМЕШНИЦИ ТРАЙТЕ СЕГА И ЗАВИЖДАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЪВ СМЕШНИТЕ ВИ НАС*НИ градчета :))

57

Fox do 61

преди 12 години

Идваме щото ни давате жилищата си под наем, ***. Като не искаш да ти мьекат и кекат, защо даваш под наем?

56

Стефка

преди 12 години

Ххахахахахах сяххх-кое му е доброто по-точно?!

55

go west

преди 12 години

На всеки един човек, който е излизал и живял известно време на запад, подобни класации му се струват свръх нелепи. Най-добър град за живеене в България - такова животно няма.

54

Анонимен

преди 12 години

няма такъв град в БГ. класацията трябва да се преименува на най-поносим за живеене град, или града в който може да се живее с най-малко компромиси....всеки град у нас е пълен шит и хората е крайно време да го проумеят и да започнат поне малко да се интересуват какво се случва и как лично да помогнат на града си да стане едно по-добро място за живеене. сигурен съм, че 99% от пишещите с претенции за града си и съгражданите си не са си изринали снега пред домовете си ама ей такива усти отварят...

53

БОРИСОВ

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ-НАЙ-ДОБРАТА СТРАНА ЗА ЖИВЕЕНЕ!?!?????ГОЛЯМ СМЯХ!!!!!!!

52

хаха

преди 12 години

леле тези вече и награди почнаха да си дават един на друг.... колко безочливи хора..

51

Мнение

преди 12 години

Поредния фарс. София - най-добър за живеене? Това беше вица на годината. Кметицата в коя точно София живее? Че нещо моята София много се различава от нейната. София беше хубав град с много зеленина, но това беше отдавна. Сега превърнаха града ми в бунище.

50

КПП

преди 12 години

На който не му харесва в София, да си хваща бохчичката и друм - там откъдето е!Писнало ми е по улиците и в трямвая да ми мьекат, кекат, въйкат и какво ли не още!Им ги такива и окло мен в офиса - мръсен бил въздухът, претъпкан бил градсият транспорт - ми хайде на село бе, отворко, на чист въздух и на татювата си каруца да се возиш .....Като НЕ Е най-добрия град за живеене, що все тук идвате, а?

49

Смях в Бургас 2

преди 12 години

Да си продължа мисълта. На кого изобщо му хрумна да прави такива класации и дали те не обслужват властта? Ми то се вижда с просто око, че правите чупка в кръста, щото трябва да се стимулира Данчето Фандъкова. Не че имам нещо против жената, и на нея не и е лесно, но и за най-предубеденото око е ясно, че има 5-6 по-поносими места от София, която впрочем е мой роден град. Ама не става за живот! А най-тъжното е, че сме толкова трагично изостанали от Европа, че да плачеш денонощно, пак е малко.

48

niki

преди 12 години

Най-добрия град за живеене ама не на хора ами на ***! :-)честито!

47

Анонимен

преди 12 години

Да бе да

46

Fox do 42

преди 12 години

Моля постоянно живущите в столицата да не ругаят и плюят по нивото на култура на хората, на които доброволно са дали под наем дома си. Както вие давате под наем от нужда, така и ние идваме от нужда. Ако търсим кой е по-виновен, можем да кажем, че бидейки на свой терен столичани са тези, които можеха да откажат подслон на прииждащите орди. А ако не търсим нищо, можем да кажем, че беднотията е истинската причина за проблема и е най-добре да спрем да се сочим взаимно с пръст.